Slovak Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 KapitanSnuja, licznik postów jest wyłączony w działach o luźnej tematyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Od dłuższego czasu, chyba po ostatnich zmianach na forum. Za każdym razem wchodząc na forum z PC z automatu ładuje mi się wersja mobilna. Używam FF i tak dzieje się na 4 kompach. Dzieje się tak tylko jak otwieram nowe okno. Po zamknięciu przeglądarki kiedy chwilę wcześniej miałem włączone forum jest tak samo. Co ciekawe nie dzieje się tak na monitorze 23" tylko na laptopach. Znów na komórce mam wersję pełną - tak wolę, nie ma problemu z przełączaniem się. Ctrl i F5 nie pomaga. Coś ze skalowaniem strony? Na komórce miałem problem z brakiem buttonów jak miałem większe powiększenie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanSnuja Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 O proszę. U mnie to samo w Chrome. Ale tylko w netbooku. W dużym laptopie przeważnie startuje w zwykłej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 A jaką rozdzielcZość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Na lapku 1366x768 rekomendowana, na 23" 1920x1080 również rekomendowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 A w temacie licznika postów....akurat nie zwracam na to uwagi, nie ma to dla mnie znaczenia, ale...dziwi mnie trochę skąd u mnie liczba 778 ? Coś nie chce mi się wierzyć, że tyle napisałem. Możliwe, że po ostatnich zmianach coś się pop... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 21 Lipca 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 pawelpp, Taki bonus po przeniesieniu forum. Stare posty z tematów, które nie naliczały postów do statystyk, jednak zostały wliczone do statystyk po przenosinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Tomek WRO, KapitanSnuja, zaraz się za to wezmę i wyłączę automatyczne przełączanie na mobilną wersję, ponieważ nie mam już pomysłów dlaczego się przełącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 rychu, Bonus bonusem ale mimo wszystko nie wydaje mi się, żebym na całym forum aż tyle naklikał No ale nic, nie przeszkadza mi to. Jedynie jestem mocno zdziwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 pawelpp, wejdź i zobacz ile masz ogólnie postów - search.php?author_id=10651&sr=posts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanSnuja Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Slovak, fajnie by było;) Może mamy takie szybkie maszyny, że skrypt je bierze za komórki;) Mój netbook jest w sumie słabszy od telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Slovak, teraz już wogóle mam zamieszanie. Większość nowych kart, przeglądając forum włącza się mobilnie. Klikam na pełną wersję i przenosi mnie na stronę główną. ctrl i f5 nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanSnuja Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Nie tylko Ty, u mnie tez to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 UWAGA!!! Dzisiaj od godziny 18:00 mogą wystąpić przerwy w dostępie do forum. Przeprowadzone zostaną prace konserwacyjne. Już jutro wszystko powinno wrócić do normy. W razie jakichkolwiek problemów będziemy informować Was na bieżąco na naszym fp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanSnuja Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Jest taka techniczna możliwość, żeby dodać przycisk "otwórz wszystkie w kartach" po wejściu w "nowe posty"? Jak ktoś rzadko zagląda to skorzystać nie da rady, ale jak ktoś w miarę na bieżąco przegląda to byłaby świetna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Dodałbym jeszcze przycisk "Odznacz jakie przeczytane" na stronie z tymi postami otwartymi , bo teraz trzeba wracać na stronę główną forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkoval Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Tylko ja ma na tapatalku datę wszystkich postów 01.01.1970? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidmk Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nie tylko Ty =-O ale koledzy pracują nad rozwiązaniem i tego problemu :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Czy można przesunąć w lewo ostatnią kolumnę z tytułami ostatnich postów w działach? Poprzednio była szersza i wygodniej się zerkało co nowego w tematach - widok na stronie głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Poprzednia wersja Forum była zdecydowanie bardziej przejrzysta. Nie lubię takich zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Mało się udzielam w takich tematach bo w ogólnie nie jestem typem malkontenta ale dla mnie ostatnie zmiany graficzne są na duży minus strona z bardzo przejrzystej ( ta z przed zmian ) stała się kompletnie nieczytelną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 29 Lipca 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jak to zdania są podzielone: dla mnie nowe forum jest znacznie bardziej czytelne – zmiany jak najbardziej na duży plus, no i bez utraty danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Potwierdzam zdanie ANB Karol i maciek-drummer tym bardziej, że całkiem niedawno wybierana była szata graficzna, no chyba że będzie jeszcze taka możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 29 Lipca 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Szata graficzna to kropla w morzu wszystkich dokonanych zmian. Kwestia przyzwyczajenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jeśli chodzi o szatę graficzną, Elegance pozostanie domyślnym stylem, ale w najbliższym czasie dodam drugi styl, który będzie w pewnym sensie powrotem do przeszłości i wyglądem postaram się nawiązać do tego co było na phpBB by przemo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi