cannonn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Bez problemu wyszukuje po haśle "kosmetykaaut", nie wiem skąd problem u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavko Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Problem tkwił w tym ze miałem Tapatalka w wersji pro. Zainstalowałem "normalna" wersje i teraz działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A czym się różni tapatalk od tapatalk pro? W sklepie play widzę tylko jedna wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 zapewne nie ma reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavko Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Swego czasu była wersja normalna i pro... Teraz widzę że wersji pro nie ma w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jak wyłączyć powiadamianie o odpowiedzi w temacie? Mam to wyłączone w profilu, jak wejdę w temat, z którego przylatuje mail, to "powiadamiaj mnie o nowych postach w temacie" też jest odznaczone. Cho o temat "Wosk na wiosnę, lato" (jeśli ma to znaczenie) viewtopic.php?f=12&t=1649 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A czym się różni tapatalk od tapatalk pro? W sklepie play widzę tylko jedna wersję Pro juz jest nierozwijana. Dostepna tylko dla tych co kiedys za nia zaplacili. Teraz te osoby maja cos w rodzaju konta VIP uzywajac nowej wersji. Ja wole uzywac starej pro, jest dla mnie czytelniejsza i wygodniejsza. -- 21 kwie 2015, o 12:09 -- Czy można włączyć zagnieżdżone cytowanie w wiadomościach? Na forum rozumiem, ale na PW jest przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dostaliśmy na FB informacje, że niektórzy nie mogą otworzyć linków do tematów umieszczanych na naszym FP - wyświetla się im "żądany temat nie istnieje", czy ktoś z forum ma jeszcze z tym jakieś problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Slovak - kilkakrotnie miałem ten problem. Ostatni raz przed niecałą minutą - kliknąłem na Twój post (sprzed minuty) w temacie "Co mi dziś poprawiło humor 2" i pojawiła się tylko informacja "żądany temat nie istnieje". Po odświeżeniu temat stał się dostępny, ale ostatnim postem był post kolegi booohal sprzed 17 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Piszcie przy okazji czy jest to telefon/PC oraz jaka przeglądarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 PC, przeglądarka Chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Będę to monitorował, samemu niestety, ale nie zauważyłem takiego problemu (testowałem na PC (Chrome, Firefox), Android (TT, Chrome)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 U mnie bez problemu ani wcześniej, ani dziś. PC/telefon różne przeglądarki, zalogowany/wylogowany, wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jak wyłączyć powiadamianie o odpowiedzi w temacie?Mam to wyłączone w profilu, jak wejdę w temat, z którego przylatuje mail, to "powiadamiaj mnie o nowych postach w temacie" też jest odznaczone. Cho o temat "Wosk na wiosnę, lato" (jeśli ma to znaczenie) viewtopic.php?f=12&t=1649 Jakaś rada na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 GR_BKP, zajrzyj do PU - ucp.php?i=main&mode=subscribed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dzięki! nie wiedziałem, że w tej wersji forum jest taki rozbudowany PU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ja mam pytanko dotyczące ikonki/logo KA, które wyświetlało mi się na pasku zakładek, teraz logo zniknęło i nie chce się ponownie załadować, zostawiając mi pusty guziczka na upchanym pasku zakładek. Przeglądarka Chrome i Firefox. Czy wina leży u mnie, czy coś pozmieniało się u was i nie "podajecie" tej ikonki? A może jest sposób,żeby ją ręcznie załadować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Spróbuj wyczyścić ciasteczka, ikonka u mnie jest cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Faktycznie Favicon zniknął już dawno temu. FF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No fakt, na drugiej przeglądarce też nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 u mnie siedzi na ff w pracy i na chrome w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Wszystko było OK do przeinstalowania systemu, pewnie ikonka była zapamiętana wcześniej i siedziała, jak przyszło ją na nowo pobrać to nie ma skąd. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jeśli tylko znajdę faviconę, to postaram się ją dodać. Niestety, ale znikła podczas przenoszenia forum z phpBB by przemo na phpBB3 i muszę poszukać na starym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 U mnie na chrome cały czas jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi