Moderator rychu Opublikowano 21 Lutego 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Dziwne bo wydawało mi się że cały dział "zestawy kosmetyków" jest na zasadzie mam taki i taki samochód, chciałbym zastosować to i to i czy to dobry pomysł? Jeżeli potrzeba znajdę mnóstwo pytań, które brzmią jak moje. A podałeś gotowy zestaw i założyłeś temat w tym dziale? Nie. Nie trać czasu na zbędne dyskusje i wyszukiwanie podobnych pytań. A pytania w odpowiednim dziale to nie to samo, co zakładanie tematów. Lepiej poszukaj informacji o powłokach na forum, będzie z tego więcej pożytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 GEYON BMW oto wyniki: search.php?keywords=Gyeon+BMW&terms=any&author=&sc=1&sf=titleonly&sr=topics&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixxerjunkie Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Ok, zostawmy już ten temat. Mi nie wyskakuje nic, mogę nagrać zrzut ekranu, co u mnie wyskakuje po wpisaniu frazy "gyeon bmw" w wyszukiwarkę, jeżeli to niezbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 zaznacz Szukaj któregokolwiek z wyrażeń i wpisz szukaną frazę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 jarekrk, kompletnie nie ogarniam tematu forum od strony technicznej więc nie powiem Ci czemu tak jest ale potwierdzam że po przeprowadzce na nowy silnik, szukajka nie działa tak jak powinna Problem tkwi w phpBB3, zawsze po konwersacji z jakiegoś skryptu do phpBB3, indeks wyszukiwarki jest budowany dopiero od nowych postów. Ostatnio przenosiłem forum z IPB na phpBB3 i było tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 22 Lutego 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 W takim razie trzeba wykonac rebuild search indexu i po klopocie. Sa narzedzia od tego przeciez... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Uważaj mnie za niedorozwiniętego człowieka, który nie zrobił podstawowej rzeczy po przeprowadzce? Wszystko już dawno było wykonane, ale phpBB3 nie wzięło i tak po uwagę wszystkich tematów. Na chwilę obecną wygląda to tak: - Liczba zindeksowanych słów: ~246502 - Liczba zindeksowanych relacji słowo–post: ~2570157 Przy mniejszym forum, które prowadzę i ma obecnie 68 tysięcy postów, wygląda to tak: - Liczba zindeksowanych słów: 198923 - Liczba zindeksowanych relacji słowo - post: 1336302 Przy okazji pojawiła się opcja dodawania pogrubionego nicku, ale brakuje jeszcze 2 nowych opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Przy okazji pojawiła się opcja dodawania pogrubionego nicku, ale brakuje jeszcze 2 nowych opcji. Super. Pewnie wielu sie z tego ucieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 oooo nareszcie, dzięki!!! a czy cytowanie selektywne wróci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Co do problemów z serwerem, to wiem o nich. Jutro będę starał się czegoś dowiedziec. Cytowanie jutro postarał się uruchomić, poprawialem troszkę modyfikacje i gdzieś zrobiłem mały błąd, ale jutro na spokojnie poprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 22 Lutego 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Dlaczego przejście do następnej strony zostało przeniesione na sam dół, a nie jest pod ostatnim postem na danej stronie jak było dotychczas? Wg mnie zmiana na minus, która utrudnia poruszanie się po stronach w danym wątku. Poza tym trzeba przewinąć do samego dołu aby zobaczyć czy jest następna strona z nieprzeczytanymi postami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Oraz brak powrotu do podfor na dole strony. Dzisiaj oglądając relacje i chcąc wrócił do działu musiałem znów przewinąć kilkadziesiąt zdjęć, ale do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 weglus, w dolnym prawym rogu posta masz strzałkę do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 jarekrk, kompletnie nie ogarniam tematu forum od strony technicznej więc nie powiem Ci czemu tak jest ale potwierdzam że po przeprowadzce na nowy silnik, szukajka nie działa tak jak powinna Problem tkwi w phpBB3, zawsze po konwersacji z jakiegoś skryptu do phpBB3, indeks wyszukiwarki jest budowany dopiero od nowych postów. Ostatnio przenosiłem forum z IPB na phpBB3 i było tak samo. No i spoko dzięki za wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dlaczego przejście do następnej strony zostało przeniesione na sam dół, a nie jest pod ostatnim postem na danej stronie jak było dotychczas?Wg mnie zmiana na minus, która utrudnia poruszanie się po stronach w danym wątku. Poza tym trzeba przewinąć do samego dołu aby zobaczyć czy jest następna strona z nieprzeczytanymi postami. Zawsze tak było, nie wiem co Ci się ubzdurało, że te opcje były wyżej. Zmieniła się jedynie wielkość szybkiej odpowiedzi, przez dodanie emotikon oraz bbcode. Specjalnie dla Ciebie przeniosłem te opcje do góry. Cytowanie selektywne również działa, trzeba jedynie poprawić ikonkę. Mój błąd, zapomniałem wgrać wczoraj arkuszy css. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 23 Lutego 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Teraz jest dużo lepiej. Dzięki. Przy okazji, jeszcze jedno... Czy dało by radę zmienić czcionkę w szybkiej odpowiedzi na Ariala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Panowie mam pytanko. Czy tylko ja mam problem z ładowaniem się forum czasami, ewentualnie z otwieraniem nowych kart ? Wszystko inne strony jak bum cyk cyk, a na KA mi się potrafi albo nie otworzyć, albo dłużej wczytywać. Przeglądarka Opera 12.17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ja wczoraj jakieś problemy miałem. Czasem jeden temat wchodzi ok inny muli, muli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Przy okazji, jeszcze jedno...Czy dało by radę zmienić czcionkę w szybkiej odpowiedzi na Ariala? Nie widzę sensu tej zmiany, według mnie jest dobrze. Panowie mam pytanko. Czy tylko ja mam problem z ładowaniem się forum czasami, ewentualnie z otwieraniem nowych kart ? Wszystko inne strony jak bum cyk cyk, a na KA mi się potrafi albo nie otworzyć, albo dłużej wczytywać. Przeglądarka Opera 12.17 Ja wczoraj jakieś problemy miałem. Czasem jeden temat wchodzi ok inny muli, muli... Potraficie czytać? Już wspominałem o tym nawet na tej stronie, że wiem o problemach z serwerem. Czytajcie co było poprzednio pisane, zamiast poruszać dany temat kilka razy. Wykażcie się minimum wysiłku, ponieważ wiele spraw o które ponownie pytacie było już poruszane. Będę jutro interweniował w tej sprawie w nazwa.pl, ale i tak wiem, że jestem skazany na porażkę , ponieważ od jakiegoś czasu opuścili się w jakości świadczonych usług. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 A mi właśnie wyskoczył błąd bazy MySQL podczas wysyłania posta. Niestety niewiele myśląc odświeżyłem stronę i nie zrobiłem screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Hehe, widzę, że usuwasz niewygodne dla siebie posty ! Całkiem jak w ruskiej tv. Nikt tu nie pisał z pretensjami, nikt się Ciebie nie czepia, normalnie pytamy lub informujemy. A Ty zaraz ... A nie ma sensu pisać bo ten post pewnie też zniknie. Śmieszne to jest ! No ale władza jest ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Znikajace posty, to juz tutaj jakis irytujacy standard. Szukasz czegos po pewnym czasie i ..... nic. Zniklo. Post(y) na temat, w odpowiednim temacie, 100% prawdy, znika bez slowa wyjasnienia, bo godzi w czyjs biznes. Staram sie szanowac regulamin i czas moderatorow, ale moj czas tez ma dla mnie wartosc, i nie chce go marnowac na poszukiwanie znikajacych postow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 24 Lutego 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Hehe, widzę, że usuwasz niewygodne dla siebie posty ! Całkiem jak w ruskiej tv. Nikt tu nie pisał z pretensjami, nikt się Ciebie nie czepia, normalnie pytamy lub informujemy. A Ty zaraz ... A nie ma sensu pisać bo ten post pewnie też zniknie. Śmieszne to jest ! No ale władza jest ! Znikajace posty, to juz tutaj jakis irytujacy standard.Szukasz czegos po pewnym czasie i ..... nic. Zniklo. Post(y) na temat, w odpowiednim temacie, 100% prawdy, znika bez slowa wyjasnienia, bo godzi w czyjs biznes. Staram sie szanowac regulamin i czas moderatorow, ale moj czas tez ma dla mnie wartosc, i nie chce go marnowac na poszukiwanie znikajacych postow. Panowie,nie wiem "kto gdzie i dlaczego" ale po takich tekstach istnieje jedna forma nagrody: odpoczynek. Administratorów i Moderatorów nikt mi na tym forum obrażać nie będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Uważam, że bardzo dobrym pomysłem byłby ShoutBox dla użytkowników, którzy są już od sporego czasu zarejestrowani Miło byłoby porozmawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi