pLaYmAn Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Spróbuj wyłączyć adblocka jeśli masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzykilerr Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Może masz zainstalowaną jakąś wtyczkę do Firefoksa, która stwarza problemy. Wyłącz je na próbę. Możesz również wyczyścić ciasteczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 siwy1988_88_88, miałem to samo. Flashblock sie nie lubi z nową wersją FF. Musisz go całkowicie wyłączyć w dodatkach. Wyłączenie blokowania tylko na KA nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1988_88_88 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 weglus, Bardzo Ci dziekuje pomoglo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Mam jakiś problem z PW rano wysłałem jedną wiadomość do jednego z użytkowników drugą po południu wysłałem do tego samego użytkownika i ciągle widnieją w zakładce "do wysłania" czyli nie wysłało nie wiem czy tylko ja mam coś nie tak czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 dawid.zu, użytkownik nie odczytał wiadomości jeszcze. Jak odczyta, to znikną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 dawid.zu, Gdy odczyta wiadomość to będzie w zakładce wysłano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 escimo, SzaKal, już teraz rozumiem wszystko. Człowiek całe życie się uczy Po prostu było mi to dziwne bo zawsze sklep odpisywał od razu. Dzięki bardzo chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Gorąca prośba o podpowiedź - gdzie ustawić aby po otwarciu wątku przenosiło mnie od razu to ostatnio przeczytanego posta a nie od początku wątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Pimps klikaj w czerwone prostokąty po lewej stronie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 jbiz - wielkie senkju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 fajnie, ale: - środek zróbcie w kolorze tła a nie biały - wyrzucić lewe menu na górę i rozszerzyć środek - zmniejszyć czcionkę pod napisów pod edytorem: wyświetl posty nie starsze..., liczbę postów, storna..., kto jest online, użytkownicy przeglądający... ot takie moje na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakow_kult Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Czy można będzie lewe menu zwinąć? Środek, treść forum przez to jest mała, a przy np. netbooku z małą rozdzielczością niepotrzebnie zajmuje 1/4 ekranu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Rzeczywiście lewe menu zabiera ekranu a środek taki wąski. No i Panel użytkownika jest zdublowany bo przecież wszystko jest na górze :-) I może z tą czcionką coś...tytul wielki,cytaty wielkie a tekst mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_motogo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Prośba o stworzenie specjalnego subforum w dziale partnerów, Archiwum. Poprawi to przejrzystość działu, będzie można przenieść tam np. stare konkursy, jednocześnie zostawiając je do podglądu dla użytkowników. Oczywiście dodanie nowego subforum nie musi być dla wszystkich partnerów/dystrybutorów, po prostu dla tych którzy będą zainteresowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacanski Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Niestety z pospiechu dodalem temat w zlym dziale forum (moja wina!). Po chwili temat jest w koszu i nie dostalem powiadomienia kto to zrobil. Nie wiem czy moderatorzy moga przenosic tematy do odpowiedniego dzialu czy tylko do kosza. Moze warto dac Moderatorom takie prawa(jesli ich nie maja). Gdybym wiedzial kto przeniosl temat mogl bym sie zapytac czy moge zalozyc taki sam temat w odpowiednim dziale czy dostane za to ostrzezenie. Niestety nie ma nikogo z Moderatorow online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Hej, wchodzę dziś do tematu żeby coś zrobić a tu niespodzianka - zablokowany. Coś się wydarzyło o czym nie wiem? viewtopic.php?f=9&t=17070&start=150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 viewtopic.php?f=9&t=22010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Nawet nie wiedziałem, że ktoś zgłosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Stycznia 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Temat jest zgłoszony do konkursu PSB. Jest to jednoznaczne z zablokowaniem tematu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Trochę to dziwne, że powiadomienie o nowym PW przychodzi na maila z adresu: af (at) freiberger.biz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nic w tym dziwnego, to adres Arkadiusza CleanerFreak. Powoli zaczynacie szukac dziury w calym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nic w tym dziwnego, to adres Arkadiusza CleanerFreak. Powoli zaczynacie szukac dziury w calym. Ja wiem że to jego ale lepiej wygląda wysłany mail choćby z domeny KA. Ot zmienić w skrypcie i tyle... EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_K Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Czy byłaby możliwość przeniesienia mojego tematu z działu sprzedam do różne? Miałem zaćmę wczoraj i popełniłem błąd. Przepraszam za zamieszanie. Chodzi o temat viewtopic.php?f=23&t=22438 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Lutego 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Czy byłaby możliwość przeniesienia mojego tematu z działu sprzedam do różne? Miałem zaćmę wczoraj i popełniłem błąd. Przepraszam za zamieszanie. Chodzi o tematviewtopic.php?f=23&t=22438 Sam możesz to zrobić kopiując i wklejając w odpowiednim dziale-tak na przyszłość. Przeniesione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi