Toldi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 u mnie to wydatek max 450zl, ostatnio znajoma wiała podobny wypadek, 300zl lakiernik (pomalowanie drzwi, wstawienie, wycieniowanie) i 150zł całe drzwi, bo starych nie opłacało się klepać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Panda odebrana jeszcze foto nie mam ale widać że nie dokładnie umyta zacieki wszędzie ehhh. Ale wkońcu drzwi nowe ładnie zrobione zderzak błotnik oraz próg też. Tak więc zrobione cacy. Teraz dzisiaj można było podziałać ale eh zrobiłem auto kolegi szefa a nie swoje:( chyba coś nie tak ze mną że zamiast swój robię inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk skywalker Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 chyba coś nie tak ze mną że zamiast swój robię inne. wszystko jest w porządku jak to mówią: "szewc w dziurawych butach chodzi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Dobra to ja się przyznam dzisiaj małe testy. Wujek Gruby_RS stwierdził potwierdził było sprawdzanie co i jak Wosk SV Mirage nałożony 13.06. PO 1 myciu szamponem które odbyło się w sobote wieczorem wygląda tak Maska Błotnik żeby widać że już trochę brudne auto Filmik: Maska http://www.youtube.com/watch?v=gKIIdSBINNM Błotnik http://www.youtube.com/watch?v=iId3DS56ENA http://www.youtube.com/watch?v=z0DN5RrJ4-A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_1 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ladne kropelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ostatnio brak czasu jakoś na mycie woski itp. Aż wstyd że w temacie nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 24 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 To się nazywa merytoryczna aktualizacja tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Super robota. GRATULACJE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Jaki dresing położyłeś na oponki ? Niezły wetlook ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 To trzeba to Panowie zgłosić do konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 SZyBA, gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodan Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Od ostatniej aktualizacji tematu SV Mirage dalej twardo się trzyma. Chyba, że to już nowa warstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Wydaje mi się że już dawno brak wosku na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Wydaje mi się że już dawno brak wosku na aucie SZYBA - nigdy nie skończy nas zadziwiać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Oj nie prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie to żeby Update był ale jakoś z powodów pracowitych/domowych, trzeba się zebrać i ogarnąć auto bo wygląda w obecnej chwili tak wiem wiem i źle mi z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 6 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Szyba jak zwykle , update z grubej rury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No co ja poradzę na to Tak mnie jakoś naszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 dlaczego ten emot pod lusterkiem ma krzywe zęby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Proste ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Kłamczuch! nieaktualne zdjęcia - widać świeżą zielninę na trawniku, a na zderzaku wypróżnia się mucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maci10 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie to żeby Update był ale jakoś z powodów pracowitych/domowych, trzeba się zebrać i ogarnąć auto bo wygląda w obecnej chwili tak wiem wiem i źle mi z tym Obrazek Obrazek W weekend zapraszam do mnie coś z tym zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Kłamczuch! nieaktualne zdjęcia - widać świeżą zielninę na trawniku, a na zderzaku wypróżnia się mucha aj Patryku, ale skucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Oponencni i Wichrzyciele Nikt nie zakumał, że Kol Szyba brudzi Pande do relacji, która niedługo wstrząśnie działem PSB...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi