Ziolek1998 Posted November 9, 2020 Report Posted November 9, 2020 Witam. Przygotowuję zestaw na wiosnę do zabezpieczenia lakieru. Co sądzicie o tych produktach? Szampon: adbl snowball Tar and glue: adbl t&g remover Deironizer: rrc deironizer Glinka: I tu pytanie. Brać czy nie? Bo nie będzie korekty. Jak już to adbl clay sponge + adbl slippy do poślizgu Cleaner: house of wax amber Używał go ktoś ręcznie? Nie mam maszyny :( Drugie pytanie - czy wymyć go ipą? Wosk: house of wax sapphire Co sądzicie o tym zestawie? Będzie to współgrało? Pozdrawiam i miłego dnia/nocy ;)
MMCzysci Posted November 10, 2020 Report Posted November 10, 2020 Odpuść sobie RRC... Co do glinki - na 80% po dobrej dekontaminacji chemicznej nie będzie miała już za dużo do zrobienia. Z drugiej strony - umiejętnie z niej korzystając, szkód nie narobisz. Brakuje w tym zestawie piany aktywnej. 1 1
Ziolek1998 Posted November 10, 2020 Author Report Posted November 10, 2020 16 minut temu, MMCzysci napisał: Brakuje w tym zestawie piany aktywnej. Mam do dyspozycji wąż ogrodowy. Pianownica niskociśnieniowa daje radę czy lepiej kupić ręczną?
MMCzysci Posted November 10, 2020 Report Posted November 10, 2020 Pytaj@Domel - chyba przerabiał temat pianownicy niskociśnieniowej. 1
dragon149 Posted November 10, 2020 Report Posted November 10, 2020 Polecam ręczną kupić zawsze się przydaWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 1
Moderator Domel Posted November 10, 2020 Moderator Report Posted November 10, 2020 6 godzin temu, Ziolek1998 napisał: Mam do dyspozycji wąż ogrodowy. Pianownica niskociśnieniowa daje radę czy lepiej kupić ręczną? Pewnie, jak masz tylko wąż jak najbardziej polecam 1
AudiBlask Posted November 10, 2020 Report Posted November 10, 2020 W pianownicy niskociśnieniowej rewelacyjnie spisuje się Bilt Hamber Auto Foam 1
Recommended Posts