FilipO Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2020 45 minut temu, kamil598 napisał: A co jakby zostawić atomizer ale dorzucać zwykłą zakrętkę do butelki a po każdej aplikacji wyjmować atomizer i go przepłukać a trzymać produkt tylko z zakrętką? I chyba mamy rozwiązanie wszelkich problemów z atomizerem. Produkt przychodzi w folii aluminiowej więc znajdzie się miejsce na wrzucenie do niej atomizera. A sam produkt rzeczywiście mógłby przychodzić z korkiem. Teraz tylko kwestia czy korek bedzie na tyle szczelny ze nie rozpocznie się proces krystalizacji. 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2020 12 godzin temu, Streat napisał: @NEOXAL EUROPE też to jest jakaś opcja, osobiście lepiej żeby było coś takiego niż zapchany atomizer z którym nic nie zrobimy fakt aplikacja produktu z atomizera jest bardzo wygodna u szybka. A jaki atomizer jest w opakowaniach 250ml? Bo tam można coś pokombinować. Przy 250 jest taki z rączką. 10 godzin temu, kamil598 napisał: A co jakby zostawić atomizer ale dorzucać zwykłą zakrętkę do butelki a po każdej aplikacji wyjmować atomizer i go przepłukać a trzymać produkt tylko z zakrętką? I to jest chyba złoty środek! Nakrętka, być może nawet z korkiem, a atomizer oddzielenie. Thx 1 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2020 Jeszcze jeden sposób Koledzy. Dzisiaj miałem okazję przeprowadzić prezentację 1,61 NCR. Po aplikacji odwróciłem do góry dnem i opróżniłem rurkę i atomizer. Jednak potem odkręciłem atomizer i do zera wypsikałem wszystko (i tutaj okazało się że sporo płynu jeszcze było. Wystarczyło aby sprawić problem). Następnie zakręciłem butelkę czystym atomizerem. I tu miałem pewność że nic nie przyłapie. Jednak w chwili kiedy oczyszczałem atomizer butelka była narażona na wywrócenie się i wylanie. A i produkt w tym czasie absorbuje wilgoć z powietrza. Nie fajnie Reasumując. Nakrętka lub korek musi być! I będzie! Oby tylko produkt zaczął się sprzedawać. Bo na razie słabiutko.. Tymczasem życzę dobrego czwartku i reszty tygodnia Grzegorz z Neoxal-u
Moderator Streat Opublikowano 16 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2020 @NEOXAL EUROPE bardzo dobre posunięcie, ja na pewno zamawiam 250ml bo dla mnie produkt póki co jest bardzo dobry 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2020 55 minut temu, Streat napisał: @NEOXAL EUROPE bardzo dobre posunięcie, ja na pewno zamawiam 250ml bo dla mnie produkt póki co jest bardzo dobry Super, bardzo się cieszę. Naszą bolączką jest rozpoznawalność marki. Prośba do każdego, jeśli uczestniczysz na Facebooku, Instagramie, gdziekolwiek. A jeśli asze produkty Ci się podobają, wspomnij proszę o nas dobrym słowem. Z góry dziękuję Grzegorz z Neoxal-u 1
Moderator Streat Opublikowano 16 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2020 @NEOXAL EUROPE już znajomym mówiłem o waszej marce oraz produkcie ktory testowałem i naprawde byli zainteresowani To prawda, macie póki co słaby marketing i marka mało rozpoznawalna ale to sie na pewno zmieni z biegiem czasu 1
Eidos71 Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2020 A tak à propos sposobu aplikacji: wszędzie (tzn. w internetowych sklepach, gdzie dostępny jest Neoxal 1.61 Reload) jedynym podawanym sposobem aplikacji jest aplikacja na sucho... A więc aplikowałem go zgodnie z ogólną instrukcją Ale i tak w przyszłym tygodniu trafi na elementy auta, przy którym będę pracował, w sposób "na sucho" i "na mokro". 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2020 3 godziny temu, Streat napisał: @NEOXAL EUROPE już znajomym mówiłem o waszej marce oraz produkcie ktory testowałem i naprawde byli zainteresowani To prawda, macie póki co słaby marketing i marka mało rozpoznawalna ale to sie na pewno zmieni z biegiem czasu Bardzo dziękujemy 3 godziny temu, Eidos71 napisał: A tak à propos sposobu aplikacji: wszędzie (tzn. w internetowych sklepach, gdzie dostępny jest Neoxal 1.61 Reload) jedynym podawanym sposobem aplikacji jest aplikacja na sucho... A więc aplikowałem go zgodnie z ogólną instrukcją Ale i tak w przyszłym tygodniu trafi na elementy auta, przy którym będę pracował, w sposób "na sucho" i "na mokro". Mamy małe przełożenie na to co wypisują sklepy. Możemy tylko prosić o sprostowanie. Słabo się robi bo grochem o ścianę. Ale robimy to i będziemu aby opisy były zgodne z naszymi. Metoda aplikatorem na sucho jest bardziej pracochłonna ale tworzymy w ten sposób grubszą i mocniejszą powłokę. 1
FilipO Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2020 Krystalizacja aplikatora dopadła i mnie.. co dziwne dopiero po aplikacji na 3 różne maski, i na 1 cale auto. Tak więc spróbowałem aplikacji na sucho. I.. Jednak wolę opcje na mokro jest zdecydowanie łatwiej. Aplikacja na sucho a właściwie dotarcie powłoki jest trudniejsze niż w przypadku CarPro UK.3.0, ale tragedii nie ma. Za godzinę dołożę drugą warstwę i sprawdze trwałość takiej aplikacji w stosunku do UK. 3.0 na masce ( 1 warstwa + Reload ). Edit: Pojawił się u mnie podobny problem xo u użytkownika @powalla. Na dnie butelki produkt zaczął krystalizacje.. + fotki jak wyglada fibra suede po aplikacji na sucho. W godzinę stała się bardzo twarda(podobny efekt do fibry po CP Dlux), zachowując kształt aplikatora. Co ciekawe biala jest po aplikacji uk 3.0 i jest znacznie bardziej miękka. 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 W dniu 16.07.2020 o 16:35, Streat napisał: @NEOXAL EUROPEEUROPEEUROPEEUROPEEU W dniu 17.07.2020 o 11:47, FilipO napisał: Krystalizacja aplikatora dopadła i mnie.. co dziwne dopiero po aplikacji na 3 różne maski, i na 1 cale auto. Tak więc spróbowałem aplikacji na sucho. I.. Jednak wolę opcje na mokro jest zdecydowanie łatwiej. Aplikacja na sucho a właściwie dotarcie powłoki jest trudniejsze niż w przypadku CarPro UK.3.0, ale tragedii nie ma. Za godzinę dołożę drugą warstwę i sprawdze trwałość takiej aplikacji w stosunku do UK. 3.0 na masce ( 1 warstwa + Reload ). Edit: Pojawił się u mnie podobny problem xo u użytkownika @powalla. Na dnie butelki produkt zaczął krystalizacje.. + fotki jak wyglada fibra suede po aplikacji na sucho. W godzinę stała się bardzo twarda(podobny efekt do fibry po CP Dlux), zachowując kształt aplikatora. Co ciekawe biala jest po aplikacji uk 3.0 i jest znacznie bardziej miękka. Też tak myślałem. Okazało się jednak że to na dnie to nie krystalizacja ale kawałki które skrystalizowały się na gwincie i atomizerze. Przy odkręcaniu atomizera odłamują się i spadają. Nie mają wpływu na skuteczność działania 1,61NCR. Pozdrawiam Grzegorz 1
Speedy69 Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 @NEOXAL EUROPE będziecie rozwiązywać problem z atomizerem? Z chęcią bym kupił ale nie chce produktu który sam mi się krystalizowac zacznie. Sam w sobie produkt wygląda bardzo ciekawie
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 52 minuty temu, Speedy69 napisał: @NEOXAL EUROPE będziecie rozwiązywać problem z atomizerem? Z chęcią bym kupił ale nie chce produktu który sam mi się krystalizowac zacznie. Sam w sobie produkt wygląda bardzo ciekawie Tak, jesteśmy w trakcie. Zamówiliśmy takie próbki. Zobacz, tym będzie butelka zamknięta. Atomizer jako dodatek który po użyciu trzeba odkręcić, oczyścić a butelkę zakręcić nakrętką typu disc-tip. 1
Speedy69 Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 @NEOXAL EUROPE w takim razie czekam na wprowadzenie i zamawiam 1
b0l5 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2020 Dla dzidzi zawsze łapa w górę pod każdym filmem 1
Moderator Streat Opublikowano 23 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 @NEOXAL EUROPE dzisiaj po raz kolejny aplikowałem reloadera, co moge powiedzieć to atmizer wydmuchany po ostatnim razie i przeczyszczony solidnie i już ledwo Co psikał produkt jest typowym niszczycielem atmizerów, tutaj konieczny bedzie korek z lejkiem bo atomizery beda padać jak muchy, nie wiem czy 3 raz uda mi sie ten atomizer użyć
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 Dzięk za opinię. Nowe korki i atomizery w drodze. W przyszłym tygodniu te które są w sprzedaży będą wymienione.
damiano2007 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 W dniu 18.07.2020 o 22:02, NEOXAL EUROPE napisał: Też tak myślałem. Okazało się jednak że to na dnie to nie krystalizacja ale kawałki które skrystalizowały się na gwincie i atomizerze. Korek kapek i szczelna zakrętka przede wszytkim, żeby to nie krystalizowało. 1
Moderator Streat Opublikowano 24 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 @NEOXAL EUROPE to jak tylko bedziecie mieć juz wszystko to dajcie znac bo na pewno kupie 250ml Reloader bo spodobał mi sie 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Witamy! Jest już w sprzedaży 1,61 NCR w nowych opakowaniach. Co prawda zdjęcia na stronę i na Allegro są jeszcze u grafika. Jednak kupując przez internet otrzymacie zestaw flip-top/ atomizer i firmową naklejkę Dziękujemy Kolegom Recenzentom z forum za pomoc w dopracowaniu szczegółów Dobrego dnia dla Wszystkich 2
Bare Shine Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @NEOXAL EUROPE mysle ze to dobre rozwiazanie, aczkolwiek ja i tak tylko z atomizera bede korzystal 1
Moderator Streat Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @NEOXAL EUROPE no to bardzo dobra wiadomość 250ml trzeba będzie zamówić 1
powalla Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Dzis uzywalem reloada na Tusconie na ktorym lezy 111 . Dokladne mycie szamponem fx , wjazd do garazu, lekkie osuszenie i nakladamy. Kostka/aplikator od CP , sciereczka CP i psikam atomizerem na kostke i aplikuje Reloada na zwilzona woda demi lakier jak powloke ale od razu po pol elementu. Znajomy czeka 30 s i dociera , a w zasadzie powinienem powiedziec raczej wyciera do sucha bo szlo lekko i przyjemnie. Po objechaniu calego auta ( 20 min) wyjazd na slonce ... foty wstawie jak mi przesle bo on pstrykal. Wyglad ewidentnie na plus , czyli pojawilo sie szkielko, a lakier nabral sliskosci. PS: atomizer z biegiem czasu coraz gorzej psikal na koniec juz lal takim cienkim „siurem” . Ostatni element zrobilem aplikatorem zwilzonym reloadem prosto z buteleczki bo atomizer zamiast psikac tylko pompowal powierze do produktu . Dalej uwazam iz nakladanie powlok na aplikator pipeta za 2zl jest najlepsza opcja ! 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Dzięki za relację. Są już zmienione metody aplikacji. Jest nakrętka typu flip-top i atomizer. Do kolejnych zestawów będziemy dodawali jeszcze pipetę. Bardzo dobry pomysł. Dziękujemy
powalla Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2020 Wrzucam 2 filmiki aut znajomego na którym 6tygodni temu nałożyłem Reload Neoxala . Po umyciu zwykłym szamponem Sonaxa tak się zachowywała woda na bokach . Tuscon https://youtu.be/ycQb9ckXkkA Cascada https://www.youtube.com/watch?v=XhHby5RL7gk Jak dla mnie i co najważniejsze dla właściciela aut jest OK ! PS: Tuscon robi ok 50km dziennie , opel max 10-15 .
Rekomendowane odpowiedzi