krzygaj Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Dziś bez zdjęć, ale wpadła dosyć znacząca modyfikacja - zamontowałem elektryczne siłowniki do klapy bagażnika. Udało mi się kupić okazyjnie 2szt oryginalnych uszkodzonych za 250zł. Po oględzinach okazało się, że jeden jest sprawny , drugi rozebrałem i w silniczku wymieniłem sprężynki dociskające szczotki do wirnika. Posklejałem i zabezpieczyłem by nie dostawała się tam woda - taka wada fabryczna tych siłowników, że dostaje tam się woda i korodują sprężynki, które trzeba dorobić i ponownie zamontować. Oczywiście ten jeden sprawny za jakiś czas(miesiąc, rok, 5 lat... grom wie) pewnie też stanie, ale to już wiem co będzie przyczyną i jak to naprawić. Całość zamknęła się w kwocie 300zł - przy cenie 3000zł za 2szt nowych uważam za jeden z zakupów życia 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Kozacko wygląda ta Twoja fura. Kolor też robi niezłą robotę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi