g.pajak Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Może ktoś cos o Citrus Splash napisać? Ja mogę Ogólnie lubię owocowe/cytrusowe zapachy jak żadne inne. Citrus Splash fajny, ale jakoś szybko tracił na intensywności i z lekka drażnił moją żonę nie wiedzieć czemu Wisienka rządzi - niedawno odkryłem jej sekret: to domieszany zapach migdałów
Pływak Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 Sprawdź Vista Grapefruit nie jest bardzo nachalny i słodki jak wiśnia. Ja mogę Ogólnie lubię owocowe/cytrusowe zapachy jak żadne inne. Citrus Splash fajny, ale jakoś szybko tracił na intensywności i z lekka drażnił moją żonę nie wiedzieć czemu Dzięki za opinie jak tylko skonczy mi sie CS BIG Cool Gel Bubble Gum który wczoraj zamówiłem przetestuje ten Vista Grapefruit lub Citrus Splash Wisienka rządzi - niedawno odkryłem jej sekret: to domieszany zapach migdałów Ten sekret odkrył każdy kto ma wisienke w aucie i używa natural looka do kokpitu
Sabat Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 Powiem tak California Scents - Newport New Car wrzucony 4 maja cienki albo bardzo delikatny Z bliska drażniący, leży w samochodzie i w porównaniu do poprzednich Golden State Delight, Wisience, Hawai garden , to go prawie w aucie nie czuć. Chyba że to jest ten zapach nowego auta
FOBOS Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 zgadzam się, New Car szału nie zrobił, bardzo delikatny i słabo wyczuwalny
Damianldz Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 a jaki polecacie zapach AROMA CAR w atomizerach 50ml do auta ,lubię dobrą vanillie ,new car i jakiś ładny owocowy też może być
bati Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 a jaki polecacie zapach AROMA CAR w atomizerach 50ml do auta ,lubię dobrą vanillie ,new car i jakiś ładny owocowy też może być Z Aroma Car wyszła nowa seria INTENSO jest zapach grejfrutowy, citrus, coffe, black jack i vanilia Wszystkie na swój sposób są ładne nie wiem jak z trwałością ale za te pieniądze to można nawet co chwilę sobie psiknąć Ze "starej" serii Aroma Car mi chyba najbardziej podchodzi Kokos & Marakuja dla mnie pachnie jak guma Turbo z dzieciństwa
Damianldz Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 http://allegro.pl/perfumy-do-twojego-au ... 29838.html dzięki za odp,i chodzi mi o serie wymienioną w powyższym linku
RADAR Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Z Aroma Car nie polecam zapachu EARTH . Kolega Damian podał linka z Allegro ale zapachy z firmy Aroma Car dostępne są w sprzedaży w Hipermarket Real
aro_77 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Model Wood jest w Auchanie bo kupuję regularnie
Pływak Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Seria Aroma Car jest też w Tesco. Dotarł do mnie dziś ten CS BIG Cool Gel Bubble Gum i stwierdzem, ze guma balonowa od Aroma Car jest o wiele lepsza. Niestety chyba wszystkie CS są takie przesłodzone ta guma od CS ma wyrażną nute cynamonową i znów chyba będzie za słodko i za ciężko. Srednio mi się widzi i jak tylko będe w tesco wracam do Aroma Car, a Citrus Splash od CS też chyba odpuszcze bo pewnie też będzie mega słodki
Damianldz Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Pojechałęm , kupiłem , wróciłem i powiem że truskawka z jeżyną super pachnie
escimo Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 A ja ostatnio zacząłem się wozić z California Scents - Strawberries & Cream. Jak na razie dopiero tydzień, ciągle ta sama "moc" zapachu i brak narzekań od pasażerów. Nazwa zapachu sama mówi za siebie, mi najbardziej pasuje do zapachu lodów. Bez skojarzeń
bati Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 powiem że truskawka z jeżyną super pachnie też mi się podoba lecz w większej ilości drapie mnie w nos A może ktoś by chciał kupić jakiś zapaszek ?
daniel87 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 na dniach będę zamawiał zawieszki z FM...z tego co wyniuchałem to Giorgio Armani Aqua Di Gio i Hugo Boss Boss... dam znać co i jak, jak już zawisną
Moderator krd Opublikowano 22 Maja 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Pytanie z innej beczki. Uzywalem kiedys zapachu Dr. Marcus Sport Fresh, taki maly glosniczkopodobny twor na kratke nawiewu, w zasadzie nie idzie go kupic i stad moje pytanie, czy ktos zna PODOBNY zapach. Nie musi byc idealny w 100%, ale zeby chociaz nuta zapachowa byla taka sama
daniel87 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 chodzi o coś takiego: http://autokosmetyki24.pl/dr.marcus-dr. ... l_689.html?
Moderator krd Opublikowano 22 Maja 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 daniel.ch7, dokladnie o taki chodzi. Z tymze wolalbym cos innego z tym zapachem
Piotrek Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 daniel.ch7, Z FM to jest ciekawa sprawa. Produkty w katalogu mają tylko numery, a jak ktoś jest takim jakby "konsultantem" to dostaje listę, jaki numer to jaki znany zapach. Kolega kiedyś tłumaczył, że w katalogu przy zapachach samochodowych też są numery i leją te same "perfumy" tylko w mniejszej ilośći.
kolargol Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 FM hugo boss pachnie bardzo fajnie choć nie za długo
daniel87 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 a jak ktoś jest takim jakby "konsultantem" od niedawna niby jestem, ale nie mogę się coś zebrać i zacząć działać dostaje listę, jaki numer to jaki znany zapach trzeba samemu poszukać w necie i nie wszystkie zawsze się zgadzają... Ogólnie kilka rzeczy muszę przetestować....tutaj wszystko poza perfumami itp.: http://forhome.fmgroup.pl/ FM hugo boss pachnie bardzo fajnie choć nie za długo aaa, że tak powiem tak mniej więcej
damian Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 http://allegro.pl/perfumy-do-twojego-auta-zapach-truskawka-jezyna-i3243329838.html dzięki za odp,i chodzi mi o serie wymienioną w powyższym linku Ja kiedyś kupiłem o zapachu Wind i teraz używam, bo leżało i czekało. Nuta zapachowa ładna, trwałość słaba, najlepiej psikać raz dziennie Jak się skończy wracam w dalszym ciągu do CS.
Damianldz Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 damianTDCi, Ja psiknąłem w Wtorek i do dziś jeszcze ładnie czuć ,a nawet gdby trzeba było codziennie psikać to jest to całkiem wydajne i nie kosztuje majątku 9zł z groszem Próbował ktoś psikać środkami MERIDY w autku ,chce wiedzieć jak się długo utrzymuje ten zapach
Rekomendowane odpowiedzi