jackill Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Spotkał się ktoś z Was z czymś takim: zapach w sprayu PB Cherry, po 1.5 roku przestał pachnieć (trzymany w piwnicy). Niezależnie od ilości psiknięć zapach od razu się ulatnia...
Sabat Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 California Scents Shasta Strawberry zobaczymy czy też tyle dadzą radę, faktycznie niezły zapach truskawek Da radę, truskawka od CS jest trwałym zapachem. Ale mi jakoś nie podchodzi, jest taki jakby zatęchły. żona też kręci nosem chociaż uwielbia truskawki.
michal Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 jakby ktoś sie zastanawiał nad CS Hugo Boss to odradzam, zapach nie przypomina mi zadnych perfum HB, i jest bardzo delikatny. Nie wyczułem tego zapachu w samochodzie z nowo otwartej puszeczki.
Manolito77 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Czy testował ktoś już może zapachy Ambiquim. Reklamują się, że mają o zapachu Calvina Kleina, Armaniego, Paco Rabana i innych? Jak z samym zapachem oraz jego trwałością? http://sklep6sisinvert.pl/product_info. ... ducts_id=9 Pzdr.
m1chal Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 ja mam od niedawna CS CKOne ... cos tam lekko przypomina niby oryginalny perfum ckone... nie ejst mega intensywny, ale siedzac na fotelu kierowcy i majac go pod podłokietnikiem czasami czuje ten zapach a jest maksymalnie otwarty mi sam zapach sie nawet podoba, poki co gości u mnie i go nie zmieniam
bruno Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Spotkał się ktoś z Was z czymś takim: zapach w sprayu PB Cherry, po 1.5 roku przestał pachnieć (trzymany w piwnicy). Niezależnie od ilości psiknięć zapach od razu się ulatnia... Mam ten zapach od roku i 3 miesiecy. Pachnie jak nowy Moze przymarzl czy cos.
jackill Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Może, w piwnicy zima potrafi być chłodno. Będę chyba musiał zrobić rewizję kolekcji i kilka rzeczy przenieść do domu.
LZ Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Miał ktoś doświadczenie z odświeżaczem o zapachu skóry Gliptone`a? O takim: http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... skory.html Ewentualnie czy znacie jakieś inne odświeżacze o zapachu skóry godne polecenia?
ShiningCar Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 lz, jeśli szukasz zapachu typu Leather to ten od Gliptone będzie godny polecania
LZ Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 jeśli szukasz zapachu typu Leather Takiego właśnie szukam Trwały jest ten zapach?
ShiningCar Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Trwały jest ten zapach? Ciężko jednoznacznie (czas) określić jego trwałość, ale tak jest trwały
kubik Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 W dalszym ciągu szukam rozwiązania dla bezinwazyjnej aplikacji stripper scenta,żeby jednak było coś czuć ten środek.Pryskanie na boczki+dywany w sumie daje średni efekt,w aucie które jeździ cały czas na klimie z rzadko otwartymi oknami. Wymyśliłem więc,że wymoczyłem wyschniętego wunderbauma i nawet daje radę. Kolejny pomysł to do wykończonego ambipura w kartkę wlać właśnie strippera. Macie jeszcze jakieś pomysły? Pozdrawiam
nivea Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Macie jeszcze jakieś pomysły? no to może kostki po jakimś CS nasączyć ?
kubik Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Będzie trzeba iść w tym kierunku. Dzięki za pomysły
Ari Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Kolejny pomysł to do wykończonego ambipura w kartkę wlać właśnie strippera. Macie jeszcze jakieś pomysły? Ja tak śmigam i jest
inarusbox Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Panowie z filtrem próbowałem i oczywiście efekt dłuższy, ale maks 3-4 dni... W dodatku drewienka nasączone stripperem też włożone w filtr, a zapachu jak nie było tak nie ma... Jutro spróbuje "choinkę" nasączyć Zapach bardzo ładny, ale meeega krótkotrwały
kamilgt Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Panowie macie nawiewy na nogi dla pasażerów tylnej kanapy pod fotelami z przodu? Jak tak to psikamy pod tylny dywanik jak najbliżej nawiewu, ustawiamy nawiew na górę i dół i będzie pachniało tydzień
Sabat Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Tak w sumie czytam, że dość często jest problem z trwałością tego striperra. Imho to chyba lepszym rozwiązaniem są zapachy Septy Superfresh podobna cena , a dwa strzały w samochodzie utrzymują się ponad tydzień. Są to odświeżacze do pomieszczeń ale w samochodzie również dają radę
avocado Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 a jaki mozecie polecic zapach do ciężarówki (duża kabina), chodzi mi o to, żeby był jak najbardziej intensywny?
grabek246 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 damianTDCi, wg mnie My Shaldan nie jest tak intensywny jak CS
avocado Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 damianTDCi, wg mnie My Shaldan nie jest tak intensywny jak CS mam California Scents i dla mnie za słabe, szukam czegoś intensywniejszego...
Swoop Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Wez CS bubble gum lub Sheldan-a Lime
Rekomendowane odpowiedzi