Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spotkał się ktoś z Was z czymś takim: zapach w sprayu PB Cherry, po 1.5 roku przestał pachnieć (trzymany w piwnicy). Niezależnie od ilości psiknięć zapach od razu się ulatnia...

Opublikowano
California Scents Shasta Strawberry zobaczymy czy też tyle dadzą radę, faktycznie niezły zapach truskawek

Da radę, truskawka od CS jest trwałym zapachem.

Ale mi jakoś nie podchodzi, jest taki jakby zatęchły.

żona też kręci nosem chociaż uwielbia truskawki.

Opublikowano

jakby ktoś sie zastanawiał nad CS Hugo Boss to odradzam, zapach nie przypomina mi zadnych perfum HB, i jest bardzo delikatny. Nie wyczułem tego zapachu w samochodzie z nowo otwartej puszeczki.

Opublikowano

ja mam od niedawna CS CKOne ... cos tam lekko przypomina niby oryginalny perfum ckone... nie ejst mega intensywny, ale siedzac na fotelu kierowcy i majac go pod podłokietnikiem czasami czuje ten zapach a jest maksymalnie otwarty

mi sam zapach sie nawet podoba, poki co gości u mnie i go nie zmieniam

Opublikowano
Spotkał się ktoś z Was z czymś takim: zapach w sprayu PB Cherry, po 1.5 roku przestał pachnieć (trzymany w piwnicy). Niezależnie od ilości psiknięć zapach od razu się ulatnia...

Mam ten zapach od roku i 3 miesiecy. Pachnie jak nowy :) Moze przymarzl czy cos.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W dalszym ciągu szukam rozwiązania dla bezinwazyjnej aplikacji stripper scenta,żeby jednak było coś czuć ten środek.Pryskanie na boczki+dywany w sumie daje średni efekt,w aucie które jeździ cały czas na klimie z rzadko otwartymi oknami.

Wymyśliłem więc,że wymoczyłem wyschniętego wunderbauma i nawet daje radę.

Kolejny pomysł to do wykończonego ambipura w kartkę wlać właśnie strippera.

Macie jeszcze jakieś pomysły? :-]

Pozdrawiam

Opublikowano
Kolejny pomysł to do wykończonego ambipura w kartkę wlać właśnie strippera.

Macie jeszcze jakieś pomysły?

Ja tak śmigam i jest :good:

Opublikowano

Panowie z filtrem próbowałem i oczywiście efekt dłuższy, ale maks 3-4 dni... W dodatku drewienka nasączone stripperem też włożone w filtr, a zapachu jak nie było tak nie ma... :dontknow:

Jutro spróbuje "choinkę" nasączyć ;)

Zapach bardzo ładny, ale meeega krótkotrwały :thumbdown:

Opublikowano

Panowie macie nawiewy na nogi dla pasażerów tylnej kanapy pod fotelami z przodu? Jak tak to psikamy pod tylny dywanik jak najbliżej nawiewu, ustawiamy nawiew na górę i dół i będzie pachniało tydzień ;)

Opublikowano

Tak w sumie czytam, że dość często jest problem z trwałością tego striperra.

Imho to chyba lepszym rozwiązaniem są zapachy Septy Superfresh podobna cena , a dwa strzały w samochodzie utrzymują się ponad tydzień. Są to odświeżacze do pomieszczeń ale w samochodzie również dają radę :)

Opublikowano
damianTDCi, wg mnie My Shaldan nie jest tak intensywny jak CS

mam California Scents i dla mnie za słabe, szukam czegoś intensywniejszego...