AG80 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Moj CG Stripper... tez nastepnego dnia jest praktycznie niewyczuwalny w samochodzie. Jedyny "pryskany" zapach, ktory mam i jest intensywny i bardziej trwały niz kilka(naście) godzin to MonsterShine Chocolate Vanilla. Szkoda tylko, ze sam zapach mi nie zabardzo podchodzi. Mysle, ze nastepnym razem sprobuje Areon albo wroce do My_Shaldan Ja ostatnio się mocna zawiodłem na My Shaldan (słabo wyczuwalny) i chyba teraz spróbuję czegoś w psikaczu, może ten co piszesz "MonsterShine Chocolate Vanilla" bo lubię te vaniliowe zapaszki... Pozdro
MM.MM Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 CAR CRAZY, To co piszesz jest prawdą, ale nie jestem pewien czy na butelce nie pisze inaczej, sprawdzę jak wrócę do domu. [ Dodano: 26 Wrzesień 2011, 19:09 ] Produkt w odróżnieniu od konwencjonalnych odświeżaczy działa nie kilka dni, lecz tygodniami – nawet do 5 razy dłużej. Cytat z przypadkowego sklepu.
DaV Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 MonsterShine Chocolate Vanilla" bo lubię te vaniliowe zapaszki... Ten akurat ma w sobie więcej czeklady niż wanili, i szczerze to nie polecam takiego mixu zapachów.
AG80 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Ano widzisz, dobrze, że piszesz, bo akurat taka przytłaczająca czekoladka to mi może nie pasić , dzięki
Xeper Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 szekles, jesli oczekujesz czegos w poblizu waniliowego Wuderbauma (dla mnie ) to niestety, ten zapach MonsterShine Cie rozczaruje. IMO jest zbyt ciężki i duszący, tak jak wsponiał DaV. Uzywam go w piwnicy, bo ani w domu ani tym bardziej a aucie bym go nie wytrzymal BTW, ktory Sheldan Ci nie podpasowal? Kiedyś miałem Squasha i jabłkowy i pachniały długo... Moze kazda partia inna... kto wie.
AG80 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 BTW, ktory Sheldan Ci nie podpasowal? Kiedyś miałem Squasha i jabłkowy i pachniały długo... Moze kazda partia inna... kto wie. Squash i Lime - tzn pachną bardzo ładnie, ale prawie nie wyczuwalne w aucie i to od samego początku, baaaardzo słabo. Kupiłem na allegro i nawet pytałem sprzedawce o termin ważności, ale mówi, że nie mają terminu i że są ok... Szkoda mi kasy żeby znowu próbować z tymi szaldanami, a szkoda bo myślałem, że już znalazłem skuteczne zapachy
kuflik Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 A mi mój ulubiony CS squashed blossom już od 1go sierpnia pachnie w aucie i nadal działa! A na etykiecie pisali, że maksymalnie 30dni
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Września 2011 Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 MM.MM, Wiesz opis producenta a praktyka to co innego to tak jak woski o trwałości 2 lata. W warunkach laboratoryjnych pewnie zamknęli zapach w szczelnym pojemniki, otworzyli po kilku tygodniach i nadal pachniał więc napisali trwałość kilka tygodni. Jakby tak było w rzeczywistości to pakowany byłby w opakowania maks 150ml i kosztowałby pewnie ponad 100zł jak dobre perfumy do ciała
SJake Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 kuflik, z tym blossomem to wygląda to tak: Pachnie, pachnie.... nic nie czuje, nie czuje, nie czuje... o cholera pachnie, pachnie Zależy chyba jak do nosa wleci Czym dłużej otwarte wieczko tym bardziej przypomina mi to oranżadki w proszku
kuflik Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Pachnie, pachnie.... nic nie czuje, nie czuje, nie czuje... o cholera pachnie, pachnie Faktycznie;) Ale cały czas jest wyczuwalny, jak dla mnei zapach idealny, nie będę przez długi czas już kombinował z innymi.
kamilgt Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 oranżadki w proszku z naciskiem na w proszku
Swoop Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 ...Lime - tzn pachną bardzo ładnie, ale prawie nie wyczuwalne w aucie i to od samego początku, baaaardzo słabo. ja mam Lime i po wstawieniu do środka auta najpierw wylądował w bagażniku (kombi) a później zrobiłem zatyczkę z folii po chipsach z dziurami bo był za bardzo intensywny jak dla mnie. Co do zapachu to każdemu podoba się co innego i inaczej je odbiera, więc to subiektywna ocena
crystaldetail Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 jak to juz wielu Madrych Panow napisalo..... o zapach, to rozmowa jak ze slepym o kolorach ile ludzi tyle gustow Ogolnie rzecz biorac, jak dla mnie CS rzadzi CG ma dobre produkty, ale codzienne pryskanie u mnie nie wchodzi w gre
Thomas207 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 ja mam Lime i po wstawieniu do środka auta najpierw wylądował w bagażniku (kombi) a później zrobiłem zatyczkę z folii po chipsach z dziurami bo był za bardzo intensywny jak dla mnie. U mnie podobnie, My Shaldan Lime byl zbyt intensywny, porownujac np do CS Cranberry (ktory i tak byl bardzo mocnym zapachem).
rol4nd Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 a co myslicie o zapachach TOPGEAR wsuwanych do nawiewow?
DaV Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Jest to dość dyskretna forma ale coś mi się zdaje, że z trwałośćią nie jest za dobrze.
rol4nd Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 szukam wlasnie czegos malego, dyskretnego, o dosyc trwalym zapachu. Choinki szybko wietrzeja, a puszki i inne odtraszaja mnie wielkoscia
Thomas207 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Dzisiaj zakupie i przetestuje chyba, ta firma Auto Expressions ma calkiem niezla oferte zapachow, szkoda ze tak malo dostepnych jest w PL. http://autoexpressions.com/air-care/index.html Ciekawe jak pachna i jak z trwaloscia
Swoop Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 puszki i inne odtraszaja mnie wielkoscia Nic nie stoi na przeszkodzie aby ową puszkę postawić pod fotelem i nie będzie widać a w nawiewach jednak po pierwsze będzie widoczne a po drugie intensywność będzie zależało od kierunku nawiewu
Thomas207 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Zakupilem dwa zestawy tych zapachow Auto Expressions VentStix z TopGeara. Zapachy wisnia i owoce lesne. Jak przyjda to zdam relacje
kamilgt Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... belly.html i jak tam, testował ktoś ?
krawiecDIY Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Wlasnie dzis zawiesilem u siebie Bubblegum, w skrocie zapach mega zajefajny rozowej gumy orbit . Co do trwalosci to poczekamy ale Wojtek - all4auto ma/mial u siebie Blueberry wiec moze cos wiecej napisze ( zapach tez bardzo fajny )
all4auto Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Mój blueberry pachnie prawie dwa miesiące i wciąż jest wyczuwalny w samochodzie, nie jest tak intensywny jak na początku ale pachnie Teraz testuję Tangerine od kilku dni, ale już mogę powiedzieć, że jest mniej intensywny niż blueberry, bardziej delikatny zapach, zobaczymy jak będzie z trwałością
aro_77 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Jeśli chodzi o trwałość CS to muszę przyznać, że wszystko zależy gdzie jest umieszczony i gdzie parkujemy auto. Ja mam Wisienkę w schowku od lipca, a auto parkowane w garażu i ten zapach jest nadal intensywny i przyjemny. Truskawka jest w aucie parkowanym pod chmurką, a została włożona tego samego dnia i nie jest w schowku tylko w uchwycie na puszkę w środkowym tunelu, od miesiąca ledwo ją czuć.
damian Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Dzisiaj do mnie dotarł taki zapach Puszka wielkości takiej samej jak California i jak będzie za bardzo intesywny to nałoże wieczko z regulacją z niej, bo tu jest bez regulacji.
Rekomendowane odpowiedzi