neclocus Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 na fotce przestroga dla wszystkich ktorzy uzywaja Ambi Pur w plynie, nie dosc szybko zauwazylem i wyzarlo : / ostatnio we wnece na napoje lezy od 2 miesiecy 'My Shaldan Herb', nastepny bedzie 'Sguash' pozdrawiam
m1chal Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 no ja zakupilem CS Cherry... ale nie powiem...trzeci dzien, wieczko zamkniete na maksa i jak dla mnie za mocno daje ten zapach
SJake Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 no ja zakupilem CS Cherry... ale nie powiem...trzeci dzien, wieczko zamkniete na maksa i jak dla mnie za mocno daje ten zapach Przerzuć na dwa dni do bagażnika, przewietrz auto. Najwidoczniej Corrando jest dla Ciebie za intensywny - ja tak miałem z Cranberry
zegarek Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Pachniała ładnie, ale może z 2 tygodnie. Muszę znależć coś trwalszego i bardziej pachnącego Kup w puszce - tyle, że nie od nich, bo sprzedają bez pokrywek. Czy ta pokrywka nie jest przydatna? Jak to wygląda bez pokrywki?
damian Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Regulujesz tym intesywność zapachu...
proximo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 no ja zakupilem CS Cherry... ale nie powiem...trzeci dzien, wieczko zamkniete na maksa i jak dla mnie za mocno daje ten zapach Potwierdzam! strasznie mocny co 2 dni wsadzam do auta i jest dobrze wieczko zamkniete mam
damian Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 A u mnie po miesiącu coś słabo już czuć, może wysokie temperatury co były osłabiły zapach...
SJake Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jak to wygląda bez pokrywki? Bez przykrywki to cała zawartość po prostu wyleci na pierwszym zakręcie. po miesiącu coś słabo już czuć Rozdziel kosteczki to powinno ożywić zapach. I spełnić wymóg 60 dni.
adamus Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 A znacie jakiś zapach do autka generujący woń podobną do SmartDetailera albo Natural Looka?
jagmar Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 A u mnie po miesiącu coś słabo już czuć, może wysokie temperatury co były osłabiły zapach... spryskaj delikatnie wodą - zaczną znów pachnieć
damian Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 spryskaj delikatnie wodą - zaczną znów pachnieć Dzięki jagmar, gdzieś właśnie czytałem, żeby je zwilżyć Będę musiał tak zrobić.
devil80 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Wczoraj zamówiłem California Scents CORONADO CHERRY jak dojdzie to dam znać z moich wrażeń.
emilus100 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Wczoraj zamówiłem California Scents CORONADO CHERRY jak dojdzie to dam znać z moich wrażeń. ja go wczoraj wrzuciłem do autka. Słodki strasznie zapach Faktycznie dośc mocno pachnie, ale nie jest jak aż tak mocny jak niektóre "choinki" zaraz po odpakowaniu.
Arek_ Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Wczoraj zamówiłem California Scents CORONADO CHERRY jak dojdzie to dam znać z moich wrażeń. ja go wczoraj wrzuciłem do autka. Słodki strasznie zapach Faktycznie dośc mocno pachnie, ale nie jest jak aż tak mocny jak niektóre "choinki" zaraz po odpakowaniu. Ale też jest dość sztucznym zapachem, intensywny mocny zapach
bati Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 kupusso ostatnio kupiłem zapach Czarnej Kawy z firmy Aroma Car na opakowaniu pisze że trzyma 65 dni (postać konserwy z 3 kostkami nasączonymi w środku) i trzymał przeszło 2 miesiące ;-) a w ciepłe dni jeszcze go czuję dobrze wydane ... 8zł
emilus100 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Wczoraj zamówiłem California Scents CORONADO CHERRY jak dojdzie to dam znać z moich wrażeń. ja go wczoraj wrzuciłem do autka. Słodki strasznie zapach Faktycznie dośc mocno pachnie, ale nie jest jak aż tak mocny jak niektóre "choinki" zaraz po odpakowaniu. Ale też jest dość sztucznym zapachem, intensywny mocny zapach Fakt Jest dla lubiących bardziej intensywne zapachy
aro_77 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 A ja w swojej 159tce mam zajefajne miejsce na te puszeczke, mam zamykany schowek roletką, a w nim miejsce na pojemnik z napojem, w którym idealnie mieści się car scents. Dozowanie zapachu robimy poprzez regulacje odsunięcia roletki Coronado cherry jest
paull Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Czy ktoś z was próbował spryskać te kosteczki CS wodą?
damian Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja, ale różnicy chyba nie czuć, może dlatego że teraz się oziebiło
paull Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Wydaje mi się że wpływ ma także duża wilgotność powietrza
M4ciek Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 szukam zapachu "nowego" auta :-) CG ma takie cudo w ofercie, testował ktoś?
Administrator Evo Opublikowano 12 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 A Ty testowałes może wyszukiwarkę ?
M4ciek Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 oczywiście, ale nic nie znalazłem, np. wszystkie słowa w połączeniu zapach+nowości lub zapach+nowego pod tym względem wyszukiwarka phpBB jak zwykle mnie zawiodła
aro_77 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 M4ciek ile Ty masz lat, może wystarczy wpisać "zapach new car"?
Rekomendowane odpowiedzi