Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na fotce przestroga dla wszystkich ktorzy uzywaja Ambi Pur w plynie, nie dosc szybko zauwazylem i wyzarlo : /

ostatnio we wnece na napoje lezy od 2 miesiecy 'My Shaldan Herb', nastepny bedzie 'Sguash'

kokpit_ambipur.jpg

pozdrawiam

Opublikowano

no ja zakupilem CS Cherry... ale nie powiem...trzeci dzien, wieczko zamkniete na maksa i jak dla mnie za mocno daje ten zapach :(

Opublikowano
no ja zakupilem CS Cherry... ale nie powiem...trzeci dzien, wieczko zamkniete na maksa i jak dla mnie za mocno daje ten zapach :(

Przerzuć na dwa dni do bagażnika, przewietrz auto.

Najwidoczniej Corrando jest dla Ciebie za intensywny - ja tak miałem z Cranberry ;)

Opublikowano
Pachniała ładnie, ale może z 2 tygodnie.

Muszę znależć coś trwalszego i bardziej pachnącego

Kup w puszce - tyle, że nie od nich, bo sprzedają bez pokrywek.

Czy ta pokrywka nie jest przydatna? Jak to wygląda bez pokrywki?

Opublikowano

Potwierdzam! strasznie mocny :) co 2 dni wsadzam do auta i jest dobrze :mrgreen:

wieczko zamkniete mam

Opublikowano
Jak to wygląda bez pokrywki?

Bez przykrywki to cała zawartość po prostu wyleci na pierwszym zakręcie.

po miesiącu coś słabo już czuć

Rozdziel kosteczki to powinno ożywić zapach. ;) I spełnić wymóg 60 dni.

Opublikowano
A u mnie po miesiącu coś słabo już czuć, może wysokie temperatury co były osłabiły zapach...

spryskaj delikatnie wodą - zaczną znów pachnieć :)

Opublikowano
spryskaj delikatnie wodą - zaczną znów pachnieć :)

Dzięki jagmar, gdzieś właśnie czytałem, żeby je zwilżyć :P Będę musiał tak zrobić.

Opublikowano
Wczoraj zamówiłem California Scents CORONADO CHERRY jak dojdzie to dam znać z moich wrażeń.

ja go wczoraj wrzuciłem do autka. Słodki strasznie zapach :-] Faktycznie dośc mocno pachnie, ale nie jest jak aż tak mocny jak niektóre "choinki" zaraz po odpakowaniu.

Opublikowano
Wczoraj zamówiłem California Scents CORONADO CHERRY jak dojdzie to dam znać z moich wrażeń.

ja go wczoraj wrzuciłem do autka. Słodki strasznie zapach :-] Faktycznie dośc mocno pachnie, ale nie jest jak aż tak mocny jak niektóre "choinki" zaraz po odpakowaniu.

Ale też jest dość sztucznym zapachem, intensywny mocny zapach :P

Opublikowano

kupusso ostatnio kupiłem zapach Czarnej Kawy z firmy Aroma Car ;)

na opakowaniu pisze że trzyma 65 dni (postać konserwy z 3 kostkami nasączonymi w środku) i trzymał przeszło 2 miesiące ;-) a w ciepłe dni jeszcze go czuję :D

dobrze wydane ... 8zł :D

Opublikowano

Ale też jest dość sztucznym zapachem, intensywny mocny zapach :P

Fakt :) Jest dla lubiących bardziej intensywne zapachy ;)

Opublikowano

A ja w swojej 159tce mam zajefajne miejsce na te puszeczke, mam zamykany schowek roletką, a w nim miejsce na pojemnik z napojem, w którym idealnie mieści się car scents. Dozowanie zapachu robimy poprzez regulacje odsunięcia roletki :P

konsolay.jpg

Coronado cherry jest :good:

Opublikowano

szukam zapachu "nowego" auta :-)

CG ma takie cudo w ofercie, testował ktoś?

Opublikowano

oczywiście, ale nic nie znalazłem, np. wszystkie słowa w połączeniu zapach+nowości lub zapach+nowego :?

pod tym względem wyszukiwarka phpBB :evil: jak zwykle mnie zawiodła