art'ek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ja dokladnie 1 czerwca nabylem 2 zapachy California Car Scents ten wisienkowy i jeden waniliowy Wisnia - rewelacja- moc- intensywnosc - zapach- dzis 19 a w mojim aucie pachnie jak 1 dnia po otwarciu wanilia - zapach rownie ladny lecz moc zapachu inna niz w wisniowym bardziej delikatna mi bardziej wisnia podchodzi i tu moje pytanie czy cos o intensywnosci wisni mieliscie i mozecie polecic?? Jak z ta guma balonowa??
damian Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 i tu moje pytanie czy cos o intensywnosci wisni mieliscie i mozecie polecic?? Jak z ta guma balonowa?? O to samo chciałem zapytać Teraz też mam wiśnie, ale na przyszłość chciałbym wiedzieć co wybrać Guma chyba też jest ok, bo na DW chyba jest numer 2 po wiśni.
yampiotr Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Osobiście przepadam za Cinnamon Coast, bardzo fajny mimo, iż trochę mniej intensywny zapach. Podobnie mocno jak Coronado Cherry u mnie pachnie Santa Barbara Berry, trochę delikatniej Monterey Vanilla.
pestka86 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 i tu moje pytanie czy cos o intensywnosci wisni mieliscie i mozecie polecic?? Jak z ta guma balonowa?? O to samo chciałem zapytać Teraz też mam wiśnie, ale na przyszłość chciałbym wiedzieć co wybrać Guma chyba też jest ok, bo na DW chyba jest numer 2 po wiśni. wiśnia u mnie prawie rok pachniała, już pisałam tu chyba o niej , teraz pachnie mi resztka jej w szafce z kosmetykami do auta, po pół roku gdzieś było odczuć delikatny spadek intensywności zapachu ale nadal mocno wyczuwalny , wczoraj kupiłam zapas zapachów i jutro wysyłam do PL żeby nadal pachniało w autku , ze wszystkich co wąchałam , to cherry najładniejszy, chociaż tropicana, i mango też fajnie pachnie i je mam zamiar przetestować także Tutaj w aucie mam Cinamon Apple i jest tez mocny jak wiśnia, już prawie pół roku otwarte i nadal intensywnie czuć go a w drugim La Joilla Lemon i tez pachnie mocno od paru miesięcy trochę się zsechł ale zapach intensywny tyle że nie za fajny , ale to kwestia gustu wszystkie zapachy to CS Gell
art'ek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 trochę delikatniej Monterey Vanilla to ma moja kobieta w autku i powiem ze zbyt delikatnie jak dla mnie Santa Barbara Berry mozesz opisac?? co to za zapach ?? ogolnie ja z wisni jestem mega zadowolony
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 yampiotr napisał/a: Santa Barbara Berry mozesz opisac?? co to za zapach ?? Piękny, malinowy zapach, sam taki sobie wziąłem do auta, a sprawdzałem prawie wszystkie z oferty CS Wg mnie jest lekko słabszy od Coronado Cherry jeśli chodzi o intensywność. Trwałość to jak na razie jeden z najtrwalszych.
MM.MM Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 EXCEDE, EXCEDE, Czym się różnią te zapachy Car scents, tylko wyglądem puszki ?
m911 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 gdzie mogę dostać California Scents - Cherry ?
aro_77 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Czy ta konserwa mieści się w miejsca przeznaczone do puszek na napoje?
Deco Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Czy ta konserwa mieści się w miejsca przeznaczone do puszek na napoje? mieści
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Czym się różnią te zapachy Car scents, tylko wyglądem puszki ? Domyślam się, że chodzi o to czym różnią się od Spill Proof, a więc wyglądem puszki i tym, że Car Scents mają plastikowe wieczko dodatkowo. Poza tym niektóre zapachy są dostępne tylko w puszkach Spill Proof. Wnętrze jest identyczne, mają takie same wymiary, tak samo 3 bloczki z drzewa cedrowego.
art'ek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 EXCEDE, dzieki za info nastepna wiec bedzie malinka
kamilgt Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 wielkie podziekowania dla firmy http://www.sklep.polishangel.pl/index.php/ za miła obsluge i poswiecenie mi 15 minut, az powącham wszystkie zapachy i wybiore CORONADO CHERRY. pachnie tak ladnie, ze w drodze powrotnej mialem ochote to zjesc xd bardzo fajna przykrywka z dozownikiem zapachu ogolnie pierwsze wrazenia jak najbardziej pozytywne ) po ponad miesiacu zapach nadal jest intensywny. jak najbardziej polecam!
olivier Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 również polecę http://www.sklep.polishangel.pl/index.php/ zamówiłem CS Cherry. Narazie stoi na półce, ale jak wrzucę go do auta to podzielę się spostrzeżeniami. Do tego zamówiłem PoorBoy's World Air Freshener "cherry" z ShowCarShine --> ciekaw jestem co z tego będzie. Pozdrawiam Oli
yacek _b Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 olivier nie wiem czy nie za późno pisze , ale nie otwieraj puszki !! Zapach jest bardzo intensywny , proponuję zrobić ze dwie dziurki i założyć plastikowe wieczko . Ja popełniłem ten błąd i musiałem okleić folią spożywczą , w folii zrobiłem dwa otworki i nałożyłem plastikowe wieczko . Jak wsiadam czuję zawsze cherry
fzero Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 witam, czy ktos porownywal CS monterey vanilla z ambi pur exotic vanilla (voyage)? jak dla mnie to najladniejszy zapach ale wkurza mnie wieszanie zapachu na nawiewie i wolalbym taki w puszce
vhs Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 A ja mam takie pytanko w jakim miejscu w aucie kładziecie puszkę?
emilus100 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Tak polecali wszyscy zapach wisienek, że już się skończyły na polishangel.pl witam, czy ktos porownywal CS monterey vanilla z ambi pur exotic vanilla (voyage)? jak dla mnie to najladniejszy zapach ale wkurza mnie wieszanie zapachu na nawiewie i wolalbym taki w puszce Równiez do niedawna miałem AmbiPur Voyage, ale już nie chcę nic mocowanego do nawiewów, dlatego zastanawiam się też nad tym zapachem od CS
kedar Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dla mnie najlepszym zapachem jest Black Classic WB, niestety kupuję nową choinkę max.co 2 tyg.. Czy jest w ofercie jakiś zapach podobny do w/w? Jeśli tak to jakiej firmy?
art'ek Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 dlatego zastanawiam się też nad tym zapachem od CS bardzo ale to bardzo delikatny ja mam w wisience wieczko ledwo uchylone i pachnie mocno dziewczyna ma wlasnie wanilie wieczko na max i cos tam wyczuc
marasec Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 ja kupiłem sobie na próbę choinkę coronado cherry http://www.zapachydoauta.pl/index.php?p ... prod_id=26 Pachniała ładnie, ale może z 2 tygodnie. Muszę znależć coś trwalszego i bardziej pachnącego
SJake Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Pachniała ładnie, ale może z 2 tygodnie. Muszę znależć coś trwalszego i bardziej pachnącego Kup w puszce - tyle, że nie od nich, bo sprzedają bez pokrywek. POLISHANGEL i EXCEDE mają je w ofercie razem z pokrywkami.
Rekomendowane odpowiedzi