Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dokladnie 1 czerwca nabylem 2 zapachy

California Car Scents ten wisienkowy

i jeden waniliowy

Wisnia - rewelacja- moc- intensywnosc - zapach- dzis 19 a w mojim aucie pachnie jak 1 dnia po otwarciu :)

wanilia - zapach rownie ladny lecz moc zapachu inna niz w wisniowym bardziej delikatna

mi bardziej wisnia podchodzi

i tu moje pytanie czy cos o intensywnosci wisni mieliscie i mozecie polecic??

Jak z ta guma balonowa??

Opublikowano

Jak z ta guma balonowa??

O to samo chciałem zapytać :D Teraz też mam wiśnie, ale na przyszłość chciałbym wiedzieć co wybrać :P Guma chyba też jest ok, bo na DW chyba jest numer 2 po wiśni.

Opublikowano

Osobiście przepadam za Cinnamon Coast, bardzo fajny mimo, iż trochę mniej intensywny zapach. Podobnie mocno jak Coronado Cherry u mnie pachnie Santa Barbara Berry, trochę delikatniej Monterey Vanilla.

Opublikowano

Jak z ta guma balonowa??

O to samo chciałem zapytać :D Teraz też mam wiśnie, ale na przyszłość chciałbym wiedzieć co wybrać :P Guma chyba też jest ok, bo na DW chyba jest numer 2 po wiśni.

wiśnia u mnie prawie rok pachniała, już pisałam tu chyba o niej , teraz pachnie mi resztka jej w szafce z kosmetykami do auta, po pół roku gdzieś było odczuć delikatny spadek intensywności zapachu ale nadal mocno wyczuwalny , wczoraj kupiłam zapas zapachów i jutro wysyłam do PL żeby nadal pachniało w autku , ze wszystkich co wąchałam , to cherry najładniejszy, chociaż tropicana, i mango też fajnie pachnie i je mam zamiar przetestować także :)

Tutaj w aucie mam Cinamon Apple i jest tez mocny jak wiśnia, już prawie pół roku otwarte i nadal intensywnie czuć go

a w drugim La Joilla Lemon i tez pachnie mocno od paru miesięcy trochę się zsechł ale zapach intensywny tyle że nie za fajny , ale to kwestia gustu

wszystkie zapachy to CS Gell

Opublikowano
trochę delikatniej Monterey Vanilla

to ma moja kobieta w autku i powiem ze zbyt delikatnie jak dla mnie :)

Santa Barbara Berry

mozesz opisac?? co to za zapach :) ??

ogolnie ja z wisni jestem mega zadowolony :good:

• Dystrybutor
Opublikowano
yampiotr napisał/a:

Santa Barbara Berry

mozesz opisac?? co to za zapach ??

Piękny, malinowy zapach, sam taki sobie wziąłem do auta, a sprawdzałem prawie wszystkie z oferty CS :) Wg mnie jest lekko słabszy od Coronado Cherry jeśli chodzi o intensywność. Trwałość to jak na razie jeden z najtrwalszych.

• Dystrybutor
Opublikowano
Czym się różnią te zapachy Car scents, tylko wyglądem puszki ?
Domyślam się, że chodzi o to czym różnią się od Spill Proof, a więc wyglądem puszki i tym, że Car Scents mają plastikowe wieczko dodatkowo. Poza tym niektóre zapachy są dostępne tylko w puszkach Spill Proof. Wnętrze jest identyczne, mają takie same wymiary, tak samo 3 bloczki z drzewa cedrowego.
Opublikowano
wielkie podziekowania dla firmy http://www.sklep.polishangel.pl/index.php/ za miła obsluge i poswiecenie mi 15 minut, az powącham wszystkie zapachy i wybiore CORONADO CHERRY. pachnie tak ladnie, ze w drodze powrotnej mialem ochote to zjesc xd bardzo fajna przykrywka z dozownikiem zapachu :) ogolnie pierwsze wrazenia jak najbardziej pozytywne :) )

po ponad miesiacu zapach nadal jest intensywny. jak najbardziej polecam!

Opublikowano

olivier nie wiem czy nie za późno pisze , ale nie otwieraj puszki !! Zapach jest bardzo intensywny , proponuję zrobić ze dwie dziurki i założyć plastikowe wieczko . Ja popełniłem ten błąd i musiałem okleić folią spożywczą , w folii zrobiłem dwa otworki i nałożyłem plastikowe wieczko . Jak wsiadam czuję zawsze cherry :)

Opublikowano

witam,

czy ktos porownywal CS monterey vanilla z ambi pur exotic vanilla (voyage)? jak dla mnie to najladniejszy zapach ale wkurza mnie wieszanie zapachu na nawiewie i wolalbym taki w puszce :)

Opublikowano

A ja mam takie pytanko w jakim miejscu w aucie kładziecie puszkę?

Opublikowano

Tak polecali wszyscy zapach wisienek, że już się skończyły na polishangel.pl :shock:

witam,

czy ktos porownywal CS monterey vanilla z ambi pur exotic vanilla (voyage)? jak dla mnie to najladniejszy zapach ale wkurza mnie wieszanie zapachu na nawiewie i wolalbym taki w puszce :)

Równiez do niedawna miałem AmbiPur Voyage, ale już nie chcę nic mocowanego do nawiewów, dlatego zastanawiam się też nad tym zapachem od CS ;)

Opublikowano

Dla mnie najlepszym zapachem jest Black Classic WB, niestety kupuję nową choinkę max.co 2 tyg.. Czy jest w ofercie jakiś zapach podobny do w/w? Jeśli tak to jakiej firmy?

Opublikowano
dlatego zastanawiam się też nad tym zapachem od CS

bardzo ale to bardzo delikatny :) ja mam w wisience wieczko ledwo uchylone i pachnie mocno dziewczyna ma wlasnie wanilie wieczko na max i cos tam wyczuc :)

Opublikowano
Pachniała ładnie, ale może z 2 tygodnie.

Muszę znależć coś trwalszego i bardziej pachnącego

Kup w puszce - tyle, że nie od nich, bo sprzedają bez pokrywek.

POLISHANGEL i EXCEDE mają je w ofercie razem z pokrywkami.