druhh Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Polecam wcześniej wspominanego K2 Fahren. Zapach inspirowany Fahrenheitem od Diora, no cóż, do tego wiele mu brakuje, ale jest moim zdaniem ciekawą alternatywą i wręcz odskocznią od wszelkich "New Carów" pachnących proszkiem do prania, czy Coronado Cherry, które notabene bardzo lubię. Ja miałem Fahrena w buteleczce, ale jak wyczytałem, że jest w atomizerze - już jest w drodze do mnie :-) Zapach nie dla każdego, najprościej - idźcie do perfumerii, powąchajcie Fahrenheita i jeśli wam ten retro fiołek odpowiada to śmiało możecie kupić. Niestety, niektórzy tego fenomenalnego zapachu nie cierpią. PS. Jednocześnie odradzam listki Yankee Candle, po trzech dniach "Midnight cośtam" przestało pachnieć, przebiła jego zapach półroczna Coronado Cherry zalana wrzątkiem, porażka. Kóry dokładnie k2 fahren, bo nie moge nigdzie znaleźć?
cannonn Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 http://k2.com.pl/zapachy/product/2598-k ... ahren-8-ml
piepia Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ma ktoś BLACK FROST od ChemicalGuys? Warto?
DBS Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Polecam wcześniej wspominanego K2 Fahren. Zapach inspirowany Fahrenheitem od Diora, no cóż, do tego wiele mu brakuje, ale jest moim zdaniem ciekawą alternatywą i wręcz odskocznią od wszelkich "New Carów" pachnących proszkiem do prania, czy Coronado Cherry, które notabene bardzo lubię. Ja miałem Fahrena w buteleczce, ale jak wyczytałem, że jest w atomizerze - już jest w drodze do mnie :-) Zapach nie dla każdego, najprościej - idźcie do perfumerii, powąchajcie Fahrenheita i jeśli wam ten retro fiołek odpowiada to śmiało możecie kupić. Niestety, niektórzy tego fenomenalnego zapachu nie cierpią. PS. Jednocześnie odradzam listki Yankee Candle, po trzech dniach "Midnight cośtam" przestało pachnieć, przebiła jego zapach półroczna Coronado Cherry zalana wrzątkiem, porażka. Powiedz proszę jak z wytrzymałością tego produktu ?
Killaz Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Powiedz proszę jak z wytrzymałością tego produktu ? Właśnie testuję, na razie zjada mi go ozon po ozonowaniu, ale ten sam Fahren w zawieszce z drewnianym korkiem wytrzymal lekko ponad miesiąc. Wysłane z Meizu M2 Note
Strus Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dzisiaj przyjechały 2 kolejne zapachy Scentway London Club Mathy's Story Po zapachu opakowań Mathys gorszy od New York ale lepszy od London Club. Do auta na pierwszy ogień London wleciał. Pojeździmy zobaczymy. Zapach sprawia wrażenie dość ciężkiego. Może bardziej na zimę, na nawiewy. Dam znać za kilka dni
AndrewSC Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Mathy's story moim zdaniem wymiata miałem jako poprzedni zapach, obecnie wróciłem do CS i żałuje, że nie kupiłem kolejnego Scentwaya
cannonn Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 U mnie wleciał New York po London Club, jest
Bullitt Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 http://k2.com.pl/zapachy/product/2598-k2-vento-fahren-8-ml Najgorsze jest w nich to, że buteleczki, po jakimś czasie użytkowania i nasiąkania korka, potrafią sobie z niego wypaść i zalać konsole środkową (jeśli wisi na lusterku)
cannonn Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wystarczy co jakiś czas dokręcić
Bullitt Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Szkoda że nie pisza tego na opakowaniu
Bullitt Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 A to przepraszam, nie miałem styczności z opakowaniem Nauczyłem się na złych doświadczeniach
tdzuku Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 spytam, bo nie dam rady przebrnąć przez 240 stron jaki jest najczęściej polecany zapach oprócz coronado cherry? do tej pory tylko to miałem i mi zbrzydło po roku najbardziej chyba odpowiadałoby mi jakieś zielone jabłko, tylko nie wiem jakiej firmy no i najlepiej nie jakaś zawieszka, tylko coś dyskretnego, co mozna gdzies schowac
cannonn Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Ostatnio u kuzyna wąchałem Ambi Pur Fresh New Day i całkiem niezły
Masta Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 A co polecicie z marki California Car Scents? Coronado Cherry, Balboa Bubblegum, Monterey Vanilla, La Jolla Lemon, Citrus Splash, Malibu Lemon, Mojave Mango, Orange Blossom, Santa Barbara Berry, Strawberries and Cream,Verri Berry, Capistrano Coconut, Fresh Linen, Golden State Delight.?? Raczej nic owocowego, bo auto to nie sklep z owocami
Gesiu_15 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 Masta, mam Coronado Cherry przyjemny zapach, pachnie już prawie 1,5 miesiąca i czuć jeszcze To już zależy od ciebie jaki zapach chcesz
IrekJO Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 A ja ze swojej strony mogę polecić zapach CS Orange Blossom:) Sam nie mogę się nadziwić ale do auta wsadziłem go uwaga... w listopadzie!!! I do dnia dzisiejszego cały czas pachnie:) Zapach przyjemny, świeży nie męczący. W zapasie mam Citrus Splash i tez zapowiada się ciekawie i świeżo.
KrzysiekT5 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 U mnie od paru dni jeździ CS Route 66 i jestem bardzo zadowolony,też nie przepadam za owocowymi nutami w aucie i ten bardzo mi przypasił
mario704 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Masta, mam Coronado Cherry przyjemny zapach, pachnie już prawie 1,5 miesiąca i czuć jeszcze To już zależy od ciebie jaki zapach chcesz Też mam już którąś puszkę wiśni ale nie wiem czy trafiła mi się jakaś lipna czy jak.Kupowałem 2 w jednym sklepie i jedna pachnie bardzo mocno a drugą otworzyłem na całego i ledwo ją czuć .Test robiony w jednym samochodzie i druga otwarta nawet nie do połowy pachnie intensywniej o wieeele
Crockett84 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 U mnie siedzi Coronado Cherry włożone do auta na początku listopada i cały czas jak ktoś wsiada do auta to pyta co tak ładnie pachnie. To moja pierwsza puszka CS i jestem zaskoczony trwałością. Wysłane z SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Gesiu_15 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Crockett84, to już naprawdę długi okres pachnie
wlodek1974 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Czy próbował już ktoś zapachów firmy AREON. Chodzi mi konkretnie o AREON SILVER
wooke Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Miałem zawieszkę, strasznie mocna. Zapach męskich perfum, całkiem przyzwoity.
druhh Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 U mnie siedzi Coronado Cherry włożone do auta na początku listopada i cały czas jak ktoś wsiada do auta to pyta co tak ładnie pachnie. To moja pierwsza puszka CS i jestem zaskoczony trwałością. Wysłane z SM-G920F przy użyciu Tapatalka Ja swoja puszkę zostawiłem przy ozonowaniu klimy, a nadal pachnie
Rekomendowane odpowiedzi