danielek. Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Przerzuciłem się z puszek CS na Ambi Pur zawieszane na kratce Obecnie Arctic Ice bardzo fajny świeży zapach,jak dla mnie bomba polecam
jukojuko Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Ciekawe chyba już wszystko miałem poza właśnie Balboa Bubblegum i Shasta Strawberry a ztego co piszecie to mocne długodystansowce . Dzięki
Swoop Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 tak wszyscy zachwalają, to i ja kupiłem czarnego Wubderbauma i ... zawiodłem się Jak z czymś takim można jeździć
Piotrek Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Swoop, Ja też nie lubię Black Classic. Spróbuj sobie, odwrotnego biegunu czyli Artcic White ( biała choinka) jak dla mnie dużo trwalszy od Black, i zapach przyjemniejszy.
Wesol Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Dokładnie , przerzuciłem się na Artic White z Black Classic + Miał ktoś styczność z tymi flakonikami z Wunderbaum'a? http://allegro.pl/wunder-baum-flakonik- ... 99272.html
Damianldz Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Wczoraj w Kauflandzie , wąchałem zapach w postaci czerwonego chyba smoka o zapachu vaniliowym i ta wanilia to chyba najlepsza vanilia jaką kiedy kolwiek czułem , zapach kozacki
Sabat Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Zawieszka Auto finesse Midnight oil aroma Po miesiącu nic jej nie czuć w aucie, wylądowała w garażu jako gadżet ,w zimie pewnie będzie gorzej. Wygląd i zapach ok, trwałość słaba. IMHO szkoda kasy
Doniek Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 palme Coronado Cherry ja nie wytrzymałem i wywaliłem, chociaż bardzo lubię wersje w puszcze... wg mnie palma jest dużo mocniejsza Jak narazie po tygodniu moge powiedziec, że jestem zadowolony. Całej nie wysunąłem z folii, leży sobie kolo lewarka ręcznego. Siła zapachu w sam raz. Nikt ze mną nie jezdził to oponii innych razie nie znam.
kamilgt Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Doniek, Ja od razu całą wyciągnąłem z folii, mogłem zostawić
ktm950 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Ja zanabyłem wreszcie My Shaldan Squash - fajny, delikatny orzeźwiający zapach. Nie wali po nozdrzach tak jak CS - mam wrażenie, że pachnie delikatniej. Daje się wyczuć leciuteńką słodycz, ale generalnie jest rześki. Polecam osobom nie lubiącym słodkich zapachów CS
f1MATT Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Właśnie minął miesiąc od zakupu puszki Santa Barbara Berry i spasował mi bardzo. Teraz już w chłodniejsze dni jak dziś 12-14C słabej czuć. Zapach Fresh Linen zupełnie mi nie podszedł i słabo wyczuwalny od początku.
chudy Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Lubię black car z wunderbauma, ale zachęcony opisami kupiłem dziś arctic white. Spodziewam się, że wyrzucę jutro, czarny zdecydowanie bardziej mi odpowiada - żałuję zakupu, ale parę złotych się odżałuje
bati Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 U mnie Arctic White czeka na "zainstalowanie" w aucie Zobaczymy jak z zapachem Może ktoś zdradzić mniej więcej jak to pachnie bo nie chcę napoczynać worka
Piotrek Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 bati, Orzeźwiająco, może trochę cytrusowo. Zapach nie jest ciężki, ale dużo bardziej intensywny od Black Classic. Spokojnie może wyciągnać z "woreczka", jak jutro włożysz do samochodu to nie straci dużo do intensywności.
michal Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 michal, zapachy z pewnością wyróżniają się z tłumu.Nie wiem czy ktoś będzie w stanie dokładnie je opisać, ale są naprawdę ciekawe. faktycznie tych zapachów nie da się opisać, najbardziej z tych trzech podszedł mi Union Jack, kumpel powiedział że pachnie jak w burdelu i coś w tym jest
Future Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 michal, zapachy z pewnością wyróżniają się z tłumu.Nie wiem czy ktoś będzie w stanie dokładnie je opisać, ale są naprawdę ciekawe. faktycznie tych zapachów nie da się opisać, najbardziej z tych trzech podszedł mi Union Jack, kumpel powiedział że pachnie jak w burdelu i coś w tym jest juz w koszyku, bede mial burdel na kolkach
michal Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 michal, zapachy z pewnością wyróżniają się z tłumu.Nie wiem czy ktoś będzie w stanie dokładnie je opisać, ale są naprawdę ciekawe. faktycznie tych zapachów nie da się opisać, najbardziej z tych trzech podszedł mi Union Jack, kumpel powiedział że pachnie jak w burdelu i coś w tym jest juz w koszyku, bede mial burdel na kolkach napisz później czy ci sie podoba
ShiningCar Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 michal, mówiłem, że mają w sobie to coś
faraon3021 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Ostatnio zaskoczyly mnie zapachy Autobrite. Kupilem kilka i oczywiscie jak wiekszosc stwierdzilem ze "lipa". Poszly gdzies na dolna polke. Potrzebne mi byly male spraskiwacze i zal mi bylo wylac zapachy do kanalu. Postanowilem je wypryskac jak najpredzej bo i tak nie mialy dla mnie zadnej wartosci. Pierwszy, drugi, trzeci dzien ok. Pozniej zapach stal sie zbyt intensywny, a po nastu dniach nawet jak zapomne go uzyc przez dwa trzy dni nie ma to znaczenia bo i tak ladnie go czuc. I nie chce sie skonczyc.
Maciej WTN Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 faraon3021 a możesz powiedzieć jakie są to zapachy? Ice Fresh? Bo kiedys tez interesowałem sie tymi zapachami ale właśnie opinie miały nie najlepszą
faraon3021 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Taka niespodziankę zrobiła mi vanilia.Reszta będzie musiała poczekać na swoją kolej, albo inny samochód. A to może potrwać Dzięki uprzejmości Autofanatic sprawdziłem tez inne zapachy i bardzo sie zawiodlem. Dzisiaj mogę sadzić, ze problem polegał na tym, ze próbki były zbyt małe( brakło tez cierpliwości) i auto nie przeszło zapachem. To tylko moje domysły poparte doświadczeniem z duża butelką z vanilia.
PitBull89 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Mam pytanie czy stosowal ktos zapachy do psikania kemko ?? Jak z trwaloscia ? Bo szukam dosyc trwalego zapachu do auta co polecicie ??
kamilgt Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 polecimy opcję "szukaj" bo zostało już o tych zapachach dużo napisane
GrzegorzLU Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 nie testowalem ale i nie spodkalem sie z zapachem psikanym ktory utrzymywal by sie dluzej niz 3 4 h ... ja to mam tylko po to aby zabic nieprzyjemny zapach gdy sie pojawi
PitBull89 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 polecimy opcję "szukaj" bo zostało już o tych zapachach dużo napisane Czy ja wiem czy tak duzo ? Z tego co wynalazlem to dosyc malo . Obecnie teraz uzywam wunderbum ale zdarza sie ze pachnie max tydzien i dupa ....
Rekomendowane odpowiedzi