Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe :lol: chyba już wszystko miałem poza właśnie Balboa Bubblegum i Shasta Strawberry a ztego co piszecie to mocne długodystansowce .

Dzięki :good:

Opublikowano

tak wszyscy zachwalają, to i ja kupiłem czarnego Wubderbauma i ... zawiodłem się :thumbdown:

Jak z czymś takim można jeździć :dontknow:

Opublikowano

Swoop, Ja też nie lubię Black Classic. Spróbuj sobie, odwrotnego biegunu czyli Artcic White ( biała choinka) jak dla mnie dużo trwalszy od Black, i zapach przyjemniejszy.

Opublikowano

Wczoraj w Kauflandzie , wąchałem zapach w postaci czerwonego chyba smoka o zapachu vaniliowym i ta wanilia to chyba najlepsza vanilia jaką kiedy kolwiek czułem , zapach kozacki

Opublikowano

Zawieszka Auto finesse Midnight oil aroma Po miesiącu nic jej nie czuć w aucie, wylądowała w garażu jako gadżet ,w zimie pewnie będzie gorzej. Wygląd i zapach ok, trwałość słaba. IMHO szkoda kasy :)

Opublikowano
palme Coronado Cherry

ja nie wytrzymałem i wywaliłem, chociaż bardzo lubię wersje w puszcze... wg mnie palma jest dużo mocniejsza :dontknow:

Jak narazie po tygodniu moge powiedziec, że jestem zadowolony. Całej nie wysunąłem z folii, leży sobie kolo lewarka ręcznego. Siła zapachu w sam raz. Nikt ze mną nie jezdził to oponii innych razie nie znam.

Opublikowano

Ja zanabyłem wreszcie My Shaldan Squash - fajny, delikatny orzeźwiający zapach. Nie wali po nozdrzach tak jak CS - mam wrażenie, że pachnie delikatniej. Daje się wyczuć leciuteńką słodycz, ale generalnie jest rześki. Polecam osobom nie lubiącym słodkich zapachów CS :mrgreen:

Opublikowano

Właśnie minął miesiąc od zakupu puszki Santa Barbara Berry i spasował mi bardzo. Teraz już w chłodniejsze dni jak dziś 12-14C słabej czuć. Zapach Fresh Linen zupełnie mi nie podszedł i słabo wyczuwalny od początku.

Opublikowano

Lubię black car z wunderbauma, ale zachęcony opisami kupiłem dziś arctic white. Spodziewam się, że wyrzucę jutro, czarny zdecydowanie bardziej mi odpowiada - żałuję zakupu, ale parę złotych się odżałuje :)

Opublikowano

U mnie Arctic White czeka na "zainstalowanie" w aucie :mrgreen:

Zobaczymy jak z zapachem :D

Może ktoś zdradzić mniej więcej jak to pachnie :idea: bo nie chcę napoczynać worka :kox:

Opublikowano

bati, Orzeźwiająco, może trochę cytrusowo. Zapach nie jest ciężki, ale dużo bardziej intensywny od Black Classic. Spokojnie może wyciągnać z "woreczka", jak jutro włożysz do samochodu to nie straci dużo do intensywności.

Opublikowano
michal, zapachy z pewnością wyróżniają się z tłumu.

Nie wiem czy ktoś będzie w stanie dokładnie je opisać, ale są naprawdę ciekawe.

faktycznie tych zapachów nie da się opisać, najbardziej z tych trzech podszedł mi Union Jack, kumpel powiedział że pachnie jak w burdelu :shock:

i coś w tym jest :o

Opublikowano

faktycznie tych zapachów nie da się opisać, najbardziej z tych trzech podszedł mi Union Jack, kumpel powiedział że pachnie jak w burdelu :shock:

juz w koszyku, bede mial burdel na kolkach :kox::kox:

Opublikowano

juz w koszyku, bede mial burdel na kolkach :kox::kox:

:good: napisz później czy ci sie podoba

Opublikowano

Ostatnio zaskoczyly mnie zapachy Autobrite.

Kupilem kilka i oczywiscie jak wiekszosc stwierdzilem ze "lipa".

Poszly gdzies na dolna polke.

Potrzebne mi byly male spraskiwacze i zal mi bylo wylac zapachy do kanalu.

Postanowilem je wypryskac jak najpredzej bo i tak nie mialy dla mnie zadnej wartosci.

Pierwszy, drugi, trzeci dzien ok. Pozniej zapach stal sie zbyt intensywny, a po nastu dniach nawet jak zapomne go uzyc przez dwa trzy dni nie ma to znaczenia bo i tak ladnie go czuc. :dontknow:

I nie chce sie skonczyc. :idea:

Opublikowano

faraon3021 a możesz powiedzieć jakie są to zapachy? Ice Fresh? :-] Bo kiedys tez interesowałem sie tymi zapachami ale właśnie opinie miały nie najlepszą :idea:

Opublikowano

Taka niespodziankę zrobiła mi vanilia.Reszta będzie musiała poczekać na swoją kolej, albo inny samochód. A to może potrwać ;) Dzięki uprzejmości Autofanatic sprawdziłem tez inne zapachy i bardzo sie zawiodlem. Dzisiaj mogę sadzić, ze problem polegał na tym, ze próbki były zbyt małe( brakło tez cierpliwości) i auto nie przeszło zapachem. To tylko moje domysły poparte doświadczeniem z duża butelką z vanilia.

Opublikowano

Mam pytanie czy stosowal ktos zapachy do psikania kemko ?? Jak z trwaloscia ? Bo szukam dosyc trwalego zapachu do auta co polecicie ??

Opublikowano

nie testowalem ale i nie spodkalem sie z zapachem psikanym ktory utrzymywal by sie dluzej niz 3 4 h ... ja to mam tylko po to aby zabic nieprzyjemny zapach gdy sie pojawi

Opublikowano
polecimy opcję "szukaj" bo zostało już o tych zapachach dużo napisane :o

Czy ja wiem czy tak duzo ? Z tego co wynalazlem to dosyc malo . Obecnie teraz uzywam wunderbum ale zdarza sie ze pachnie max tydzien i dupa ....