Strus Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Na początek wielkie dzięki dla kolegi @boT za udostępnienie wosku do testów. Jest to wersja przedprodukcyjna aczkolwiek wydaje mi się być finalną. Tym razem opisu prawie nie będzie bo wszystko co miałem do powiedzenia zawarte jest w krótkim filmiku. Zapraszam do obejrzenia. Moim zdaniem kolejny, po T&G, bardzo udany produkt. Będzie oczywiście update z trwałości ale bierzemy poprawkę na mój lakier 1
Moderator Streat Opublikowano 19 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 @Strus jakies zdjecie z przyciemnienia lakieru?
Strus Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Nie mam obecnie bo nie było planu wrzucania czegoś na razie na forum. Plan się zmienił. Ale postaram się jakieś foto ogarnąć na dniach 1
Strus Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Dzisiaj ciąg dalszy eksperymentów. Potem wrzucę film z aplikacji. A na razie obiecana fotka, @Streat , lookaj 1
Strus Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Lecimy z aplikacją którą porównałem do SSW
Moderator Streat Opublikowano 20 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 przyciemnienie bardzo fajne, do tego aplikacja banalna jak dla mnie produkt bardzo fajny zobaczymy jak z trwałościa
Crasher Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Również podzielę się z opinią. Lakier jeszcze nie ogarnięty, bez dekontaminacji po prostu umyty. Fajne szkiełko, i umiarkowane przyciemnienie. Zobaczymy jaka trwałości. @boT
Strus Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2020 W kwestii kurzenia się idzie łeb w łeb z SSW
Strus Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 Dowodów brak bo czasu nie było ale po 8 dniach, po pierwszym myciu zachowuje się jak nowy. Ale jest tak tępy że jak już praktycznie suchy lakier to ręcznik się zatrzymuje BSD to jest śliski przy BeadWax
Strus Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 A tak się zachowuje w trakcie opadu śniegu
Strus Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Update słowny - 19 dni od aplikacji i w trakcie opłukiwania na bezdotyku przed myciem właściwym kropelkował jak szalony. Po myciu też dobrze ale tu biorę poprawkę bo myłem CG Glossworkz z dodatkami więc zaburzał sytuację. Za tydzień przy myciu będzie filmik. Na razie jest naprawdę zajebiście. @boT, z Waszej stajni po T&G na na razie mój drugi ulubieniec
Strus Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 Działa jak nowy. Podoba mi się coraz bardziej Dzisiaj go na inne auto wrzuciłem. Po całości. Aplikacja banalna. Czy to na lakier czy na fibrę. Coś jak SSW. Odparowuje bez problemu. Naprawdę przyjemna rzecz. I zapach na duży plus. Takie mango, brzoskwinia, o takie coś 1 1
boT Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 @Strus sprawdź jeszcze osuszanie po przejechaniu np dwóch kilometr, oraz od jakiej prędkości (km) startują kropele, czy łatwo uciekają. No i jak wygląda samo brudzenie się i domycie na bezdotyk lub np. Jak ja zostawiam aut o zapuszczone po dwóch tygodniach i ostatnio jak przyszły deszcze to fajnie Auto opłukało.
Strus Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 7 minut temu, boT napisał: sprawdź jeszcze osuszanie po przejechaniu np dwóch kilometr, Dzisiaj musiałem na pianę na bezdotyk podjechać. Po spłukaniu przejechałem właśnie ze 2 km. Sucho. Brudzi się jak wszystko inne. Ale bezdotykowo domywa się bardzo przyzwoicie
ktm950 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 @boT wiadomo już, kiedy to cudo trafia do sprzedaży?
boT Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 @ktm950 napewno w pierwszej kolejności ceramic, i myślę ze Eryk puści już do pakowania i rozprowadzania około trzeciego tygodnia Maja. A BeadWax muszę sprawdzić jeszcze jego stabilność, mianowicie czy produkt po np długim czasie leżakowania w butelce jako nad poczęty, czy nie traci swoich właściwości. @Strus to także obserwuj. W ceramicu tego nie zauważyłem, a BeadWax wymaga obserwacji jeszcze chwilkę 1
Strus Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 Na razie nie zauważyłem żadnych zmian. Ale nie wiem czy jest jakiś wpływ na trwałość. No ale to to za jakieś 3 miesiące będę mógł powiedzieć
boT Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 @Strus szampon próbowałeś ten czerwony, albo ezymatyczny?
Crasher Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Jak mi się uda to dzisiaj umyje a1, leży tam bead rzucony od tak po prostu na suchy lakier. Tysiąc km przejechane
Strus Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 12 godzin temu, boT napisał: @Strus szampon próbowałeś ten czerwony, albo ezymatyczny? Pinka i kwaśnego próbowałem. Pink bez szału. Kwaśny robi swoje
Strus Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Minęły 3 miesiące. Czas na update. 1
Moniak Lord Masło Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2020 @boT kiedy wypuszczacie?
Strus Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2020 W dniu 9.05.2020 o 20:26, Strus napisał: I zapach na duży plus. Takie mango, brzoskwinia, o takie coś Zapach ponoć został zmieniony więc nie wiem czy to na + czy na - będzie.
Speedy69 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Produkt w sprzedaży kiedy będzie dostępny? Sliskość po aplikacji będzie poprawiona czy będzie tępo?
Rekomendowane odpowiedzi