Moderator Streat Opublikowano 29 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2020 @robkwiatkowski w tym miejscu musi być naprawdę gorąco... Szczerze to nie dziwię Ci się czemu z nimi walczysz, bo to że oni zapewniają Ciebie że to się nie pogłębi i że na zewnątrz nie wyjdzie to jedno a drugie to że w tym miejscu może Ci farba odpaść od temperatury z biegiem czasu, i co na masce i błotniku będziesz mieć wyrwany kawałek lakieru? W innych Volvo też występuje ten problem?
robkwiatkowski Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2020 9 godzin temu, Streat napisał: W innych Volvo też występuje ten problem? na ta chwile znalazłem kilka przypadków na rożnych forach volvo ( różne kraje ) oraz u 3 znajomych w najnowszych modelach s60 i v60. Generalnie to nowe auto i jeździ tego na ta chwile niewiele ...
RoBee Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2020 Przelało się u mnie kilkaset v60 i trochę s60 z roczników '18-'19 i nie spotkałem się z taką usterką.
robkwiatkowski Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 W dniu 29.05.2020 o 19:51, RoBee napisał: Przelało się u mnie kilkaset v60 i trochę s60 z roczników '18-'19 i nie spotkałem się z taką usterką. kilkaset? a gdzie tak się one przelewają jak jest to nowy model ( mowa o najnowszym modelu ) jeździ tego naprawdę mało ??? nawet w wielu aso przewija się kilka max kilkadziesiąt ... na forach już jest... dotyczy s,v60 i s,v90 silniki benzynowe tu foto innych aut jakie znam
RoBee Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 @robkwiatkowski w wypożyczalni w NO
Moderator Streat Opublikowano 5 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 @robkwiatkowski z tego co widze to @RoBee mieszka w Norwegii wiec tam moglo sie tyle przelać
robkwiatkowski Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 9 minut temu, RoBee napisał: @robkwiatkowski w wypożyczalni w NO a ok zerknij w benzyniakach pod maskę - z tego co się zorientowałem problem dotyczy benzynowych silników
robkwiatkowski Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 Volvo twierdzi ze jest to wynik substancji jakie wydobywaja sie z gumy poduszki silnika podczas wysokiej temperatury.... Moje pytanie do Was czy jestem w stanie jakimś środkiem zabezpieczyć lakier w tych miejscach gdzie rob się taki żółty nalot? Wosk? pytanie jak będzie się zachowywał w komorze silnika - tam jest bardzo goraco co o tym myślicie - co proponujecie ?
Rekomendowane odpowiedzi