Dystrybutor BINDER Opublikowano 18 Listopada 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Premium Interior Cleaner to produkt przeznaczony do czyszczenia wszelkiego rodzaju powierzchni wewnątrz samochodu (również skóry). Zawiera bezpieczne detergenty, o odpowiednim odczynie pH, które nie wpływają negatywnie na czyszczone powierzchnie. Pozostawia powierzchnię dogłębnie oczyszczoną i odświeżoną. Instrukcja: Przed użyciem wstrząśnij Nanieś na aplikator. Dokładnie czyść powierzchnię z użyciem aplikatora bądź szczotki. Przetrzyj suchą mikrofibrą. Rady i dodatkowe informacje: Nie wymaga spłukiwania i pozostawia powierzchnię w bardzo dobrej kondycji. W zestawie bardzo trwały i świetnie wspomagający czyszczenie aplikator. Nie stosuj na powierzchniach z alcantary. Idealnie sprawdzi się w bieżącej pielęgnacji, podczas której nie ma potrzeby używania silnych, zasadowych środków typu APC. Zapraszamy do dyskusji i zadawania pytań
Arkeolowy Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 O... szukałem jakiegoś nowego QDeka/interrior cleanera na szybsze akcje, będzie w 5l?
Dystrybutor BINDER Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 @Arkeolowy Jest w 5l Idealnie sprawdzi się w tej roli, ponieważ po czyszczeniu pozostawia powierzchnię wyraźnie odżywioną. Chociaż oczywiście nie zastąpi to normalnego zabezpieczenia plastików w postaci dressingu. 1
MMCzysci Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Jakiej pojemności opakowania i w jakich cenach?
grabek246 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 W połączeniu z Interior Wax robi bardzo dobrą robotę
Dystrybutor BINDER Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 1 godzinę temu, MMCzysci napisał: Jakiej pojemności opakowania i w jakich cenach? 500ml - 32,90zł 5 litrów - 159,90zł Godzinę temu, jagmar napisał: Jaki zapach posiada ? Delikatny zapach luksusowych perfum o nutach różanych Ładny i nienachalny.
Gold_Car Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 To z niecierpliwością czekam na testy Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Eidos71 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 8 minut temu, Gold_Car napisał: To z niecierpliwością czekam na testy Testy już były 1
Dystrybutor BINDER Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 Testy Interior Cleaner i Interior Wax 2
przemasisko Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 Testuję od jakiegoś czasu. Naprawdę dobry produkt 1
Dystrybutor BINDER Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Premium Interior Cleaner Szybko, łatwo i przede wszystkim skutecznie – to właśnie praca z Premium Interior Cleaner. Najmocniejsze strony tego preparatu możecie zobaczyć w teście na kanale Cube Detailing: Zapraszamy!
Moderator Domel Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 19 minut temu, BINDER napisał: Premium Pytanko nie związane z tematem - jak poprawnie się czyta nazwe: BAJNDER czy BINDER
Dystrybutor BINDER Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 9 minut temu, Domel napisał: Pytanko nie związane z tematem - jak poprawnie się czyta nazwe: BAJNDER czy BINDER BAJNDER/BAINDER 1
marcineke Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2023 Panowie i Panie znalazłem swój idealny interior dressing .....nigdy bym nie kupił 0,5 l gotowego interiora za ponad 40 zł ale dzięki uprzejmości MotoGo otrzymałem go w paczce gratis. Leżał z 2 tygodnie bo co można w interiorze wymyślić .....ale wjechało Volvo całe w skórze, boczki, deska więc stwierdziłem że spróbuję tej nowości u mnie bo producent twierdzi że super do skóry się nadaje a mam tutaj dość ubrudzoną skórę która nie mam zamiaru czyścić i impregnować ale głupio oddać przetarty brud i takie oddać więc aplikator i jedziemy....zapach boski, konsystencja wodna, 2 psikniecia na aplikator ,rozprowadzenie i lekkie dotarcie i przetarcie fibrą....Cudo....cudo ....dawno tak chemią się nie podniecałem, teraz muszę spróbować dressingi od nich..... 1
Moderator Streat Opublikowano 20 Lipca 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2023 1 godzinę temu, marcineke napisał(a): dressingi od nich..... Dressing nie jest tak przyjemny jak IC, trzeba go rownomiernie rozłozyć i najlepiej dotrzeć bo potrafi zostawić mazy
Dystrybutor BINDER Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2023 @marcineke Ten Interior naprawdę robi robotę. A najwięcej potencjału pokazuje na trochę już wypłowiałych elementach, bo wyraźnie je odżywia
marcineke Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2023 @BINDER rzeczywiście ale zauważyłem również że zostawia jakby już powłokę , coś zawiera nabłyszczającego? Próbowałem inne interiory Waszą gąbka jest całkowicie inny efekt.
Dystrybutor BINDER Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @marcineke Tak, zawiera składniki odżywiające powierzchnię. Ale oczywiście po czyszczeniu, nadal warto zabezpieczyć elementy, bo mam Interior Cleaner nie zapewnia ochrony. 1
Dystrybutor BINDER Opublikowano 4 Marca Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Marca Idealny zestaw na wiosenne czyszczenie wnętrza 1
Rekomendowane odpowiedzi