t.sienkiewicz91 Opublikowano 27 Marca Zgłoś Opublikowano 27 Marca @Tedek564 Od jakiegoś czasu nr 1 to DIY GSP, bo przy odpowiednich kombinacjach robi robotę Innych używam, żeby mieć odskocznię
bienek Opublikowano 27 Marca Zgłoś Opublikowano 27 Marca @Tedek564 Od jakiegoś czasu nr 1 to DIY GSP, bo przy odpowiednich kombinacjach robi robotę Innych używam, żeby mieć odskocznię Podpisuję się rękami i nogami pod tym. 1
AndrewZS Opublikowano 27 Marca Zgłoś Opublikowano 27 Marca Ja korzystam ze Zvizzera i Optimum, nie sprawdził mi się natomiast Sonax 1
Tedek564 Opublikowano 27 Marca Zgłoś Opublikowano 27 Marca 5 godzin temu, t.sienkiewicz91 napisał(a): @Tedek564 Od jakiegoś czasu nr 1 to DIY GSP, bo przy odpowiednich kombinacjach robi robotę Innych używam, żeby mieć odskocznię a Optimum HYPER POLISH? Też niby chwalą w YT, że bardzo wszechstronna
t.sienkiewicz91 Opublikowano 27 Marca Zgłoś Opublikowano 27 Marca @Tedek564 powiem Ci, że mi nie podeszła ale żeby nie było: używałem padów dedykowanych od LC i NoRinse od Optimum. Moim skromnym zdaniem DIY jest przyjemniejsza w pracy. Chcesz to mogę Ci odsprzedać Hyper Polish i Intensive Polish to pobawisz się
Rafal9304 Opublikowano 27 Marca Zgłoś Opublikowano 27 Marca U mnie zawsze musi być Koch H8 i 3D One ale jeszcze nie próbowałem DIY 1
AndrewZS Opublikowano 31 Marca Zgłoś Opublikowano 31 Marca @t.sienkiewicz91 gdyby kolega się nie zdecydował to jestem zainteresowany
imola33 Opublikowano 31 Marca Zgłoś Opublikowano 31 Marca W dniu 27.03.2024 o 19:13, AndrewZS napisał(a): nie sprawdził mi się natomiast Sonax Dlaczego?
AndrewZS Opublikowano 31 Marca Zgłoś Opublikowano 31 Marca @imola33 pylił, może coś nie tak robiłem, ale inne pasty mi tego nie robiły
imola33 Opublikowano 31 Marca Zgłoś Opublikowano 31 Marca @AndrewZS którym Sonaxem pracowałeś? Polishowym? Mi Cutmax 6/4 dobrze się sprawdzał. Przypylił tylko wtedy, gdy dłuższy czas nie umyłem pada.
Rekomendowane odpowiedzi