CarlosBlack Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 Ciotka wygrała auto w "loterii banku" - biały lakier citroen. naklejki banku są na kilku elementach auta - muszą tam zostać przez rok. jakaś rada żeby po ich zdjęciu nie było "przebarwień"? ew, da się to później "wyrównać"?
powalla Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 Bez problemu wyrównasz potem lakier polerką . Robiłem kiedyś Aurisa wykupionego z RAFAKO i wszystko ładnie się wyrównało.
CarlosBlack Posted October 9, 2019 Author Report Posted October 9, 2019 @powalla nie miałem takich przypadków; chodzi mi o to, że jeśli zdejmę naklejkę po tym czasie to zostanie po niej "jaśniejszy ślad". polerowaniem da się to wyrównać?
Gozdziu23 Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 9 godzin temu, CarlosBlack napisał: @powalla nie miałem takich przypadków; chodzi mi o to, że jeśli zdejmę naklejkę po tym czasie to zostanie po niej "jaśniejszy ślad". polerowaniem da się to wyrównać? Tak da się wyrównać
Birkhof Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 @powalla nie miałem takich przypadków; chodzi mi o to, że jeśli zdejmę naklejkę po tym czasie to zostanie po niej "jaśniejszy ślad". polerowaniem da się to wyrównać? Nawet dobry cleaner lekkoscierny jak AW i bedzie git
Recommended Posts