CarlosBlack Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 Ciotka wygrała auto w "loterii banku" - biały lakier citroen. naklejki banku są na kilku elementach auta - muszą tam zostać przez rok. jakaś rada żeby po ich zdjęciu nie było "przebarwień"? ew, da się to później "wyrównać"?
powalla Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 Bez problemu wyrównasz potem lakier polerką . Robiłem kiedyś Aurisa wykupionego z RAFAKO i wszystko ładnie się wyrównało.
CarlosBlack Opublikowano 9 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 @powalla nie miałem takich przypadków; chodzi mi o to, że jeśli zdejmę naklejkę po tym czasie to zostanie po niej "jaśniejszy ślad". polerowaniem da się to wyrównać?
Gozdziu23 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 9 godzin temu, CarlosBlack napisał: @powalla nie miałem takich przypadków; chodzi mi o to, że jeśli zdejmę naklejkę po tym czasie to zostanie po niej "jaśniejszy ślad". polerowaniem da się to wyrównać? Tak da się wyrównać
Birkhof Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 @powalla nie miałem takich przypadków; chodzi mi o to, że jeśli zdejmę naklejkę po tym czasie to zostanie po niej "jaśniejszy ślad". polerowaniem da się to wyrównać? Nawet dobry cleaner lekkoscierny jak AW i bedzie git
Rekomendowane odpowiedzi