pablo15005 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2020 @Crasher jak mozesz to wrzuc ja na wage. Ja mam v1 a bawilem sie v2 i sporo ciezsza jest, bardziej masywna glowka. Ciekawe czy cos zmienili w v3 właśnie. Nie zatrzymuje sie przy kantowaniu?
Crasher Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2020 Używałem jak na razie z końcówka 12 mm skokiem, ta główka jest oblana fajna guma. Zważę ja, z baterią razem? @pablo15005
pablo15005 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2020 @Crasher tak z bateria, z czystej ciekawości. U mnie glowka metalowa czyli coś pozmieniali
#kris Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2020 Główka zapewne ma nakładkę którą można dokupić...https://www.autopflege-shop.de/liquid-elements-silikon-cover-kopfschutz-fur-die-le-a1000.htmlPewnie do V2 podejdzie, już kiedyś miałem ją klikać. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Pietras Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 @Crasher Jak oceniasz maszynkę po kilku miesiącach posiadania? Prośba - czy możesz zmierzyć wysokość od BP do góry główki? Chodzi mi o to czy zmieści się pod klamki.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Września 2020 Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 6 minut temu, Pietras napisał: @Crasher Jak oceniasz maszynkę po kilku miesiącach posiadania? Prośba - czy możesz zmierzyć wysokość od BP do góry główki? Chodzi mi o to czy zmieści się pod klamki. Mimo że nie do mnie pytanie to : - dokładny wymiar mogę podać jutro, ale na pewno A1000 nie wejdzie pod klamkę. Chyba że w jakiejś ciężarówce.
Pietras Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 @CAR CRAZY Dzięki za odpowiedz i szacunek za czujność
Moderator Streat Opublikowano 24 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @Pietras zadna maszyna chyba nie wejdzie Ci pod klamki, tam tylko przedłużka lub pad stożkowy na wkretarke 1
Rekomendowane odpowiedzi