Bitek Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Sprawdziłem swoją polówkę która jest na mnie idealna i w klacie mam 55cm tyle co tutaj L, ale moja po długości ma 70cm, a forumowa 77. Wezmę rozmiar M, większa motywacja do zbicia wagi
Kuba95 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Zaktualizowałem rozmiarowke. Wolę czarny, ale jeśli będzie niebieski to nic się nie stanie
Qlimaxss Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 @MuminsWpisałem kolor koszulki;) 1
PiterG Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 @Mumins nie widze dokladnej informacji do kiedy mozna skladac zamowienia...Wczesniej wspominales cos, ze mamy czas do czwartku. Chyba, ze sie pomylilem.Dokonalem malej zmiany w moim rozmiarze chyba sie wcisne.
Mumins Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 @Mumins nie widze dokladnej informacji do kiedy mozna skladac zamowienia...Wczesniej wspominales cos, ze mamy czas do czwartku. Chyba, ze sie pomylilem.Dokonalem malej zmiany w moim rozmiarze chyba sie wcisne. Tak, wstępnie wpisałem czwartek, ale poczekajmy do niedzieli włącznie. Z samego rana w poniedziałek przekazuję listę i jak pójdzie zamówienie, to nie będzie już możliwości dopisania się
PiterG Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Bardzo dziekuje za odpowiedz. Zreszta za ogarniecie tematu koszulek rowniez. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Mumins Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Nie ma sprawy, fajnie jest zrobić coś wspólnie ;)
paperson Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @david2888 @Ari @Tomas22 Pany wybierać kolor koszulek
Tomas-sg Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @paperson ja już mówiłem że niebieski Czy trzeba wpisać w liście ?
Bare Shine Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @Tomas22 tak w liscie jest miejsce na to, bedzie latwiej zeby podsumowac
Danielusinek Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Panowie będzie to problem jeśli wezmę koszulkę bez imienia i bez nicka? tak się właśnie zastanawiam
Tomas-sg Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Da radę ktoś podrzucić tam w moje miejsce info o kolorze ? Brak kompa.
Administrator AreK Opublikowano 6 Września 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 8 minut temu, daniel2 napisał: Panowie będzie to problem jeśli wezmę koszulkę bez imienia i bez nicka? tak się właśnie zastanawiam Jeśli planujesz sprzedaż z zyskiem za parę lat to mówimy stanowcze nie @Tomas22 jaki kolor? Masz wpisany niebieski
Danielusinek Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Arek proszę bez herezji, gdyby człowiek za młodu pomyślał ze będą takie akcje to pewnie zastanowiłbym się dłużnej nad nickiem, chyba ze jest możliwość zmiany ?
Bare Shine Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @Tomas22 juz cie wpisuje @Tomas22 juz cie ktos przedemna wpisal
Administrator AreK Opublikowano 6 Września 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 25 minut temu, daniel2 napisał: Arek proszę bez herezji, gdyby człowiek za młodu pomyślał ze będą takie akcje to pewnie zastanowiłbym się dłużnej nad nickiem, chyba ze jest możliwość zmiany ? Oczywiście, trzema kliknięciami zmienię Ci nick. Wal na PW
Danielusinek Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @AreK fajnie że można zmienić sobie tożsamość, muszę się zastanowić, dziękuje
#kris Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Ja zmieniłem. Żaden problem...Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Danielusinek Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Jestem i ja, wszystko doprecyzuje wieczorem
Mumins Opublikowano 8 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 @gardor@Ari proszę o uzupełnienie rozmiarów, bo rano puszczam zamówienie i będę musiał wybierać na chybił trafił ;)
kursien Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 @Mumins weź im większą - spokojnie będą mogli podjadac przed eventem, a itak się w koszulkę zmieszczą
#kris Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 Mam pytanie czy hashtag przed nickiem to norma gdyż mój nick z forum już ma i lipa gdyby na koszulce były dwa...masło maślane ale chyba wiadomo o co biega.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Mumins Opublikowano 8 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 Mam pytanie czy hashtag przed nickiem to norma gdyż mój nick z forum już ma i lipa gdyby na koszulce były dwa...masło maślane ale chyba wiadomo o co biega.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu TapatalkaZrobimy z jednym ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi