Administrator AreK Opublikowano 17 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 4 minuty temu, xadamx napisał: No nie to żebym był pazerny ale już drugą wygrałem ... ale płaci kolega KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!! 1
PiterG Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 @xadamx swietna wiadomość. Czyli jedziemy we trzech prosto na szkolenie Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Danielusinek Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 Ja też mam, udało się, ale ktoś nie ładnie chciał mnie programem wydy... 1
xadamx Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 36 minut temu, PiterG napisał: @xadamx swietna wiadomość. Czyli jedziemy we trzech prosto na szkolenie Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Oł jeeee
xadamx Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 @AreK prośba. Jak będziecie tworzyli grupy to prosimy o umieszczenie mnie, PiterG i robo (jemu wylicytowałem drugie szkolenie) w jednej grupie. Z góry dzięki.
Administrator AreK Opublikowano 17 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 3 minuty temu, xadamx napisał: @AreK prośba. Jak będziecie tworzyli grupy to prosimy o umieszczenie mnie, PiterG i robo (jemu wylicytowałem drugie szkolenie) w jednej grupie. Z góry dzięki. Wszystko załatwisz z Justyną podczas rejestracji. Ja tego nie ogarną
xadamx Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 Jeśli tak to spoko. Mi pasuje.
#kris Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 Zdrowie mi się spsuło, mam nadzieję że się ogarnę do weekendu a gdyby nie to oddam komuś wejście na kurs...Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
krisbe Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 Zdrowie mi się spsuło, mam nadzieję że się ogarnę do weekendu a gdyby nie to oddam komuś wejście na kurs...Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu TapatalkaOgarniesz ja od tygodnia na antybiotyku walczę ale choćby mi nogę urwalo to będę
Kowscar Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 Ciekawie się zapowiada, bo ja od poniedziałku też na antybiotyku
Moderator Domel Opublikowano 18 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 2 godziny temu, krisbe napisał: Ogarniesz ja od tygodnia na antybiotyku walczę ale choćby mi nogę urwalo to będę Uff ja juz skonczylem antybiotyk
Administrator AreK Opublikowano 18 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 U mnie totalna lipa.
Mumins Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2019 4 godziny temu, AreK napisał: U mnie totalna lipa. Arek, nie łam się - teraz chyba każdego coś rozkłada. Będziemy się wzmacniać na bieżąco
_arek_ Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2019 No to ładnie się bawicie na dwa dni przed eventem. No to ja w sumie mam pytanko prawie w temacie.... Jakie tam będą panować warunki klimatyczne, będzie to jakaś duża hala, czy mniejsze pomieszczenia, ogrzewane nie ogrzewane ?? Zastanawiam się w co się opakować żeby było miło i wygodnie ?? Chociaż pewnie atmosfera będzie tak gorąca że nie ma co się bać
Moderator Domel Opublikowano 19 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Września 2019 14 minut temu, _arek_ napisał: Zastanawiam się w co się opakować żeby było miło i wygodnie ?? Na cebulkę trzeba się ubrać
Administrator AreK Opublikowano 19 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Września 2019 1 godzinę temu, _arek_ napisał: Jakie tam będą panować warunki klimatyczne, będzie to jakaś duża hala Ogromna hala + teren przed nią, Trzeba się ciepło ubrać bo na pewno wieczór będzie chłodny .
Danielusinek Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2019 @AreK będzie jakiś kąt żeby zostawić swój majdan jeżeli ktoś weźmie ze soba, czy może parking będzie w pobliżu żeby ciuch zostawić itd. Szybkiego powrotu do zdrowia, chociaż trochę mało czasu zostało
Administrator AreK Opublikowano 19 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Września 2019 @Danielusinek parking jest na terenie firmy.
_arek_ Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2019 Znaczy się miejsce nie podgrzewane?? Tylko dopytuje po to żeby zabrac co trzeba i później nie marudzić no i eventowych koszulek też nie ponosimy No chyba że to tylko u nas juz tak pizga nawet w dzień
rafalk Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2019 Panowie w sobotę ma być ciepło jedynie tak jak Arek pisze wieczór może być chłodniejszy
Administrator AreK Opublikowano 19 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Września 2019 2 godziny temu, _arek_ napisał: Znaczy się miejsce nie podgrzewane?? Tylko dopytuje po to żeby zabrac co trzeba i później nie marudzić no i eventowych koszulek też nie ponosimy To jest hala firmy spedycyjnej i nie jesteśmy w stanie zagwarantować Wam określonej temperatury. Ogólnie ma byc ciepło ale mamy koniec września. Ja ubieram koszulkę termiczną a na to polo DS. Jak będzie za zimno to poleci bluza. Kalesonów nie zakładam bo będę miał pieluchę więc sie nie martwię ,że mi tyłek zmarznie. Tak na poważnie to każdy jest dorosły i chyba odpowiednio się przygotuje. Zawsze można zapytac mamę jak sie ubrać 2 6
Rekomendowane odpowiedzi