D@ViD Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Godzinę temu, Birkhof napisał: Mam bilet Udało się Tyyyyy przelicytowales mnie! No niestety nie miałem czasu obserwować licytacji do konca więc gratuluję
Birkhof Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Tyyyyy przelicytowales mnie! No niestety nie miałem czasu obserwować licytacji do konca więc gratuluję O masz to trafiłem nieźle :D Ty juz jesteś operator dobry, a ja musze się nauczyć z maszynami pracować
Ari Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Mnie też wszyscy wciągnęli nosem a biłem do 255
PiterG Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 @Ari moja Zona chyba za taka kwote wylicytowala samo szkolenie nie liczac dodatkowej doplaty, ktora zrobila dobrowolnie na rzecz Igora. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
D@ViD Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 @Birkhof ja amator a nie operator
_arek_ Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 I moja amatorska ręka pojawi się na szkoleniu Szczerze mówiąc to akurat kładłem się spać przed nocką i bałem się, że wprowadzona kwota będzie za mała aby dostać się na szkolonko. Trochę byłem zdziwiony, że jednak się udało. Panowie licytować to naprawdę szlachetny cel Na miejscu na pewno jeszcze kilka mikronów ode mnie wpadnie. Do zobaczenia.
krisbe Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Kiedy wystartuje druga pula? Trzeba wstawić przypomnienie w telefonie
Administrator AreK Opublikowano 4 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 42 minuty temu, krisbe napisał: Kiedy wystartuje druga pula? Trzeba wstawić przypomnienie w telefonie Proszę obserwować nasz profil na fb. Jutro powinna być informacja na ten temat.
Administrator AreK Opublikowano 5 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Właśnie ruszyła sprzedaż drugiej puli biletów.https://charytatywni.allegro.pl/listing?query=detailing show&scope=all&fbclid=IwAR1EBAdAtkjOQ0UqcTkjMf-zSPQC7PVNEViNkn1pbo95kmHMWxHrkToDEHA
PiterG Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Licytowac...@xadamxWysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 1
xadamx Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 1 godzinę temu, PiterG napisał: Licytowac...@xadamx Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka @PiterG obserwuję. Czekam na rozwój wydarzeń
PiterG Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @xadamx Mam nadzieje, ze razem zlapiemy za maszyny. 3mam kciuki. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Administrator AreK Opublikowano 6 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Dzoświadczenie pierwszych licytacji mówi, że walka zaczyna się godzinę przed upływam czasu. Pamiętajcie o tym lub dajcie na początek cenę której nikt nie przebije
kursien Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @AreK Ja myślałem, że dwa razy dałem cenę której nikt nie przebije ale się udało 1
Administrator AreK Opublikowano 6 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 1 minutę temu, kursien napisał: @AreK Ja myślałem, że dwa razy dałem cenę której nikt nie przebije ale się udało Wyobraź sobie, że ludzie pisali do mnie z pretensjami, że ktoś ich przebił w licytacji. Co robić? 2
Bare Shine Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @AreK to juz totalna bezczelnosc... widomo kazdy chce wziac udzial w takim projekcie, ale czy ludzie nie czaja ze glownie chodzi tu o Igora? tez licytowalem i tez bylem chwilami zly ze ktos mnie przebil, ale wiedzialem w kazdej chwili jak cel przyswieca temu dlatego nie bylo szkoda mi wydaj wiecej. mysle ze nie jestem sam z moim nastawieniem tutaj 1 1
#kris Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Nie że się chwalę ale nie miałem czasu na licytację więc przebijałem o 50pln. Tak jak powiedziano cel uświęca środki...Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1
Moderator Domel Opublikowano 6 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Godzinę temu, AreK napisał: Wyobraź sobie, że ludzie pisali do mnie z pretensjami, że ktoś ich przebił w licytacji. Co robić? Sami są sobie winni, że za mało wpłacili... 1 1
kursien Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Godzinę temu, AreK napisał: Wyobraź sobie, że ludzie pisali do mnie z pretensjami, że ktoś ich przebił w licytacji. Co robić? Dobrze, że u nas nie występują "mamy bombelków" Tak jak wszyscy piszą, gdyby nie to, że kasa leci na szczytny cel, to też pewnie bym wcześniej odpuścił ---> przyjemne z pożytecznym i o to chodzi! 1
Moderator Domel Opublikowano 6 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 W dniu 5.09.2019 o 11:15, AreK napisał: Właśnie ruszyła sprzedaż drugiej puli biletów.
peciu Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 1 godzinę temu, AreK napisał: Wyobraź sobie, że ludzie pisali do mnie z pretensjami, że ktoś ich przebił w licytacji. Co robić? Może to i lepiej, że zostali przelicytowani. Jak nie ogarniają licytacji to strach dawać im maszynę do ręki 1
xadamx Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 W dniu 6.09.2019 o 12:41, AreK napisał: Wyobraź sobie, że ludzie pisali do mnie z pretensjami, że ktoś ich przebił w licytacji. Co robić? Jak mnie teraz ktoś przelicytuje to też do Ciebie napiszę 1
Administrator AreK Opublikowano 10 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 Przypominam o trwających aukcjach. Kończymy w środę w godz 7-8 rano. Zostało niewiele czasu żeby dołączyć do #detailingshow teamu https://charytatywni.allegro.pl/detailing-show-szkolenie-polerowanie-i10463722 #taniejniebędzie
Bare Shine Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 @AreK cos sie ociagaja ludzie w pierwszej edycji to szlo lepiej
Administrator AreK Opublikowano 10 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 Godzinę temu, Bare Shine napisał: @AreK cos sie ociagaja ludzie w pierwszej edycji to szlo lepiej Półtora dnia przed końcem było podobnie, jestem dobrej myśli. Jak się nie sprzeda to odwołujemy imprezę więc " Kupą mości Panowie" !!!!! Pomóżcie i udostępniajcie gdzie się da
Rekomendowane odpowiedzi