kursien Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 17 minut temu, AreK napisał: Widząc zainteresowanie, może być problem z miejscem. no to najwyżej jak wygram licytacje, to będę musiał jechać
Administrator AreK Opublikowano 2 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 9 minut temu, kursien napisał: no to najwyżej jak wygram licytacje, to będę musiał jechać Jakoś chyba się zmusisz
Moderator Domel Opublikowano 3 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Ale mnie przebili w licytacji cóż będę zwiedzającym, będę was zagadywać i przeszkadzać w szkoleniu
kursien Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 a ja wygrałem licytacje, choć może przepłaciłem patrzac na inne licytacje ale nie jest zle - 15 licytacji, wiekszosc ok 200zl = piękna sumka! Brawo !!
Birkhof Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Ale mnie przebili w licytacji cóż będę zwiedzającym, będę was zagadywać i przeszkadzać w szkoleniu Witam w klubie 1
Moderator Domel Opublikowano 3 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Teraz, Birkhof napisał: Witam w klubie Będziemy im rzucać piłki pod nogi i komentować 1
kursien Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 tylko się z nas AMATORÓW nie śmiejcie
Administrator AreK Opublikowano 3 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 10 minut temu, Domel napisał: będę was zagadywać i przeszkadzać w szkoleniu Nie dostaniesz wstępu do strefy VIP 4 minuty temu, Birkhof napisał: Witam w klubie Przecież jest jeszcze szansa. Lecą jeszcze 4 licytacje! https://charytatywni.allegro.pl/listing?charityOrganizationPurposeId=7003
#kris Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Jupiii ....... świeżak jedzie uczyć się polerki, będzie ubawAle nie to jest w akcji najważniejsze Nooo u mnie troszkę ponad 200pln ale j/w nie o to chodzi.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Administrator AreK Opublikowano 3 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 2 minuty temu, KryMar1983 napisał: Jupiii ....... świeżak jedzie uczyć się polerki, będzie ubaw Ale nie to jest w akcji najważniejsze Nooo u mnie troszkę ponad 200pln ale j/w nie o to chodzi. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Rewelacja! Dziękuję.
Birkhof Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 @AreK o dzięki skupiłem się tylko na swojej aukcji w której licytowałem @Domel ja będę im wyłączał wtyczki z gniazdek
Moderator Domel Opublikowano 3 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 16 minut temu, AreK napisał: Nie dostaniesz wstępu do strefy VIP będę podglądał przez okno 1
Administrator AreK Opublikowano 3 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Teraz, Domel napisał: będę podglądał przez okno Licytuj dziadu jeden
#kris Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Jak tak czytam to martwią mnie śmiechy zza pleców Czy mogę prosić o indywidualny kursWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
PiterG Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Dobry wieczor forum KA...dawno mnie tutaj nie bylo. Wstyd sie przyznac ale udalo sie wylicytowac spotkanie z Wami W zasadzie... Udalo sie to mojej Zonie, ktora wiedziala, ze utknalem w korku dlatego licytowala za mnie bo cos jej switalo, ze ktos cos wspominal Fajna sprawa, ze po licytacji przed platnoscia mozna cos jeszcze od siebie dolozyc do wylicytowanej kwoty. Swietnie wydane pieniadze.Mam nadzieje, ze swoja Amatorszczyzna polepsze morale innych Szczesliwcow Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Bare Shine Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 wszystkie aukcje zakonczone mi tez sie udalo
Moderator Domel Opublikowano 3 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Ja z przyjemnością wrzucę do puszki kwotę wsparcia a szkolenie zostawiam innym Uczcie się od najlepszych Gratuluję wszystkim zwycięzcom licytacji ! 1 1
PiterG Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Robimy liste kto bedzie na szkoleniu:1. PiterGWysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Bare Shine Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Robimy liste kto bedzie na szkoleniu: 1. PiterG 2. Bare Shine
krisbe Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Ehhh nie ma to jak zapomnieć o której się aukcja kończy pozostanie jechać w roli gościa
Administrator AreK Opublikowano 3 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Przeszkodzę Wam w tworzeniu listy. Może osobny temat? D Z I Ę K U J E M Y !!!!!!! 1 minutę temu, krisbe napisał: pozostanie jechać w roli gościa Będą jeszcze 2 pule biletów. Walcz !
xadamx Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 @PiterG gratuluję. Mi się nie udało. Ucz się, ucz. Może na jesień cię wykorzystam . A będę miał co robić przy Audi. Nie wiem czy tydzień mi starczy hehe.
Administrator AreK Opublikowano 3 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 dopisujcie się w tym temacie bo tutaj zaraz zrobi się bałagan, ok?
krisbe Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 A to oczywiście będę próbował uciekło mi, że będą następne miejsca
Rekomendowane odpowiedzi