Geno Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ja bym do sejfu schował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Maru 123, gratuluję i zazdroszczę Crystal Rocka i kolegi, który takie rzeczy przywozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-m Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Maru 123 - przejrzałem temat o Twoim aucie i (nie obraź się) z przykrością stwierdzam, że nie jesteś normalny. A najgorsze jest to, że swoim opętaniem i obsesją inspirujesz innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Maru 123 - przejrzałem temat o Twoim aucie i (nie obraź się) z przykrością stwierdzam, że nie jesteś normalny. A najgorsze jest to, że swoim opętaniem i obsesją inspirujesz innych. Dobrze, że zawitałeś, Słifcior wreszcie straci znaki Vweja Zobaczcie cenę najdroższego wosku od Swissvaxa, przy tamtym, Crystal Rock to tanizna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Zobaczcie cenę najdroższego wosku od Swissvaxa, przy tamtym, Crystal Rock to tanizna I co by wtedy Matu napisał w liście do Mikołaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayman9 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 gratuluję zakupu ale dlaczego nie widzimy jeszcze jak leży nasz szkodniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Bo pewnie mu jeszcze ręce z wrażenia drżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caddy Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Spojrzałem na cenę tego wosku i też mi się ciepło zrobiło. Powinni zmienić na oznaczenie "Price-of-the-art-wax" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Maru 123, Jak możesz zrób test tego wosku z którymś tańszym, jaki tam już masz, zobaczy różnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 następny z oferty swissvax to już tylko Divine, czekam na kolejne fotki oraz porównanie z czymś tańszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 spoko na pewno kolejna relacja będzie jak się trochę ociepli. muszę zająć się wnętrzem dopieścić skórę i alcantarę ale głównie muszę ogarnąć lakier. niestety po zimie nie wygląda szczególnie ciekawie a na pewno nie wygląda tak jakbym chciał, więc będzie korekta lakieru, porządne mycie po zimie włącznie z wnękami kół silnikiem itd. na wiosnę pojawi się również trochę nowości stylistyczno-mechanicznych w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 no to z niecierpliwością czekamy na dalszy ciąg relacji/pracy nad autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek__82 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Maru: Po obejrzeniu całego tematu i zdjęć jestem pod ogromnym wrażeniem, chylę czoła Wóz i mody zrobione ze smakiem i największą pieczołowitością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 witam! wczoraj miałem wolny cały wieczór więc dokładnie wymyłem nadkola i podwozie po zimie, pomalowałem piasty bo trochę ruda wychodziła, ogarnąłem środek auta, umyłem silnik i przepolerowałem autko z zewnątrz używałem pasty DEOX2- bardzo fajny środek IMHO Fotek z przebiegu prac niestety nie posiadam wisienką na torcie były felgi 8) BBS model CH 18'' tak tak wiem są dekielki audi... na razie takie były pod ręka ale mam już zamówione nowe bajeranckie kapsle Opony 16 vs 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ładnie ładnie A felgi zacne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 jak zwykle super wzorek tych nowych 18" jak się jeździ teraz na nich? a i jeszcze pytanko sam myłeś podwozie czy dałeś gdzieś na myjnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 mniód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 jak się jeździ teraz na nich? nareszcie mam to czego szukałem- amory bilstein b6+ sprężyny eibach -30mm i 18" sam myłeś podwozie czy dałeś gdzieś na myjnie? myłem sam. miałem rampę do dyspozycji więc mogłem wejść pod auto i dobrze je ogarnać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 to fajnie że znalazłeś to czego szukałeś pytałam o mycie podwozia bo sama chcę gdzieś umyć tylko nie wiem jak i gdzie a niestety nie mam dostępu do kanału czy podnośnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Marek skąd masz taką wypasioną naklejkę "HAND WASH ONLY"?? Bo o swissvaxa juz nie pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Marek skąd masz taką wypasioną naklejkę "HAND WASH ONLY"? nie powiem nie no żart http://www.odjazdowenaklejki.pl/ fajny sklepik i bardzo miła obsługa szybka wysyłka itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubolak Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Maru 123, powiedz mi jak i czym malowałeś piasty, bo u mnie jest dokładnie to samo. BBSy świetne Ogólnie projekt auta jest super, ale chyba jarzma jeszcze są czerwone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Do tych 18" gleba az sama się wydziera. Fajne felaski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Maru 123, powiedz mi jak i czym malowałeś piasty, bo u mnie jest dokładnie to samo. cynk w sprayu Do tych 18" gleba az sama się wydziera. jest -30mm. niżej już nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar01 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Nie mam czego napisać, bo zawsze piszę to samo- SUPER! Widać, że to auto to Twoje oczko w głowie, albo i lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi