Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zwracam się z prośbą o doradzenie w wyborze futra na polerkę rotacyjną. Macie może jakieś opinie na temat Royal Pads Woolcut?

royal-pads-natural-woolcut-80mm-naturaln

Ciężko coś z opisów wywnioskować ale jest to chyba futerko o długim włosiu. Będę na tym pracować z pastą Koch Heavy Cut H8.0

• Moderator
Posted

Ja od siebie polecam futro z Kocha, brayta. Na temat Royal padsa nic nie wiem bo nie uzywalem 

• Lubię to 1
Posted

Żółty będzie ok? Z opisu wynika, że to mocny zawodnik nawet jakby za mocny na lakier samochodowy.

Posted

Futro z pierwszego postu, nie wiem cyz napewno dokładnie takie samo ale raczej tak, mam w małym 50 mm rozmiarze i po pierwszym użyciu uważam że jest słabe. I to naprawdę słabe. Dam mu jeszcze szansę ale siła cięcia rączej słaba. 

• Lubię to 1
  • Moderator
Posted

@DaV z brayta mam te zwykle białe  jest ok ale lepszego jak te od kocha jeszcze nie uzywalem  zrobilo juz pare aut i trzyma sie  ładnie.

• Lubię to 1
Posted

Ja używam wełny Mireno z Flexipads, dobrze tnie i jest wytrzymałe.

• 1 year later...
Posted

Panowie używał ktoś może futra zvizzera na rotacji , jak z siłą cięcia i trwałością produktu ? Poszukuję czegoś na rotację a sporo osób poleca brayta więc nie wiem czy warto szukać czegoś innego w tym temacie 🤔

• 1 year later...