DaV Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Zwracam się z prośbą o doradzenie w wyborze futra na polerkę rotacyjną. Macie może jakieś opinie na temat Royal Pads Woolcut? Ciężko coś z opisów wywnioskować ale jest to chyba futerko o długim włosiu. Będę na tym pracować z pastą Koch Heavy Cut H8.0
Moderator BiałyGTi Opublikowano 1 Lipca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Ja od siebie polecam futro z Kocha, brayta. Na temat Royal padsa nic nie wiem bo nie uzywalem 1
robcok Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Tylko Bryat i nie bedziesz szukal czegos innego! 1
DaV Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Żółty będzie ok? Z opisu wynika, że to mocny zawodnik nawet jakby za mocny na lakier samochodowy.
Lukaso Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Futro z pierwszego postu, nie wiem cyz napewno dokładnie takie samo ale raczej tak, mam w małym 50 mm rozmiarze i po pierwszym użyciu uważam że jest słabe. I to naprawdę słabe. Dam mu jeszcze szansę ale siła cięcia rączej słaba. 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 2 Lipca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 @DaV z brayta mam te zwykle białe jest ok ale lepszego jak te od kocha jeszcze nie uzywalem zrobilo juz pare aut i trzyma sie ładnie. 1
robcok Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Zółte futro 150cm jest nie do zajechania, po kilkunastu autach nadal jak nowe. 1
rafalk Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 @BiałyGTi Mówisz o tym Kochu? https://autonablask.pl/produkt/koch-chemie-futro-polerskie-135mm/
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Lipca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 @rafalk dokladnie o tym 1
rafalk Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Ja używam wełny Mireno z Flexipads, dobrze tnie i jest wytrzymałe.
zajkos10 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Panowie używał ktoś może futra zvizzera na rotacji , jak z siłą cięcia i trwałością produktu ? Poszukuję czegoś na rotację a sporo osób poleca brayta więc nie wiem czy warto szukać czegoś innego w tym temacie
stg89 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2022 W dniu 3.07.2019 o 17:39, rafalk napisał: @BiałyGTi Mówisz o tym Kochu? https://autonablask.pl/produkt/koch-chemie-futro-polerskie-135mm/ Czy to futro nada się na maszynę DA?
Rekomendowane odpowiedzi