Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 3 Września 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @Bare Shine @paperson Dziś wysyłamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 elegancko jak dobrze pojdzie to porownam do dosyc ciekawego angielskiego produktu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @Good Stuff Dzięki i ode mnie również poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @Good Stuff Dziękuje poszedł email z małą moją prośbą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @Good Stuff dziękuje, mail z danymi wysłany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolley Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @Good Stuff dziękuję za wybranie mojej skromnej osoby Dane właśnie poszły na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @Good Stuff mail z danymi podszedł. Jupi już nie mogę się doczekać paczki. Taka skromna zabawa a daje tyle radości . Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Też tam naskrobalem do was maila. Pogoda jest okej, to bedymy się bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 @Good Stuff Dziękuję za tester, a w zasadzie za pełnowymiarowy produkt!!! Właśnie go rozpakowałem Pierwszy "niuch" zaskoczył mnie mega pozytywnie. Z butelki czuć ...sok malinowy Konsystencja i barwa mleka. Dołączony atomizer nie powinien mieć żadnych problemów z aplikacją. Butelka i szata graficzna z nowej linii - schludna i jakościowa. Już nie mogę się doczekać kontaktu z felgami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 4 Września 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Dziś wysyłamy resztę produktów. Siedem osób powinno już dziś dostać Rims Detailer @paperson Dzięki za informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Mam i ja Dzięki @Good Stuff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Jest i u mnie Zapach fajny, świetne macie te małe buteleczki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwi Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 U mnie też już jest. Potwierdzam zapach mistrz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 A jak to zostalo wyslane? Bo u mnie nici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 22 minuty temu, Bare Shine napisał: A jak to zostalo wyslane? Bo u mnie nici Kurier DHL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Do mnie też dotarło @Good Stuff no ale żeby zakosić zapach kompotu mojej babci! Haha zapach z dzieciństwa! Spoko zapach niemęczący 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 tak pozno jeszcze kuriera nie bylo byle dotarl caly:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolley Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 U mnie też paczka dotarła Nawet jestem juz po testach. Fajnie się złożyło bo wczoraj o 23 latałem z wiaderkami koło auta, a rano przesyłeczka. Nie omieszkałem przetestować Relację z testu podrzucę bliżej weekendu, jak się trochę luźniej z czasem zrobi btw. @Good Stuff zapach miażdzy. Aż chciałoby się pociągnąć łyka z butli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 @Good Stuff mam i ja. Zapach faktycznie mistrz!! Aż szkoda psikać na felgi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 @Good Stuff paczka już u mnie, tzn u rodziców haha Ja obecnie w Rzymie na krótkim urlopie. Jak wrócę do Pl to postaram się szybko przyjechać do rodziców (mieszkają 100km ode mnie) i zrobić jakiś tescik. Dajcie mi 7-14 dni od dzisiaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Dzisiaj planowałem zrobić test, niestety pogoda nie dopisuje leje cały dzień ...Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 @Good Stuff Mimo deszczu wpada prezentacja RIMS DETAILERA. Pogoda pomogła mi w metodzie "na mokro" . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 9 Września 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Witajcie! Ruszamy dalej - w tej edycji mamy dla Was do sprawdzenia nasz SHOW WAX. Produkt z , którego jesteśmy dumni i chcemy pokazać go szerszemu gronu Ktoś chętny do zrobienia fajnego testu/recenzji? Wpisujcie się w znanej formule: 1. XXXX 2. YYYYY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitek Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 1. Bitek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 1. Bitek 2. Smerf91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi