krisbe Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 ...dejprobke..... zapachniało ja wiem, ze będzie!, będzie fajnie Nie próbkę po prostu przy takiej okazji pewnie nie jeden zakup zrodzi się w głowie, więc warto dopytać o takie rzeczy.Nic darmo, a płacone złotem
Mumins Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 11 minut temu, alexander.p napisał: ...dejprobke..... zapachniało Mógłbyś rozwinąć myśl? Czy raczej próbę jej podjęcia?
rapmen93 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 52 minuty temu, Mumins napisał: @mx_nowicki Paweł w filmie promującym wydarzenie wspominał, że tego dnia będą ciekawe promocje. Czy planujecie zastosować ogólny rabat na cały asortyment? Myślę, że to przydatna informacja dla osób, które planowały jakieś większe zakupy Oczywiście będzie rabat na cały asortyment z wyłączeniem urządzeń PadWasher oraz maszyn polerskich Zentool . Przepraszam także za brak wrzuconego wcześniej info ale natłok obowiązków oraz ogrom pracy spowodował, że po prostu umknęło mi to w wirze wydarzeń. Mam nadzieję, że większość skorzystała z Fb i tam wypatrzyła informacje. 1
smerf91 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 7 minut temu, Mumins napisał: Mógłbyś rozwinąć myśl? Czy raczej próbę jej podjęcia? Poprostu wychodzi na to, że kolega @alexander.p kupuje wszystko zawsze za ceny na półkach i nie upomina się nigdy o żadne rabaty, nie zapisuje się do grup rabatowych itp....
D@ViD Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Ehhh chciałem bardzo być wpadłbym z @Funky Witch ale niestety w ten weekend dalszy ciąg przeprowadzki do Wrocławia...
alexander.p Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 2 godziny temu, Mumins napisał: Mógłbyś rozwinąć myśl? Czy raczej próbę jej podjęcia? nie 1 godzinę temu, smerf91 napisał: Poprostu wychodzi na to, że kolega @alexander.p kupuje wszystko zawsze za ceny na półkach i nie upomina się nigdy o żadne rabaty, nie zapisuje się do grup rabatowych itp.... często 1 godzinę temu, david2888 napisał: Ehhh chciałem bardzo być wpadłbym z @Funky Witch ale niestety w ten weekend dalszy ciąg przeprowadzki do Wrocławia... szkoda szkoda
Zdroja0 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 W zeszłym roku był rabat na cały asortyment. A ja mam pytanko czy będzie jakiś większy rabat na maszyny flexa?
paperson Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2019 @Funky Witch @AreK @Mumins @Domel @Zdroja0 dzięki Panowie za dzisiaj. Dzięki Wam poczułem ten magiczny, ulotny 1% w detailingu Trzymam kciuki za czerwiec! A tu kropelki po ręcznej aplikacji SV Concorso. Działo się! 3 2 2
darecki78 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2019 Było naprawdę super, kto nie mógł być ma czego żałować. Wspaniali ludzie, wspaniała atmosfera. Poznałem naprawdę ludzi pozytywnie zakręconych na punkcie wyglądu naszych pojazdów. Mam nadzieję że w przyszłym roku będzie nas jeszcze więcej. Wielkie dzięki dla całej ekipy MX Nowicki za zorganizowanie tak wyśmienitej imprezy. 1
Adaszek96 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2019 Dzięki, do zobaczenia następnym razem :) 1
Administrator AreK Opublikowano 11 Maja 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2019 Powolutku studzę emocje. Po pierwsze dziękuję za masę ciepłych słów , za życzliwość i za to ,że tak bardzo kibicujcie moim pomysłom . To co robi ekipa @mx_nowicki to mistrzostwo świata. Coroczne imprezy mają swój wyjątkowy klimat. Nieważny jest temat przewodni eventu. Ważni są ludzie go tworzący. Dziękuję Dla mnie ten event był podwójnie ważny. To pierwsze spotkanie z ludźmi którzy mi zaufali i kupili produkty #osd. Dziś udało mi się dograć masę rzeczy. Nie znam jeszcze terminu ale szykuje dla Was super projekt. Tym razem to Wy będziecie mogli pracować przy super obiekcie. Wszystko pod okiem najlepszych trenerów i techników w Polsce. Trzymajcie kciuki za powodzenie akcji i obserwujcie media społecznościowe oraz forum. Takiego projektu w Polsce jeszcze nie było Jeszcze raz bardz dziękuję za ten dzień 2 1
Funky Witch Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Dziękuję @mx_nowicki za zaproszenie na świetną imprezę. Dziękuję wszystkim, których poznałem, z którymi rozmawiałem za tyle ciepłych słów. Teraz motywacja jest jeszcze większą. Imprezę można ocenić na 11 w 10 punktowej skali 1
krisbe Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Mega mega mega!Moja pierwsza impreza stricte detailingowa, na której byłem, ale klimat rewelacja!Bywalem na wielu imprezach motoryzacyjnych, ale naprawdę dawno nie czułem takiego klimatu!Mega pozytywni ludzie, sporo wiedzy, możliwość pogadania z ludźmi którzy tworzą produkty jakich się używa, wymiany doświadczeń - bomba!Już wiem, że to nie ostatnia moja wizyta w Mx Nowicki, bo to ten typ imprez, których szukałem :) Ogólnie wielkie DZIĘKI dla całej ekipy Mx Nowicki za przygotowanie imprezy, coś unikalnego i wartego każdej drogi!
alexander.p Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Super klimat, jedzonko, ogrom wiedzy, teoria i praktyka. miłe pogawędki Oby częściej Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka 1
darecki78 Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Wszystko na najwyższym poziomie. Dziś kawa może nie tak zrobiona jak wczoraj przez baristę ale smakuje też dobrze
Moderator Domel Opublikowano 14 Maja 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 W dniu 12.05.2019 o 08:34, alexander.p napisał: Super klimat, jedzonko, ogrom wiedzy, teoria i praktyka. miłe pogawędki Oby częściej To ty chodziłeś z siateczką wosków po hali ?
alexander.p Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 Teraz, Domel napisał: To ty chodziłeś z siateczką wosków po hali ? yyyyy, nie?!
Moderator Domel Opublikowano 14 Maja 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 1 minutę temu, alexander.p napisał: yyyyy, nie?! Był tam jeden ziomuś z siateczką z "biedronki" pełną starych i nowych wosków z czapeczką zieloną na głowie Pokazywał każdemu woski i dyskutował
alexander.p Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 1 minutę temu, Domel napisał: Był tam jeden ziomuś z siateczką z "biedronki" pełną starych i nowych wosków z czapeczką zieloną na głowie Pokazywał każdemu woski i dyskutował nie zauważyłem gościa. ja to ten brzydal w niebieskiej kamizelce
nowyyy Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 Panowie, a coś więcej o wosku od ADBL, stworzonym na tą imprezę Niestety zdrowie nie pozwoliło się zjawić, ale kusi możliwość zamówienia zestawu u MX-ów
Mumins Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 Godzinę temu, nowyyy napisał: Panowie, a coś więcej o wosku od ADBL, stworzonym na tą imprezę Niestety zdrowie nie pozwoliło się zjawić, ale kusi możliwość zamówienia zestawu u MX-ów @Chemik ADBL w rozmowie przyznał, że to będzie typowy letniak - na bazie m.in. wosku pszczelego. Można przewidywać prostą aplikację i ciepły look
krisbe Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 Najszybciej w weekend półoże na maskę, ale tak jak Mumins pisze, to ma być letniaczek zrobiony dla funu ;)
Rekomendowane odpowiedzi