Moderator Domel Posted March 30, 2019 Moderator Report Posted March 30, 2019 Cytat Żelowy preparat do usuwania zanieczyszczeń metalicznych i lotnej rdzy o neutralnym pH i efekcie „krwawienia”. Bezpieczny dla wszystkich powierzchni. Preparat posiada zapach mięty pieprzowej dzięki czemu aplikacja i praca z nim jest przyjemniejsza. Premiera marki ELITE DETAILER @ProElite @Elite Detailer miała miejsce w czwartek 28 Marca. Ja dostałem deirona w piątek a dziś w sobotę około 24h później wrzuciłem go na względnie mało ubrudzone felgi i podzielę się wami moimi pierwszymi wrażeniami. #pretest Plusy: + Jak dla mnie zapach cytrynowy - nie mięta pieprzowa. + atomizer (Guala) świetnie rozpyla i nie leje po palcach. + atomizer tworzy klejącą piankę na feldze. + momentalne krwawi ( o ile to plus ) + atomizer dawkuje oszczędnie - ja aplikowałem przesadnie obficie. Minusy: - na razie nie stwierdzono Inne: +/- pH nie zmierzone +/- domywanie nie mierzone Cena: Cena brutto: 65,90zł za 750ml. Legendarny ADBL Vampir kosztuje 49,99 za 500ml czyli 750ml kosztowałoby proporcjonalnie 74,98 PLN także nie uważam, że cena Elite Detailer jest wysoka. Mam pacjentów i będę robił porównania z innymi produktami. Zapowiada się kolejny pachnący deironizer. Jestem ciekaw jak domyje szczury. #domeldetailinglaboratory #domeltestuje #domeltest #domelowapianownica #domelowefelgi 3
sT3VE Posted March 30, 2019 Report Posted March 30, 2019 Atomizer identyczny jak w moje auto krwawa felga, które kupiłem za 12zł wczoraj w Kaufie Jajo jest też przełamane jakimś takim dziwnym zapachem. Co do produktu Elite Detailer: Cena zaporowa, za identyczne pieniądze mamy IronX'a. 1
Birkhof Posted March 30, 2019 Report Posted March 30, 2019 Co do produktu Elite Detailer: Cena zaporowa, za identyczne pieniądze mamy IronX'a.Który nadal śmierdzi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ghost Posted March 30, 2019 Report Posted March 30, 2019 Godzinę temu, Birkhof napisał: Który nadal śmierdzi Jest wersja IX Lemon Scent. Do perfekcji też brakuje, ale i tak zapach jest znacznie bardziej akceptowalny niż wampira 1
Moderator Domel Posted April 2, 2019 Author Moderator Report Posted April 2, 2019 Test domywania - bezdotykowego - dla deironizerów myjką K5 uważam za zakończony. Trzy produkty: # ADBL Vampir Light# Elite Detailer De-Iron Red# Temachem Iron Out W bardzo podobnych i porównywalnych warunkach testowych dały bardzo dobre doczyszczenie, bezdotykowo myjką K5. Ponieważ strumień wody w tym Karcherze ma wąski kąt padania i optymalne ciśnienie, myjki te maja dobrą efektywność domywania. Myjki miejskie tak zwane bezdotykowe maja szeroki kąt strumienia wody i domywanie może być gorsze. Dotykowo po użyciu w.w. produktów te dwa deironizery:# Funky Witch Blue Blood# Farecla G3 Wheel Cleaner Jeszcze potrafiły coś wykrwawić z felgi. Moje doświadczenie podpowiada, że nic nie zastąpi mycia dotykowego - ale jeśli kogoś to nie satysfakcjonuje wszystkie produkty wymienione w tym teście powinny dać bardzo dobre wyniki domycia bezdotykowego. Oczywiście uśredniając ilość zmiennych warunków w których każdy z nas pracuje i czy potraficie lancą myjki dojść w każde miejsce #domeldetailinglaboratory #domeltestuje #domeltest #deironizertest 6 1
Bliźniak Posted April 2, 2019 Report Posted April 2, 2019 Widziałem, fajny , lajka dałem i proszę o dłuższe filmiki 1
Recommended Posts