sT3VE Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @Elite Detailer planujecie wprowadzić swoje butle na rynek? Np. żeby rozcieńczyć insect Essentiale czy pianę i trzymać w butelce. Niewątpliwie mają ciekawy design i bdb atomizer.
Birkhof Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @Elite Detailer planujecie wprowadzić swoje butle na rynek? Np. żeby rozcieńczyć insect Essentiale czy pianę i trzymać w butelce. Niewątpliwie mają ciekawy design i bdb atomizer.Godzine temu wjechaly na sklep Nowy sklep internetowy i grupa rabatowa https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=196328&share_tid=14224&share_pid=679248&url=https%3A%2F%2Fkosmetykaaut%2Epl%2Findex%2Ephp%3F%2Ftopic%2F14224-Nowy-sklep-internetowy-i-grupa-rabatowa%2Fpage__view__findpost__p__679248&share_type=t 1
Dystrybutor Elite Detailer Opublikowano 6 Września 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @sT3VE tak jak wspomniał @Birkhof godzinę temu pojawiły się w sklepie @sT3VE tak jak wspomniał @Birkhof godzinę temu pojawiły się w sklepie 1
sT3VE Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Hah to niezłe mam wyczucie Dzięki
kursien Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 I wpadło zamówienie DUUUuuużo dobrego słyszałem o GLASS CLEANER GT więc wpadł od razu baniak 5l, jeśli się sprawdzi tak jak go polecają to aż się boję o wasze zapasy w magazynie
Moderator Domel Opublikowano 7 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 Godzinę temu, kursien napisał: I wpadło zamówienie DUUUuuużo dobrego słyszałem o GLASS CLEANER GT więc wpadł od razu baniak 5l, jeśli się sprawdzi tak jak go polecają to aż się boję o wasze zapasy w magazynie Napisz szczerą recenzję po wylaniu przynajmniej 0.5L. Dla mnie numero uno 1
Moderator Domel Opublikowano 10 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 @Elite Detailer @ProElite czym różni się https://sklep.proelite.pl/elite-detailer/premium-wash/professional-glass-cleaner-0-5l?from=listing&campaign-id=20 od mojego ulubionego Glass Cleaner GT ?
michal559 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2019 W dniu 10.09.2019 o 17:56, Domel napisał: @Elite Detailer @ProElite czym różni się https://sklep.proelite.pl/elite-detailer/premium-wash/professional-glass-cleaner-0-5l?from=listing&campaign-id=20 od mojego ulubionego Glass Cleaner GT ? moim zdaniem niczym, nawet zapach taki sam:)
Moderator Domel Opublikowano 10 Października 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Zniknął mi jeden produkt z waszej oferty który robił mi świetną robotę: Detailing Citric Foam a pojawił się: Detailing Shampoo Apple Mint Czy Detailing Citric Foam jeszcze wróci do oferty ? Kiedy będzie "Mikrofibra Premium" w ofercie ponownie ? Pzdr :)
Gozdziu23 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 shampoo mint był od samego poczatku
Dystrybutor Elite Detailer Opublikowano 16 Października 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 @Domel mikrofibra będzie dostępna pod koniec tego tygodnia. Citric Foam też pojawi się lada chwila.
sT3VE Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 W dniu 28.06.2019 o 23:32, sT3VE napisał: @Elite Detailer plastic move to taki Interior Quick Detailer? Nie ma własnego tematu. Jak z jego właściwościami, przykrywa dressingi, osłabia je i dorzuca od siebie efekt wizualny? @Elite Detailer ponawiam I pytanie dot. Quick Tire Dressing - może być nakładany na mokro? Car Paint Cleaner - usunie mocnego syntetyka, czy nie spodziewać się tafli i to bardziej odtłuszczacz?
Strus Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 8 minut temu, sT3VE napisał: Car Paint Cleaner - usunie mocnego syntetyka, czy nie spodziewać się tafli i to bardziej odtłuszczacz? Usunie 1
Bielutomek Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 @Elite Detailer Co powiecie o swoim Tire Cleanerze? bo nie ma informacji o nim..@Domel a Ty? Nie uzywales juz go przypadkiem? U Ciebie wszystkie Tire cleanery byly
Moderator Domel Opublikowano 11 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Godzinę temu, Bielutomek napisał: @Elite Detailer Co powiecie o swoim Tire Cleanerze? bo nie ma informacji o nim..@Domel a Ty? Nie uzywales juz go przypadkiem? U Ciebie wszystkie Tire cleanery byly Wydawało mi sie, że wrzucałem testy już. Dawno go nie uzywałem. Muszę sobie przypomnieć :)
Bielutomek Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 @Domel Szukalem, i nie moglem nic znalezc Jak znajdziesz, to daj prosze znac. Oraz rzuc jakims porownaniem, np do EXCEDE lub do Cleantecha
tryhp3 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 @Elite Detailer Która z waszych pian neutralnych jest obecnie najskuteczniejsza? Swego czasu na forum była chwalona ProElite Neutral AC ale chyba nie jest już produkowana.
Dystrybutor Elite Detailer Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 @tryhp3 wszystkie nasze neutralne piany są równie skuteczne. Jeżeli ma być kolorowa to Detailing Foam Blue lub Camelleo, jak bez koloru to Detailing Foam Duo.
Rekomendowane odpowiedzi