Arkeolowy Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 9 godzin temu, Garażowy napisał: I co miało największy wpływ na to lenistwo/niedbalstwo właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ja to widzę cały czas ten samochód na "Giełdzie Klasyków" za dość absurdalna cenę, więc chyba jeszcze długi czas można go będzie tam zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Riddick- Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Swietna robota! Gdzie mozna dostac taki regał z pojemnikami co masz mikrofibry? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 @-Riddick- https://allegro.pl/oferta/regal-plastikowy-przezroczysty-curver-3-x-20l-7695048172 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 W dniu 28.04.2019 o 15:36, AreK napisał: @Garażowy niestety auto nie wygląda już tak dobrze jak w dniu opuszczenia mojej dziupli. Masz rację. Wczoraj widziałem ją na targach i juz pierwsze spojrzenie na maskę mnie mocno zadziwiło. Sporo widocznych rys na lakierze. Szkoda bo w auto włożyłeś dużo pracy. Arku maczałeś palce przy innych autach z giełdy klasyków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Masz rację. Wczoraj widziałem ją na targach i juz pierwsze spojrzenie na maskę mnie mocno zadziwiło. Sporo widocznych rys na lakierze. Szkoda bo w auto włożyłeś dużo pracy. Arku maczałeś palce przy innych autach z giełdy klasyków? Odwróciłbym pytanie: w których nic nie grzebałeś? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 3 godziny temu, kicaj napisał: Sporo widocznych rys na lakierze. Ale to tak już jest, nie wystarczy zrobić korekty, trzeba później też dbać. Z resztą na samych targach też stoiska się nie popisują - na Poznań Motor Show byłem świadkiem jak wycierali zakurzone auta suchymi fibrami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Auta są przygotowane często wręcz idealnie. Jeżdżą po wystawach a niestety realia są takie ,że po trasie nie ma jak umyć tych aut. Panda brała udział w nagraniu teledysku. Dziewczyny "ślizgaly" się po masce Na pewne rzeczy nie mam wpływu niestety. @kicaj tak. Pracowałem przy wielu autach GK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Bardzo zaniepokoiły mnie dochodzące zewsząd głosy, że Panda nie wygląda już tak jak kilka miesięcy temu. Auto objechało kawał Polski prezentując się godnie na wielu wystawach. Najgroźniejsze dla lakieru były jednak inne czynniki a raczej dziewczyny które ślizgały się czy też tańczyły na masce. Tak, tak, nasza Panda brała udział w teledysku z na pół rozebranymi paniami Uprzedzając Wasze pytania, nie mam zdjęć ale jak dobrze poszukacie to znajdziecie w sieci. Po uprzednim umyciu samochodu, skorygować mankamenty maski. Wykorzystałem do tego celu produkty firm 4CR oraz Enzo. Niestety po delikatnej kombinacji zostało kilka głębszych rys. Musiałem zatem sięgnąć po skuteczniejsze kombinacje. Maska samochodu zabezpieczona została tym samym woskiem co pierwotnie. Choć auto nie przejechało więcej niż 200km to myte było kilka/kilkanaście razy. Wosk siedzi nadal więc jestem zadowolony Żeby nie być gołosłownym, pokażę Wam kilka zdjęć z pracy. Miłego dnia. Przed jak i po pracy, miałem przyjemność pojeździć chwilkę Pandą. Nawet nie wiecie ile frajdy mi to sprawiło. Oczywiście nie mówmy tu o komforcie bądź lotniczych przeciążeniach. Auto jeździ jak nowe. Nic nie puka, nic nie stuka, silniczek pracuje równiutko. Wiele teraźniejszych aut mogłoby pozazdrościć kondycji leciwej Pandzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 @AreK Widzę kolejną rzecz która będzie w Boxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 22 Maja 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 2 minuty temu, smerf91 napisał: @AreK Widzę kolejną rzecz która będzie w Boxie Jesli myslisz o padzie to bład kto inny je robi chodz te same nazwisko. Fajnie ze znowu Panda trafila w twoje rece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Teraz, BiałyGTi napisał: Jesli myslisz o padzie to bład A już myślałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Co mam Wam powiedzieć Każdy z Was ma troszkę racji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin78 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Ciekaw jestem reakcji właściciela piękne auto i perfekcyjna praca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Auto zostało sprzedane kilka dni temu. Nowy właściciel jest nim zachwycony. Wierzę,że będzie mu długo służył. Mam tylko nadzieję ,że utrzyma jego detailerski stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Świetna robota Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcsocho Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Podziwiam właśnie takie projekty. Coś pięknego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Mój pierwszy samochód to właśnie Panda tylko że czerwona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi