Birkhof Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Wybór padł na zymol glasur. Czy ktoś z was kładł do na białym lakierze? Daje fajny efekt? Ja, na bialym najlepszy efekt daje mycie i cleaner bo oczyści lakier znow do białego Glasur daje fajny połysk i taka wisienkę na torcie, ale 90% to dobre przygotowanie lakieru - takie moje zdanie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Potter Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Czyli warto go kupić czy zostać przy creame?
Birkhof Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 Czyli warto go kupić czy zostać przy creame? Nie miałem creme wiec ciezko mi sie do niego odnieść.Z zymol’a mam concours’a i glasur’a, jedyny który z opinii chciałbym jeszcze wypróbować to ital.Musisz potestować - kup sobie sampler glasura najwyzej.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Potter Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 Ale nie ma smplera glazura niestety
Moderator Eryczek Opublikowano 22 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 @Potter masz już Creama? Jeśli masz to kładź go i będziesz zadowolony. Jak nie masz to kup Glasura ale wg mnie na białym lakierze dupy Ci nie urwie. Tak jak napisał @Birkhof na białym lakierze najważniejsze jest jego jak najlepsze oczyszczenie - deironizer, odsmalacz, dobry szampon i glinka. W samplerkach jest tylko Carbon Titanium Concours i kilka droższych wosków.
Potter Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 Nie mam ale jeśli efekt jest porównywalny to czy jest sens płacić 2 razy więcej? Mam jeszcze grafitowa astre to może tu lepiej wyjdzie
Potter Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 A ktoś używał może wosku fireball? Daje lepsze efekty od glasura?
Moderator Eryczek Opublikowano 24 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 W dniu 22.02.2019 o 08:57, Potter napisał: Nie mam ale jeśli efekt jest porównywalny to czy jest sens płacić 2 razy więcej? To nie jest dobre podejście dla osoby która chce wydać kilkaset złotych za puszkę wosku. Jeśli chcesz po prostu dobrego efektu to doczyść lakier, zrób korektę, połóż FK 1000HT. Wydasz maksymalnie kilka dyszek i będziesz przeszczęśliwy. Woski Zymola czy SVa kupuje się już jeśli wie czego się szuka. Ty chyba jeszcze nie wiesz 1
Rekomendowane odpowiedzi