zajonc Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ty Macieju innego wyjścia nie masz
sander Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 postaram się być punktualnie Maciej mam zabrać wafla od temachem do testów ?
kuflik Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bierzemy co się da:) Oby tylko nie było bardzo zimno, by można było sobie umyć spokojnie bez odmrażania dłoni;p
zajonc Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 psy, koty, hostessy też bierzemy
pawbor85 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 witam, jestem na forum od dziś .... kolega Bartek zaprosił mnie na sobotnie spotkanie, jeśli jest jeszcze wolne miejsce? (co było nie było za ciasno w garażu), to ja z chęcią zobaczę jak kompleksowo pielęgnuję się auto, a przy okazji poznam poznańskich specjalistów od detailingu pozdrawiam
kuflik Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 ok, Bartek da ci dane bo nie jestem przy kompie. tym samym liste obecnosci uwazam za zmaknieta! i pierwsze oficjalne sobotnie spotkanie maniakow za zorganizowane. mysle, ze z czasem mozna zrobic z tego cykliczna impreze:P np kazda pierwsza sobota miesiaca czy cos. ustalimy cos w sobote.
pawbor85 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 to bardzo fajnie, że się jeszcze załapałem ... to teraz czekam na dane od Bartka, gdzie dokładnie mam się pojawić... pozdrawiam
kuflik Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Bartek, a możesz zabrać jakiś halogenik ładny? bo ja mam, ale stojaków brak;/ Co chcecie do picia?;p cola, sok woda styknie? mam od Wojtka apc do zabawy, i już uwielbiam:> zastąpi mi aktywną pianę;p
zajonc Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Halogeniki będą także spokojna Twoja rozczochrana Do picia to 50 letnią Starkę poproszę
kuflik Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 nie wolno pić w pracy;p jeśli myślisz, że Cie potem będę odwoził do domu, to się mylisz! chociaż jak zostawisz auto ze sprzętem w zastaw, to przemyślę sprawę;p to może załatwię Starkę;p
zajonc Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 spoko spoko do 19 i tam musimy się wyrobić, bo muszę dziewczynę z uczelni odebrać
kuflik Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 wiekszość rzeczy gotowa.. mam nadzieję, że wybaczycie mały bajzelek w garażu;p ale jeszcze nie jest wykończony, więc trochę tam śmieci jest. micie mam, chęci mam, miejsce mam, auto będzie, prąd też zazwyczaj jest. Byle tylko minus 10 nie było.. prognoza mówi o +/-0 stopni.. http://meteo.flaka.pl/ jakoś sobie poradzimy..
zajonc Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 damy radę będziemy lampami grzać lakier
kuflik Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 mycie tego auta to będzie sama przyjemność... będziemy się zmieniać co jeden element i dogrzewać przy piecyku;p
zajonc Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 byle jajka nie odmarzły [ Dodano: 11 Grudzień 2009, 22:48 ] idę spać bo o 7 pobudka
kuflik Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 a ja mam na 9 basen z dzieciakami, więc nie narzekaj;p a przed basenem musze wszystko dokończyć, więc pewnie tez 7.00:D edit jeszcze parę spraw zostało do ogarnięcia.. lecę na basen, i widzimy się za chwile;p [ Dodano: 12 Grudzień 2009, 20:56 ] Poznań dał czadu:) pracuję nad wgraniem zdjęć, wyszły super;) 5 osób, dwie maszyny, 8 godzin pracy, a auto zrobione tylko z grubsza;/ jednak detailing to wymaga czasu.. Za chwile powinny być fotki:)
kuflik Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Małe fotostory z naszej zabawy poznańskiej;D muszę lecieć, potem dodam opis;p Myślę, że szyło super, dobrze się bawiliśmy. Dzięki Zajonc za dostarczenie sprzętu!
SM Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Fajna sprawa, ile zajęło Wam czasu to autko?
kuflik Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 8godzin, 4i pol osoby, 2maszyny.
julian Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 fajne spotkanie i gratuluje wspólnej pracy przy saabie. w większym gronie też sie fajnie majstruje przy autach. Bartku, kiedy pojawi się jakaś delegacja z waszego regionu w wawie?
kuba Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Super Efekt końcowy jest taki jak w zdjęciach 50/50 ? Czarny lakier jest super do zabaway
kuflik Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 efekt koncowy jest lepszy, bo 50/50 jest tylko po korekcie. bez dc2 i wosku. roboty sporo bylo
sander Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Jak dla mnie pierwsze spotkanie poznaniaków w większym gronie było super szkoda tylko że czas tak szybko leciał. Poruszyliśmy też temat wybrania się w parę osób do stolicy i zobaczymy może coś z tego wyjdzie. P.S. Maciej garaż rewelacja , Bartek szacunek za to co masz na pace w fiaciku
Rekomendowane odpowiedzi