Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 925
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bierzemy co się da:) Oby tylko nie było bardzo zimno, by można było sobie umyć spokojnie bez odmrażania dłoni;p

Opublikowano

witam, jestem na forum od dziś :).... kolega Bartek zaprosił mnie na sobotnie spotkanie, jeśli jest jeszcze wolne miejsce? (co było nie było za ciasno w garażu), to ja z chęcią zobaczę jak kompleksowo pielęgnuję się auto, a przy okazji poznam poznańskich specjalistów od detailingu :) pozdrawiam

Opublikowano

ok, Bartek da ci dane bo nie jestem przy kompie. tym samym liste obecnosci uwazam za zmaknieta! i pierwsze oficjalne sobotnie spotkanie maniakow za zorganizowane. mysle, ze z czasem mozna zrobic z tego cykliczna impreze:P np kazda pierwsza sobota miesiaca czy cos. ustalimy cos w sobote.

Opublikowano

to bardzo fajnie, że się jeszcze załapałem :) ... to teraz czekam na dane od Bartka, gdzie dokładnie mam się pojawić... pozdrawiam

Opublikowano

Bartek, a możesz zabrać jakiś halogenik ładny? bo ja mam, ale stojaków brak;/

Co chcecie do picia?;p cola, sok woda styknie? mam od Wojtka apc do zabawy, i już uwielbiam:> zastąpi mi aktywną pianę;p

Opublikowano

nie wolno pić w pracy;p jeśli myślisz, że Cie potem będę odwoził do domu, to się mylisz! chociaż jak zostawisz auto ze sprzętem w zastaw, to przemyślę sprawę;p to może załatwię Starkę;p

Opublikowano

wiekszość rzeczy gotowa.. mam nadzieję, że wybaczycie mały bajzelek w garażu;p ale jeszcze nie jest wykończony, więc trochę tam śmieci jest. micie mam, chęci mam, miejsce mam, auto będzie, prąd też zazwyczaj jest. Byle tylko minus 10 nie było..

prognoza mówi o +/-0 stopni.. http://meteo.flaka.pl/

jakoś sobie poradzimy..

Opublikowano

a ja mam na 9 basen z dzieciakami, więc nie narzekaj;p a przed basenem musze wszystko dokończyć, więc pewnie tez 7.00:D

edit

jeszcze parę spraw zostało do ogarnięcia.. lecę na basen, i widzimy się za chwile;p

[ Dodano: 12 Grudzień 2009, 20:56 ]

Poznań dał czadu:) pracuję nad wgraniem zdjęć, wyszły super;) 5 osób, dwie maszyny, 8 godzin pracy, a auto zrobione tylko z grubsza;/ jednak detailing to wymaga czasu..

Za chwile powinny być fotki:)

Opublikowano

Małe fotostory z naszej zabawy poznańskiej;D muszę lecieć, potem dodam opis;p

Myślę, że szyło super, dobrze się bawiliśmy. Dzięki Zajonc za dostarczenie sprzętu!

dscf0662resize.jpg

dscf0663resize.jpg

dscf0664resize.jpg

dscf0666resize.jpg

dscf0667resize.jpg

dscf0668resize.jpg

dscf0669resize.jpg

dscf0671resize.jpg

dscf0672resize.jpg

dscf0673resize.jpg

dscf0674resize.jpg

dscf0675resize.jpg

dscf0676resize.jpg

dscf0677resize.jpg

dscf0678resize.jpg

dscf0679resize.jpg

dscf0680resize.jpg

dscf0681resize.jpg

dscf0682resize.jpg

dscf0684resize.jpg

dscf0687resize.jpg

dscf0688resize.jpg

dscf0689resize.jpg

dscf0690resize.jpg

dscf0691resize.jpg

dscf0692resize.jpg

dscf0693resize.jpg

dscf0695resize.jpg

dscf0698resize.jpg

dscf0699resize.jpg

dscf0701resize.jpg

dscf0704resize.jpg

dscf0705resize.jpg

dscf0706resize.jpg

dscf0707resize.jpg

20091212266.jpg

20091212267.jpg

20091212268.jpg

dscf0714resize.jpg

dscf0723resize.jpg

dscf0725resize.jpg

dscf0728resize.jpg

dscf0729resize.jpg

dscf0730resize.jpg

dscf0731resize.jpg

dscf0732resize.jpg

dscf0733resize.jpg

dscf0734resize.jpg

dscf0736resize.jpg

dscf0737resize.jpg

Opublikowano

fajne spotkanie i gratuluje wspólnej pracy przy saabie. w większym gronie też sie fajnie majstruje przy autach. Bartku, kiedy pojawi się jakaś delegacja z waszego regionu w wawie?

Opublikowano

Jak dla mnie pierwsze spotkanie poznaniaków w większym gronie było super :) szkoda tylko że czas tak szybko leciał. Poruszyliśmy też temat wybrania się w parę osób do stolicy i zobaczymy może coś z tego wyjdzie.

P.S. Maciej garaż rewelacja , Bartek szacunek za to co masz na pace w fiaciku :)