Jump to content

Recommended Posts

Posted

Skoro stolica organizuje spotkanie klubowiczów, wielkopolska nie może być gorsza ;)

Byliby chętni aby się spotkać w Poznaniu w najbliższym czasie, poznać sie, wymienić poglądami :) czy jest nas w wilkopolsce wystarczająco dużo?

Czekam na informacje, móglbym podjąć sie organizacji spotkania ;)

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Jest kolejny chętny;) Witam serdecznie. Jestem przed otwarciem salonu kosmetyki samochodowej z Ostrowa Wielkopolskiego. Chetnie spotkalbym sie w celu wymiany doswiadczen, pogladow itp. Czekam na odp pozdrawiam

Posted

cała 4:) no wypas;p to może po prostu kiedyś pojedziemy w 3 do all4auto pod firmę? zostanie zmotywowany do umycia biednego auta;p

Posted
może zmyje te sraczki ptasie w końcu :D:D:D

Wstyd Bartek ... po prostu wstyd :P:P:P

ale to Wojtek ma zmyć :D ja sraczek nie mam ;)

Posted

bo Wojtek ma plan! chce doprowadzić auto do opłakanego stanu, potem obklei taśmami, i połowę podda gruntownemu detailingowi;) i będzie pokazywał jak wygląda samochód jeśli się o niego nie dba;p

ewentualnie zbiera bród na naszego spota, byśmy mogli potrenować czyszczenie;)

• 1 month later...
Posted

Jest pomysł spotkania się, bo coraz więcej osób z Poznania na forum siedzi. Problem tylko z miejscem, bo musi to być w miarę ciepły garaż;p

Bartek, nie posiadasz możę takiego pomieszczenia?:) U mnie by się dało, ale by trzeba piecyk gazowy odpalić, a takowego nie posiadam.. Tak z Wojtkiem/all4auto rozmawiałem, i zastanawiamy się, czy lepiej teraz jeszcze coś na grudzień montować, czy czekamy na ciepłe dni? Mam sprytny plan, by zrobić jakiś ładny projekt przy okazji spotkania:) Mam w zasięgu znajomych kilka perełek:

1>W124 brabus kolor ciemny grafit, stan- baaardzo zapuszczony, ale blacha super. po prostu mega zasyfiony;p dużo apc, mała polerka i będzie bosko:D

2>Saab 900 cabrio w białej skórze:) Zielony ciemny. Pełno swirlsów.

3>Jak bardzo by ktoś chciał, to może się uda załatwić garbusa w ciemnym kolorze.

4>Fiesta wściekle żółta, ale ja ją mam juz na celowniku jak przyjdzie maszyna, więc może się nie udać:) stan- fatalnie brudny. trzeba by chyba wykapać w czystym apc:DD

To takie moje pomysły;p Kilku nas już jest w Poznaniu, więc wypada się spotkać! Czekam na dalsze propozycje.

Posted

Maćku pomieszczenie się szuka ;) może już na przyszły rok coś wykombinuję ;) także będzie można u mnie przesiadywać i realizować projekty ;) Duży masz ten garaż ? ;) Ja mam jakby co piecyk, ale na parafinę o mocy 3kW ;) Z chęcią bym przy czymś popracował ;)

Posted

garaż ma wymiary rozsądne;p 5,9x6,4m, wchodzą dwa auta z luzem obok siebie. Myślę, żę taki piecyk będzie jak znalazł:D a taki piecyk parafinowy nie dymi ani nic? to taki luksusik jak te gazowe? Jedyny minus, to jeszcze nie ma płytek na ziemi, więc nie można być auta w środku czy coś;/

Posted

ło... to garaż jak znalazł :D to co robimy spotkanie :?::D auta i tak nie musimy myć w środku więc spoko ;) piecyk nie dymi był używany w przedsionku przy przyczepie ;)

Posted

to najpierw:

1. musi moja maszynka dotrzeć:)

2. Musimy znaleźć uczestników

3. ustalić nad czym popracujemy:)

Posted
Auto może być Wojtka

No i mniej powierzchni do roboty:) Tylko srebrny to mało popisowy kolor;/ Ale spoko, z tym sie dogadamy;p Zawsze mam w domu fieste i nubire w stanie totalnie zapuszczonym, przy odrobinie szczęścia sa 3 razy w roku na szczotkach;p wielkanoc, wszystkich świętych i boże narodzenie :DDDD