Jump to content

Recommended Posts

Posted

dadadadada.png.7a6d3afd9d513affd6f0668a32add15a.png

Witajcie. Jeśli macie jakieś spostrzeżenia dot. Naszej strony czy też pytania lub sugestie to prosimy podzielcie się nimi w tym temacie 😉 

Każdą prośbę, pytanie czy sugestię będziemy oczywiście czym prędzej rozpatrywać. 

Jeśli brakuje Wam w Naszej ofercie jakiegoś produktu lub producenta - piszcie! Będziemy robić co w Naszej mocy aby go dla Was sprowadzić! 

Pamiętajcie, to również Wy możecie mieć realny wpływ na rozwój Naszego sklepu za co z góry serdecznie dziękujemy 🙂

Posted

Asortyment macie naprawdę spoko 😉 , wyrazy uznania mimo, ze nie jestem  wielkim zwolennikiem softa zastanawiam sie dlaczego w Polsce, nikt nie sprzedaje jego pelnej oferty bo wchodzac na ich strone maja tego sporo..... 

Posted

@Gloss Factory - czy myśleliście o wprowadzeniu do oferty produktów Britemax ? Nie chodzi mi jednak o ich "stare" produkty, ale o najnowszą linię produktów: Virtue, Remax, oraz Extreme Elements 2.0 (żaden ze Sprzedawców w PL nie oferuje tych produktów). Ponadto,  czy do gamy produktów AutoGlym moglibyście dodać ich "nowy" wosk UHD, który w Europie zbiera dobre recenzje, a jest nadal niedostępny w PL ?

Posted
14 godzin temu, badboy878787 napisał:

Asortyment macie naprawdę spoko 😉 , wyrazy uznania mimo, ze nie jestem  wielkim zwolennikiem softa zastanawiam sie dlaczego w Polsce, nikt nie sprzedaje jego pelnej oferty bo wchodzac na ich strone maja tego sporo..... 

@badboy878787 dzięki za miłe słowa 🙂 Jak postawimy już sklep stacjonarny docelowy to asortyment jak i stany magazynowe planujemy jeszcze powiększyć! 

Co do Soft99 to na chwilę obecną wybraliśmy do Naszej oferty najbardziej ciekawe i sprawdzone produkty, bo jak pewnie wiesz każdy producent ma bardzo szeroką gamę jednakże nie zawsze wszystko jest godne polecania - my staramy się na ten moment posiadać wszystkie produkty które albo testowaliśmy albo po prostu wiemy że są dobre 🙂

13 godzin temu, Eidos71 napisał:

@Gloss Factory - czy myśleliście o wprowadzeniu do oferty produktów Britemax ? Nie chodzi mi jednak o ich "stare" produkty, ale o najnowszą linię produktów: Virtue, Remax, oraz Extreme Elements 2.0 (żaden ze Sprzedawców w PL nie oferuje tych produktów). Ponadto,  czy do gamy produktów AutoGlym moglibyście dodać ich "nowy" wosk UHD, który w Europie zbiera dobre recenzje, a jest nadal niedostępny w PL ?

@Eidos71 szczerze nie myśleliśmy o tej marce, ale zgłębimy temat i kto wie 🤔 Co do AG to chodzi konkretnie o ten zestaw cały tak? : 

203_V2aySQ-500-500.jpg.4ab4b5fbb7dddb483c5907b58ef0271a.jpg

Jeśli tak to temat jest do ogarnięcia bez większego problemu 😉 Cena detal 299 zł. 

Posted
46 minut temu, Gloss Factory napisał:

Co do AG to chodzi konkretnie o ten zestaw cały tak?

46 minut temu, Gloss Factory napisał:

Jeśli tak to temat jest do ogarnięcia bez większego problemu 😉 Cena detal 299 zł. 

Dokładnie - o ten zestaw chodzi. 

Z Britemax myślę, że byłby to dobry ruch 👍

• 3 weeks later...
Posted

Czy pojawią się w ofercie produkty RR Customs i Detailer's Magic? 

• Lubię to 1
Posted

Myślę, że RRC szczególnie z nową serią CarWash powinny pojawić się niebawem. O Detailer's Magic też myśleliśmy. 

Wg. Ciebie @Swift powinniśmy wprowadzić całe oferty czy tylko wybrane, bardziej sprawdzone produkty? Masz może jakieś ulubione? 

• Lubię to 1
Posted

RRC chodzi mi głównie o serię Car Wash (Wheel Gel, Wipe Out, Tar & G Remmover) w pojemnościach 1l bo cenowo fajnie to wygląda. DM Glass Magic  dla mnie jest :good:muszę dokupić 5l 

• Okay 1
  • 1 month later...
Posted

Sklep na poziomie. Powoli mój nowy ulubieniec. Po przekroczeniu progów dodatkowe gratisy do wyboru. Przy dobrych zakupach można zgarnąć nawet fluffego, nawet gdy rabaty sięgają 20%

Wysłane z mojego FRD-L19 przy użyciu Tapatalka

Posted

Też chyba zmienię dotychczasowych dostawców 🙂 rabat 20% + darmowa przesyłka kurierem + gratisy do wyboru 👍

• Lubię to 1
Posted

Również polecam, co prawda po pierwszych zakupach i nawet bez rejestracji w sklepie ale wszystko bardzo profesjonalnie i mega szybko. W dobrej cenie z darmową wysyłką

Posted

Ja już trzy razy zamawiałem i z czystym sumieniem polecam! 🙂 Te Wasze krówki są pyszne. 😄 Jeśli to nie tajemnica, kto je produkuje? 

• Super 1
Posted

Będą w najbliższym czasie Flexy u Was?

Wysłane z mojego FRD-L19 przy użyciu Tapatalka

Posted

@Ari z FLEXem musimy poczekać na postawienie sklepu stacjonarnego sby na dobre mógł u Nas zawitać ale jak powiesz czego potrzebujesz to zobaczymy czy coś da się zrobić 😉 polecam też ewentualnie zainteresować się sprzętem Milwaukee. 

@SylPio - 😍😍 

Jednym słowem musimy domówić krówki bo powoli zapasy się kończą 😄

Posted
16 godzin temu, Gloss Factory napisał:

@Ari z FLEXem musimy poczekać na postawienie sklepu stacjonarnego sby na dobre mógł u Nas zawitać ale jak powiesz czego potrzebujesz to zobaczymy czy coś da się zrobić 😉 polecam też ewentualnie zainteresować się sprzętem Milwaukee.

XFE + talerz 125