Gloss Factory Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________ Witajcie. Je艣li macie jakie艣 spostrze偶enia dot. Naszej strony czy te偶 pytania lub sugestie to prosimy podzielcie si臋 nimi w tym temacie 聽 Ka偶d膮 pro艣b臋, pytanie czy sugesti臋 b臋dziemy oczywi艣cie czym pr臋dzej rozpatrywa膰.聽 Je艣li brakuje Wam w Naszej ofercie jakiego艣 produktu lub producenta - piszcie! B臋dziemy robi膰 co w Naszej mocy aby go dla Was sprowadzi膰!聽 Pami臋tajcie, to r贸wnie偶 Wy mo偶ecie mie膰 realny wp艂yw na rozw贸j Naszego sklepu za co z g贸ry serdecznie dzi臋kujemy
badboy878787 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Asortyment macie naprawd臋 spoko 聽, wyrazy uznania mimo, ze nie jestem 聽wielkim zwolennikiem softa zastanawiam sie dlaczego w Polsce, nikt nie sprzedaje jego pelnej oferty bo wchodzac na ich strone maja tego sporo.....聽
Eidos71 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 @Gloss Factory聽- czy my艣leli艣cie o wprowadzeniu do oferty produkt贸w Britemax ? Nie chodzi mi jednak o ich "stare" produkty, ale o najnowsz膮 lini臋 produkt贸w: Virtue, Remax, oraz Extreme Elements 2.0 (偶aden ze Sprzedawc贸w w PL nie oferuje tych produkt贸w). Ponadto,聽 czy do gamy produkt贸w AutoGlym mogliby艣cie doda膰 ich "nowy" wosk UHD, kt贸ry w Europie zbiera dobre recenzje, a jest nadal niedost臋pny w PL ?
Gloss Factory Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 14 godzin temu, badboy878787 napisa艂: Asortyment macie naprawd臋 spoko 聽, wyrazy uznania mimo, ze nie jestem 聽wielkim zwolennikiem softa zastanawiam sie dlaczego w Polsce, nikt nie sprzedaje jego pelnej oferty bo wchodzac na ich strone maja tego sporo.....聽 @badboy878787聽dzi臋ki za mi艂e s艂owa 聽Jak postawimy ju偶 sklep stacjonarny docelowy to asortyment jak i stany magazynowe planujemy jeszcze powi臋kszy膰!聽 Co do Soft99 to na chwil臋 obecn膮 wybrali艣my do Naszej oferty najbardziej ciekawe i sprawdzone produkty, bo jak pewnie wiesz ka偶dy producent ma bardzo szerok膮 gam臋 jednak偶e nie zawsze wszystko jest godne polecania - my staramy si臋 na ten moment posiada膰 wszystkie produkty kt贸re albo testowali艣my albo po prostu wiemy 偶e s膮 dobre 聽 13 godzin temu, Eidos71 napisa艂: @Gloss Factory聽- czy my艣leli艣cie o wprowadzeniu do oferty produkt贸w Britemax ? Nie chodzi mi jednak o ich "stare" produkty, ale o najnowsz膮 lini臋 produkt贸w: Virtue, Remax, oraz Extreme Elements 2.0 (偶aden ze Sprzedawc贸w w PL nie oferuje tych produkt贸w). Ponadto,聽 czy do gamy produkt贸w AutoGlym mogliby艣cie doda膰 ich "nowy" wosk UHD, kt贸ry w Europie zbiera dobre recenzje, a jest nadal niedost臋pny w PL ? @Eidos71聽szczerze nie my艣leli艣my o tej marce, ale zg艂臋bimy temat i kto wie聽聽Co do AG to chodzi konkretnie o ten zestaw ca艂y tak? :聽 Je艣li tak to temat jest do ogarni臋cia bez wi臋kszego problemu 聽Cena detal 299 z艂.聽 聽
Eidos71 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 46 minut temu, Gloss Factory napisa艂: Co do AG to chodzi konkretnie o ten zestaw ca艂y tak? 聽 46 minut temu, Gloss Factory napisa艂: Je艣li tak to temat jest do ogarni臋cia bez wi臋kszego problemu 聽Cena detal 299 z艂.聽 Dok艂adnie - o ten zestaw chodzi.聽 Z Britemax my艣l臋, 偶e by艂by to dobry ruch聽
Gloss Factory Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 @Eidos71, jakby艣 by艂 zainteresowany zakupem UHD to mo偶emy go p贸ki co nawet specjalnie dla Ciebie sprowadzi膰, a jak si臋 przyjmie to zostanie na sta艂e w ofercie 聽
Swift Opublikowano 4 Wrze艣nia 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 4 Wrze艣nia 2018 Czy pojawi膮 si臋 w ofercie produkty RR Customs i Detailer's Magic?聽 1
Gloss Factory Opublikowano 5 Wrze艣nia 2018 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 5 Wrze艣nia 2018 My艣l臋, 偶e RRC szczeg贸lnie z now膮 seri膮 CarWash powinny pojawi膰 si臋 niebawem. O Detailer's Magic te偶 my艣leli艣my.聽 Wg. Ciebie @Swift聽powinni艣my wprowadzi膰 ca艂e oferty czy tylko wybrane, bardziej sprawdzone produkty? Masz mo偶e jakie艣 ulubione?聽 1
Swift Opublikowano 5 Wrze艣nia 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 5 Wrze艣nia 2018 RRC chodzi mi g艂贸wnie o seri臋 Car Wash (Wheel Gel,聽Wipe Out, Tar & G Remmover) w pojemno艣ciach 1l bo cenowo fajnie to wygl膮da. DM Glass Magic 聽dla mnie jest聽musz臋 dokupi膰 5l聽 1
Gloss Factory Opublikowano 5 Wrze艣nia 2018 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 5 Wrze艣nia 2018 Pochylimy si臋 zatem nad tematem RRC w my艣l臋 najbli偶szym czasie, co do Detailer's Magic natomiast te偶 pozostawimy temat otwarty 聽 2
misz.czu Opublikowano 9 Wrze艣nia 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 9 Wrze艣nia 2018 Przyda艂oby si臋 sortowanie w koszyku - od ceny i nazwy wystarczy.聽
Gloss Factory Opublikowano 9 Wrze艣nia 2018 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 9 Wrze艣nia 2018 @misz.czu聽zarzucimy temat obs艂udze sklepu 1
Ari Opublikowano 6 Listopada 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 6 Listopada 2018 Sklep na poziomie. Powoli m贸j nowy ulubieniec. Po przekroczeniu prog贸w dodatkowe gratisy do wyboru. Przy dobrych zakupach mo偶na zgarn膮膰 nawet fluffego, nawet gdy rabaty si臋gaj膮 20% Wys艂ane z mojego FRD-L19 przy u偶yciu Tapatalka
smerf91 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 6 Listopada 2018 Te偶 chyba zmieni臋 dotychczasowych dostawc贸w 聽rabat 20% + darmowa przesy艂ka kurierem + gratisy do wyboru聽 1
tazman Opublikowano 6 Listopada 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 6 Listopada 2018 R贸wnie偶 polecam, co prawda po pierwszych zakupach i nawet bez rejestracji w sklepie ale wszystko bardzo profesjonalnie i mega szybko. W dobrej cenie z darmow膮 wysy艂k膮 聽聽聽聽
Gloss Factory Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 7 Listopada 2018 @tazman,聽@smerf91,聽@Ari聽- ch艂opaki dzi臋ki za mi艂e s艂owa聽聽 B膮d藕cie uwa偶ni gdy偶 w listopadzie jeszcze na pewno czeka膰 b臋d膮 na Was mi艂e niespodzianki聽 1
BarKoz Opublikowano 7 Listopada 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 7 Listopada 2018 Ja ju偶 trzy razy zamawia艂em i z czystym sumieniem polecam! Te Wasze kr贸wki s膮 pyszne. Je艣li to nie tajemnica, kto je produkuje?聽 1
Gloss Factory Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 7 Listopada 2018 @BarKoz聽cieszymy si臋 偶e kr贸wki smakuj膮 A kupione s膮 dok艂adnie z tej aukcji allegro o numerze:聽6748744674 1
PiterG Opublikowano 7 Listopada 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 7 Listopada 2018 Paczka odebrana wszystko ok. Polecam. No i te ... Wys艂ane z mojego EVA-L19 przy u偶yciu Tapatalka 1
Ari Opublikowano 7 Listopada 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 7 Listopada 2018 B臋d膮 w najbli偶szym czasie Flexy u Was?Wys艂ane z mojego FRD-L19 przy u偶yciu Tapatalka
Gloss Factory Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 7 Listopada 2018 @Ari聽z FLEXem musimy poczeka膰 na postawienie sklepu stacjonarnego sby na dobre m贸g艂 u Nas zawita膰 ale jak powiesz czego potrzebujesz to zobaczymy czy co艣 da si臋 zrobi膰 polecam te偶 ewentualnie zainteresowa膰 si臋 sprz臋tem Milwaukee.聽 聽 @SylPio聽-聽聽 Jednym s艂owem musimy dom贸wi膰 kr贸wki bo powoli zapasy si臋 ko艅cz膮
Ari Opublikowano 8 Listopada 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 8 Listopada 2018 16 godzin temu, Gloss Factory napisa艂: @Ari聽z FLEXem musimy poczeka膰 na postawienie sklepu stacjonarnego sby na dobre m贸g艂 u Nas zawita膰 ale jak powiesz czego potrzebujesz to zobaczymy czy co艣 da si臋 zrobi膰 polecam te偶 ewentualnie zainteresowa膰 si臋 sprz臋tem Milwaukee. XFE + talerz 125
ghost Opublikowano 10 Listopada 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 10 Listopada 2018 Kiedy dostawa AG Car Glass Polish
Gloss Factory Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 13 Listopada 2018 Jak wszystko dobrze p贸jdzie to w tym tygodniu
Gloss Factory Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 14 Listopada 2018 @ghost聽Niestety otrzymali艣my informacj臋, 偶e CGP dost臋pny b臋dzie dopiero za oko艂o miesi膮c u dystrybutora
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋