Grzechu23 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 No no jestem pod wrażeniem. Krople naprawdę zacne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin78 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Potwierdzam u mnie to samo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Dedykuję ten temat wszystkim bijacym pianę wokół tej powłoki W weekend mycie ręczne i aktualizacja tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 @vangstaczekam z niecierpliwością. Daj tez info ile czasu już minęło od położenia, ile km zrobione oraz czy auto garażowane. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Lekko spóźniona relacja bo z 27.10 - brak czasu Standard - lekki brud, ale jednak - lecimy zatem standardowo z Sonax'em Green Lemon: Po płukaniu: Obserwujemy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Po postach w temacie wnioskuję, że powłoka "zrobiła" około 6000 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Po kropelkach widać, że ma się bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin78 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 U mnie z czasem suszenie wodą przestało wychodzić idealnie, jakieś tam kropelki zostają, ale powłoka siedzi jak wściekła od 01.06. 2018 zresztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 @Ronin78 Jeśli ktoś nadal twierdzi że ta powłoka to gówno to jego d*pa to żyła złota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin78 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 To nie powłoka, to sealant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Niestety test Mr Fix dobiega końca - oto wyniki jednorazowej pracy lokalnej myjni ręcznej na lakierze Audi - i tym podkreślam, jednym ''myciem'' auto nadaje się całe do korekty lakieru: Naprawdę ręce opadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 jak oni to zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Zostawiliśmy auto do wymycia, po powrocie do domu okazało się że prawdopodobnie ktoś mył auto szczotką które często są przy bezdotykówkach - na całej karoserii są mazy a'la po zgarnianiu śniegu miotłą - pierwsze porównanie które przychodzi mi na myśl. Widoczne na pierwszym zdjęciu mazy to właśnie te rysy - to nie są refleksy od lampy garażowej - na żywo wygląda to jeszcse gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 nie zazdraszczam, wyszedłbym z siebie chyba... a czy oni o tym wiedzą co zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 @rygryss tak, zgłoszone właścicielowi myjni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towi Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 To skurczysyny masakra. Jak odbierałem auto od dealera Toyoty to myślałem, że się załamie jak zobaczyłem jak po myciu auta wycierali ja do sucha brudną mikrofibrą Dobrze, że nie widziałem jak je myli przed oddaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 O ja pierdziu, ale masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 @vangsta właściciel co na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 @KapselK właściciel dał mycie gratis haha a tak poważnie to pracownicy powinni być wysłani na konkretne szkolenie albo do zwolnienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 @smerf91 chyba, że to myjnia, która nie uważa się za profesjonalną, to wtedy nic dziwnego, że stało się jak się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 [mention=8786]smerf91[/mention] chyba, że to myjnia, która nie uważa się za profesjonalną, to wtedy nic dziwnego, że stało się jak się stało. Moim zdaniem tak jest po prostuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Sprawa wygląda klarownie: myjnia jest myjnią z założenia, nie było to okazjonalne mycie przy wymianie opon itd. Generalnie zleciłem im wymycie, nie porysowanie lakieru - jutro wyślę pismo o polubownym załatwieniu sprawy + kosztorys. BTW ktoś serio się łudzi że centra detailingowe poważnie cackają się z autami tak jak na filmach? Oni jadą z tematem (nie zmienia to finalnego efektu który zwykle jest świetny) - to nie kręcenie teledysku, oni z tego żyją. Z tego powodu nie rozgraniczam myjni na profesjonalne i lokalne - raczej na medialne i niemedialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Z tego powodu nie rozgraniczam myjni na profesjonalne i lokalne - raczej na medialne i niemedialne. No i masz efekty :) Tam gdzie ja korzystam chłopaki to kochają i myją tak jak miałbym sobie sam zrobic, a niedaleko mnie tez jest myjnia ale jedna rękawica na kiła progi i lakier.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 @Birkhof jeśli pójdziesz do restauracji innej niż zwykle i się zatrujesz, też będziesz się obwiniał że trzeba było zjeść tam gdzie zwykle? Zwykle po wjechaniu na teren myjni pytam o wolny termin i nie pytam 'ej chłopaki, kochacie to? Bo jak nie to jadę dalej'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 [mention=3124]Birkhof[/mention] Zwykle po wjechaniu na teren myjni pytam o wolny termin i nie pytam 'ej chłopaki, kochacie to? Bo jak nie to jadę dalej'' No ale wlasnie mając na to swoją teorie masz takie efekty. Jakbys „obczaił” czy nie zrobią krzywdy albo wiedza jak obchodzić sie z autem z powłoką to moze by tego nie było.Analogicznie do restauracji to Ew mógłbyś przyrównać lekko rozgotowany ryż, a nie zatrucie bo nic w aucie Ci nie zniszczyli, koła nie urwali. Auto umyli z brudu i tak rozumieją swoją prace - powiedz ile zapłaciłeś za usługę bo często tutaj jest korelacja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi