mario Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Tak. Jest super. Tylko przed wycieraniem trzeba go zwilzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ten ręcznik od Temachem jest w miarę przyzwoity, mój ma już dobre 2 lata i trzyma się dobrze. O ten chodzi: http://temachem.sklep.pl/opis/2359867/t ... x80cm.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Nie, chodzi o ten http://temachem.sklep.pl/opis/2314904/w ... x76cm.html Sorry Rychu, biję się w piersi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 To i ja coś dorzucę od siebie. Mam dwa flafi drajery i jak dla mnie ten ręcznik niczym szczególnym się nie wyróżnia. Jest w porządku, spełnia swoje zadanie, ale jak dla mnie jest to większa wersja ręcznika od K2 (takiego pomarańczowego). Bardzo przyjemnie za to pracuje mi się żółtym waflem od Megsa. Jest taki "poręczniejszy" i porównywalnie chłonie wodę. Niestety nie poprę swojej opinii stosem badań laboratoryjnych, ani porównaniami do 35 innych ręczników, ponieważ jest to całkowicie subiektywna opinia, ale kolejnym zakupem będzie inny wafel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ja dzisiaj po myciu wytarłem całą szóstkę jednym Shiny Garage Fluffy Dryer drugi został w bagażniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Brać wafel Temachem/Sonus zamiast Fluffyego? potrzebuję głosu który przeważy szalę niezdecydowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 michałoś, ja mam wafel sonusa i tez fluffiego i prawda jest taka ze musze dokupic drugiego sonusa bo jak dla mnie wypada duzo lepiej jesli chodzi o delikatnosc i wciaganie wody a podobno sonus jest praktycznie idento jak wafel od sv ale w dobrej cenie bedziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 25 Lipca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 michałoś, Wafel Sonusa możesz brać w ciemno Od czasu, kiedy go używam Fluffy leży w szafie. Możesz rozważyć jeszcze ProfiPolish Wasser Magnet Antracyt. Co prawda nie używałem go, ale opinie ma bardzo dobre. Może wypowie się ktoś, kto ma porównanie do Sonusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczorRK Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Też odkąd mam Sonusa innych ręczników (Fluffy, CG) używam rzadziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pestar-Karcher Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Jeżeli chodzi o porównanie ProfiPolish Wasser Magnet Antracyt do wafla sonusa,to zdecydowanie lepiej wypada ten pierwszy,jest to droższe rozwiązanie,ale skuteczne i starcza na dłużej. Sonus też zbiera pozytywne opinie,myślę że warto wybrać któryś z tych dwóch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopez Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ja osobiscie jestem zadowolony z Fluffy'iego. Uzywam go juz 2 rok i w dalszym ciagu jest w bardzo dobrej kondycji. Na duzy in plus jest swietny stosunek jakosc/cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Lopez, a masz do porównania nówke Fluffiego do tego dwu letniego ? Mój po pół roku spisuje się w porządku ale znacznie gorzej niż prawie nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 to samo mialem pisac, po sezonie raczej wypadaloby wymienic na nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopez Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Po roku dokupilem sobie druga sztuke i nie zauwazylem jakiejs diametralnej roznicy w stracie jakosci. Mozliwe ze to zasluga recznego prania w szarym mydle oraz nie wystawiania do osuszenia mf na slonce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja używam żółtego wafla od temachem ale jako ze już trochę wysłużony jest zastanawiam się nad nowym, miałem już zamawiać drugi taki sam ale zauważyłem, ze pojawił się też jakiś inny niebieski waflowy również od temachem testował ktoś może? Jakieś róznice na + bądź - w stosunku do żółtego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Pływak, testowałem oba i różnicy nie widziałem. Z tym że ja używam wafli tylko do szyb. Nie pamiętam jak stoją wymiarowo ale wg mnie nie warto dopłacać do niebieskiego bo chyba jest trochę droższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Właśnie ten niebieski tańszy więc chyba zakupie dzięki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3b Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Orientuje się ktoś gdzie teraz można najkorzystniej kupić oryginalnego "Fluffy Dyera" na chwilę obecną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Wydaje mi się, że na carok.pl ze względu na darmową przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko2403 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Każdy wypisuje o ręcznikach a co sądzicie o irchach zapomnianych jak widzę już na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 koko2403, sądzimy że są złem, więc zostały zapomniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3b Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Wydaje mi się, że na carok.pl ze względu na darmową przesyłkę. http://carok.pl/kategoria.217.do.osuszania.html A który według Ciebie jest oryginalny? Fluffer od Chemical Guys czy Fluffer od ValetPro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ja używam CG - jest mniejszy niż VP ale daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel020202 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Używał ktoś Microfiber Madness Dry Me Crazy 64x42 1200 g? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi