radziu797 Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Witajcie, zwracam się z prośbą o pomoc w dobraniu kompletu mikrofibr i aplikatorów do nowo powstałego mini studia detailingowego. Temat jest obszerny, trochę się naczytalem i na oglądałem na ten temat i teraz mam mętlik w głowie A muszę dość szybko skompletować zestaw do pracy. Czy ktoś z Was pomógł by mi skompletować taki zestaw niezbędny do rozpoczęcia pracy ?? Będę bardzo wdzięczny. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
paperson Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 @radziu797 poszperaj jeszcze po forum Propozycji dobrych fibr i aplikatorów jest mnóstwo. Tu masz bardzo ciekawy temat o fibrach. W ostatnich postach Koledzy chwalą tanie fibry z Auchan Co do aplikatorów, to możesz wybrać żółte słoneczka. Ma je w ofercie prawie każda firma detailingowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
radziu797 Posted March 24, 2018 Author Report Share Posted March 24, 2018 Dzięki a jakiej gramatury fibre byście polecili do myjni parowej????Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz12 Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 Polecam Fluffy dryer 450g/m2 a rozmiar 90x60 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusPL Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 Panowie jaką mikrofibrę polecielibyście do bonetowania ?? posiadam ADBL Puffy towel , dwie waflowe do szyb i najzwyklejsze fibry, co byście wybrali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D@ViD Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 1 godzinę temu, kaktusPL napisał: Panowie jaką mikrofibrę polecielibyście do bonetowania ?? posiadam ADBL Puffy towel , dwie waflowe do szyb i najzwyklejsze fibry, co byście wybrali ? ADBL GOOFER TOWEL RĘCZNIK WAFLOWY DO SZYB 35X35 CM lub po prostu jakaś MF waflowa do szyb Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusPL Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 @david2888 dzięki za pomoc, w takim razie wybiorę waflową Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdroja0 Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 10 godzin temu, kaktusPL napisał: Panowie jaką mikrofibrę polecielibyście do bonetowania ?? posiadam ADBL Puffy towel , dwie waflowe do szyb i najzwyklejsze fibry, co byście wybrali ? Pielucha tetrowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mumins Posted November 23, 2018 Report Share Posted November 23, 2018 W dniu 13.11.2018 o 21:49, Zdroja0 napisał: Pielucha tetrowa O to to. A tak w ogóle to serio nie rozumiem, jak ktoś zakłada działalność, jednocześnie nie mając bladego pojęcia za co się bierze Dofinansowanie dofinansowaniem, ale życie już pokazało, że rynek tak się nasycił "mini-studiami detailingowymi", że jeśli ktoś nie zainteresował się tym z pasji, nie przerobił wcześniej x samochodów znajomych, rodziny, swoich, z polecenia itp. to po roku po prostu zamyka budę, bo kończy się ulga na ZUS i jest pozamiatane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirekGTS Posted November 23, 2018 Report Share Posted November 23, 2018 Ale przez rok ma zajęcie i ulgi. A później sprzęt na handel więc i kasa zostanie. W między czasie popsuje trochę rynek innym... Niestety taka rzeczywistość. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartekW Posted January 10, 2019 Report Share Posted January 10, 2019 https://sonax.katowice.pl/produkty/293-sonax-xtreme-sciereczka-z-mikrofibry-38-x-43-cm-max-performance uzywal ktoś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Domel Posted June 28, 2019 Moderator Report Share Posted June 28, 2019 Znacie może MF - rozmiary nie większe niż 30x30 ale puszystość/grubość ekstremalnie duża - jakby 2,3,4 fluffy złączone ? Coś ale te Sonaxowe - 8234230876 - ale rozmiar 30x30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tryhp3 Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 Używał ktoś GTECHNIQ MF4 Diamond Sandwich Drying Towel? Jak to się sprawdza w osuszaniu? Z wyglądu nie wygląda na bezpieczne i jakiś mały rozmiar. Da tym radę dobrze i bezpiecznie wysuszyć kompakta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts