Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma_rcin, z tego co widzę to produktu o którym mówisz nie ma na polskiej stronie CarChemu.

Choć rzeczywiście wygląda to na odpowiednik Hype.

Opublikowano

Kenotek Pro Showroom Shine ? Hit czy Kit? A może coś przeciętnego po środku ?

Jeśli byłby do kupienia w naprawdę atrakcyjnej cenie, warto ?

• Moderator
Opublikowano
644951 CarChemu do tworzyw wewnętrznych to właściwie ta sama receptura co dawny Cherish

Mam jeden i drugi i to nie to samo.

644951 Ale choćby słynny szampon 1900:1 to nic innego jak Mainz Passion

j/w

Nie kombinuj już lepiej i nie siej plotek.

Opublikowano

krd, nie posądzaj mnie o sianie plotek. Rozmawiałem jakiś czas temu z przedstawicielem CarChemu w Polsce i co do szamponu to jest potwierdzona informacja. Cały Mainz był tzw. re-brandem CarChemu, czyli produkty były robione na specjalne zamówienie - o określonych zapachach, kolorach i właściwościach z ładną etykietką Mainz. Bazowaly jednak na formulacjach CarChemu. Nawet dziś możesz podpisać umowę i zamówić sobie u nich 1000 sztuk szamponu o nazwie KRD w dowolnie wybranym kolorze i zapachu. Jakieś różnice z pewnością były jeśli wlasciciele Mainz sobie tego życzyli. Koniec off topu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Widzę moje pytanie zostało zakopane przez inne posty więc pozwolę sobie zapytać jeszcze raz...

ADBL QD1 vs Soft99 Luxury Gloss vs MEGUIARS GOLD CLASS PREMIUM QUIK DETAILER, co lepsze ??
  • Moderator
Opublikowano
645321 Jakieś różnice z pewnością były jeśli wlasciciele Mainz sobie tego życzyli

Może i były produkowane przez CarChem, ale na pewno nie były to dokładnie takie same produkty o czym piszę.

Opublikowano
Widzę moje pytanie zostało zakopane przez inne posty więc pozwolę sobie zapytać jeszcze raz...

ADBL QD1 vs Soft99 Luxury Gloss vs MEGUIARS GOLD CLASS PREMIUM QUIK DETAILER, co lepsze ??

Poczekaj aż pojawi się DG#971

Podobno rewelka

wytapane z Galaxy S5 Neo

Opublikowano

Podobno rewelka

wytapane z Galaxy S5 Neo

a z tych 3 co najlepsze?

Opublikowano

Podobno rewelka

wytapane z Galaxy S5 Neo

przecież 971 to ma być środek to bezwodnego mycia a nie typowy QD więc coś mieszasz chyba

Opublikowano

DG931 też jest do bezwodnego mycia a jako QD bije na łeb większość typowych QD,które to bałbym się użyć na lekko przykurzone auto.

wytapane z Galaxy S5 Neo

Opublikowano

Czyli co biorę przykładowo wiadro wody, wlewam odpowiednią ilość DG931, myje rękawicą do mycia i potem tylko osuszam? i sam taki szampon da efekt jak qd? ktoś jeszcze używa tego specyfiku jako qd?