Viento Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ma_rcin, z tego co widzę to produktu o którym mówisz nie ma na polskiej stronie CarChemu. Choć rzeczywiście wygląda to na odpowiednik Hype.
Tommy Lee Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 644951 Ale choćby słynny szampon 1900:1 to nic innego jak Mainz Passion A czy to jest oficjalnie potwierdzone?
daniel87 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Sorry, że tutaj, ale 644951 a i dressing CarChemu do tworzyw wewnętrznych to właściwie ta sama receptura co dawny Cherish na zdjęciach Justyny widać znaczącą różnicę : viewtopic.php?f=232&t=21681&p=543153&hilit=carchem+interior#p543153
Ma_rcin Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ma_rcin, z tego co widzę to produktu o którym mówisz nie ma na polskiej stronie CarChemu.Choć rzeczywiście wygląda to na odpowiednik Hype. Zgadza się, na oficjalnej stronie go nie ma, ale w sklepach które mają autoryzację Carchemu jest, chociażby w Hustla: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... i-1-2-0510
SzymonVWGolf Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 ADBL QD1 vs Soft99 Luxury Gloss vs MEGUIARS GOLD CLASS PREMIUM QUIK DETAILER, co lepsze ??
Viento Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 A czy to jest oficjalnie potwierdzone? Tak. Różni się tylko nutą zapachową.
Tommy Lee Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ok dzięki, tym samym się upewniłem że jednak ten Carchem nie jest dla mnie.
Kepacz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 http://sklep.motogo.pl/pl/p/Koch-Chemie ... nt-1L/1129 A coś o tym? Na forum było kilka dobrych opinii, ale dosyć dawno, a teraz jakoś nie widzę zainteresowania produktem - a cena za 1L aż namawia do zakupu Jak wytrzymałość, kropelki? Dobrze wypada na tle konkurencji?
Ipkol Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 Kenotek Pro Showroom Shine ? Hit czy Kit? A może coś przeciętnego po środku ? Jeśli byłby do kupienia w naprawdę atrakcyjnej cenie, warto ?
Moderator krd Opublikowano 2 Czerwca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 644951 CarChemu do tworzyw wewnętrznych to właściwie ta sama receptura co dawny Cherish Mam jeden i drugi i to nie to samo. 644951 Ale choćby słynny szampon 1900:1 to nic innego jak Mainz Passion j/w Nie kombinuj już lepiej i nie siej plotek.
Viento Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 krd, nie posądzaj mnie o sianie plotek. Rozmawiałem jakiś czas temu z przedstawicielem CarChemu w Polsce i co do szamponu to jest potwierdzona informacja. Cały Mainz był tzw. re-brandem CarChemu, czyli produkty były robione na specjalne zamówienie - o określonych zapachach, kolorach i właściwościach z ładną etykietką Mainz. Bazowaly jednak na formulacjach CarChemu. Nawet dziś możesz podpisać umowę i zamówić sobie u nich 1000 sztuk szamponu o nazwie KRD w dowolnie wybranym kolorze i zapachu. Jakieś różnice z pewnością były jeśli wlasciciele Mainz sobie tego życzyli. Koniec off topu. Pozdrawiam.
SzymonVWGolf Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 Widzę moje pytanie zostało zakopane przez inne posty więc pozwolę sobie zapytać jeszcze raz... ADBL QD1 vs Soft99 Luxury Gloss vs MEGUIARS GOLD CLASS PREMIUM QUIK DETAILER, co lepsze ??
Moderator krd Opublikowano 3 Czerwca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 645321 Jakieś różnice z pewnością były jeśli wlasciciele Mainz sobie tego życzyli Może i były produkowane przez CarChem, ale na pewno nie były to dokładnie takie same produkty o czym piszę.
3echo Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 Widzę moje pytanie zostało zakopane przez inne posty więc pozwolę sobie zapytać jeszcze raz... ADBL QD1 vs Soft99 Luxury Gloss vs MEGUIARS GOLD CLASS PREMIUM QUIK DETAILER, co lepsze ?? Poczekaj aż pojawi się DG#971 Podobno rewelka wytapane z Galaxy S5 Neo
SzymonVWGolf Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 Widzę moje pytanie zostało zakopane przez inne posty więc pozwolę sobie zapytać jeszcze raz... ADBL QD1 vs Soft99 Luxury Gloss vs MEGUIARS GOLD CLASS PREMIUM QUIK DETAILER, co lepsze ?? Poczekaj aż pojawi się DG#971 Podobno rewelka wytapane z Galaxy S5 Neo a z tych 3 co najlepsze?
W1Michal Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 Widzę moje pytanie zostało zakopane przez inne posty więc pozwolę sobie zapytać jeszcze raz... ADBL QD1 vs Soft99 Luxury Gloss vs MEGUIARS GOLD CLASS PREMIUM QUIK DETAILER, co lepsze ?? Poczekaj aż pojawi się DG#971 Podobno rewelka wytapane z Galaxy S5 Neo przecież 971 to ma być środek to bezwodnego mycia a nie typowy QD więc coś mieszasz chyba
3echo Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 DG931 też jest do bezwodnego mycia a jako QD bije na łeb większość typowych QD,które to bałbym się użyć na lekko przykurzone auto. wytapane z Galaxy S5 Neo
SzymonVWGolf Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 DG931 to szampon, może służyć jako qd?
3echo Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 No pewnie Producent zaleca nawet odpowiednie proporcje wytapane z Galaxy S5 Neo
SzymonVWGolf Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 Czyli co biorę przykładowo wiadro wody, wlewam odpowiednią ilość DG931, myje rękawicą do mycia i potem tylko osuszam? i sam taki szampon da efekt jak qd? ktoś jeszcze używa tego specyfiku jako qd?
3echo Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 Lub rozrabiasz w butelce na 90ml szamponu 473ml wody i masz QD wytapane z Galaxy S5 Neo
SzymonVWGolf Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 Aha, dobrze wiedzieć. A jaką mf polecasz do tego typu qd z dg931?
3echo Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja posiadam kirklandy wytapane z Galaxy S5 Neo
Rekomendowane odpowiedzi