karacz Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia Na aucie świeżo położony dodo juice candy hard, auto będzie myte na bezdotyku + mycie bezspłukiwania najczęściej Kochem RRW. Zastanawiam się nad QD, żeby podbić wosk po myciu. Co sądzicie o Dodo Juice Supernatural Carnauba Glaze czy ktoś używał? Polecicie coś spoko pod ten wosk? w sumie spoko jakby można było używać na mokry przed osuszaniem, żeby skrócić czas mycia i odświeżania
Adrian89 Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia Na aucie świeżo położony dodo juice candy hard, auto będzie myte na bezdotyku + mycie bezspłukiwania najczęściej Kochem RRW. Zastanawiam się nad QD, żeby podbić wosk po myciu. Co sądzicie o Dodo Juice Supernatural Carnauba Glaze czy ktoś używał? Polecicie coś spoko pod ten wosk? w sumie spoko jakby można było używać na mokry przed osuszaniem, żeby skrócić czas mycia i odświeżaniaJa na naturale bardzo lubię Funky Witch Hypnotic Icon Quick Detailer - qdeczek z carnaubą, bardzo lubi aplikacje na mokro. Myślę, że z dodo się nie pogryzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2
karacz Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia W dniu 19.04.2025 o 14:52, Adrian89 napisał(a): Ja na naturale bardzo lubię Funky Witch Hypnotic Icon Quick Detailer - qdeczek z carnaubą, bardzo lubi aplikacje na mokro. Myślę, że z dodo się nie pogryzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dobra przekonałeś mnie tą aplikacją na mokro a przy okazji następny wosk to może będzie funky witch więc akurat będzie z jednej parafii. A sprawdzałeś efekt aplikacji na suchy lakier vs na mokry?
czester Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia @Adrian89 domniemywam że Hypnotic Icon będzie pasować do Paradise Gloss? Ewentualnie Luxury Gloss bo jest na stanie?
Adrian89 Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia A sprawdzałeś efekt aplikacji na suchy lakier vs na mokry?Nie sprawdzałem, w 90% korzystam z qdeków na mokro @Adrian89 domniemywam że Hypnotic Icon będzie pasować do Paradise Gloss? Ewentualnie Luxury Gloss bo jest na stanie?Do wosków FW wszystkich pasuje, rozmawiałem o tym z Mateuszem z FW przy okazji imprezy DH parę lat temu i jego kompatybilności z Vettore Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
karacz Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia Doszedł QD Funky i w sumie jestem zdziwiony, że tam jest tak mało rzeczy w składzie... chyba, że nie wszystko podane
W512 Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia W dniu 19.04.2024 o 14:30, ad.am napisał(a): To ja mam jakiegoś dziwnego watergolda bo żaden inny qdek nie ciągnie tak brudu. Dodatkowo rękawica wyraźnie dostaje oporu podczas mycia. Użyłem 2 razy i leży. Mam podobne odczucia , a na czarnym lakierze to wprost widać jak kurz się przykleja 1
czester Opublikowano Środa o 10:02 Zgłoś Opublikowano Środa o 10:02 On 4/7/2024 at 10:16 AM, Tedek564 said: Panowie. Ktoś ostatnio miał doczynienia z Kenotek showroom? Jakie macie doświadczenia z jego używania? Mały odkop/podbicie, ale sąsiad właśnie parę dni temu ogarnął tym produktem swoje A6 (kolor wiśniowy, nie znam kodu) i wygląda to naprawdę dobrze. Taki mieszany ciepło-powłokowy look. Ktoś na forum korzystał z tego produktu w ostatnim czasie?
grochu70 Opublikowano Środa o 17:31 Zgłoś Opublikowano Środa o 17:31 7 godzin temu, czester napisał(a): Mały odkop/podbicie, ale sąsiad właśnie parę dni temu ogarnął tym produktem swoje A6 (kolor wiśniowy, nie znam kodu) i wygląda to naprawdę dobrze. Taki mieszany ciepło-powłokowy look. Ktoś na forum korzystał z tego produktu w ostatnim czasie? Chyba Dziadzia o nim wspominał, wpierw jako osuszacz , a potem jako QD . Miał zamieścić o nim na kanale , ale nic na razie nie wyłapałem. Z tego co pamiętam miał robić robotę na zniszczonym lakierze .
Rekomendowane odpowiedzi