Moderator Domel Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 34 minuty temu, david2888 napisał: @Domel a ja jestem ciekaw jak wygląda pod maską u Ciebie Pochwal się Syf kiła i mogiła Silnika nie tykam
Moderator Domel Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2019 Godzinę temu, david2888 napisał: @Domel haa mam cię Robie tylko lekkie odświeżanie i nigdy sie z tym nie kryłem
Moderator Domel Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 Zaczynamy sezon 2020 - obiecuje sobie, że ogarne te zaciski w tym roku.... Nowe oponki - wpadły Hankooki I tak powolutku do przodu z sezonem. Zdejmiemy Fusso wkrótce, polerka, wosk letni i inne szmery bajery 1
Mumins Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 Prezentuje się zacnie, a to "jedynie zwykła flotówka" lewy przedni błotnik wtórnie malowany czy to kwestia światła? No i ciut oszczędniej z dressingiem Panie Kolego, nie po bieżniku
Moderator Domel Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 2 minuty temu, Mumins napisał: lewy przedni błotnik wtórnie malowany Nie, wszystkie tak maja, tak się odróżniają zderzaki na zdjęciach niestety 2 minuty temu, Mumins napisał: nie po bieżniku Zawsze po bieżniku A dokładnie 2 centymetry hihiih 3 minuty temu, Mumins napisał: a to "jedynie zwykła flotówka" Dokładnie. Daily car
Karbo Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 @Domel z chęcią dowiem się Twojego zdania o Vp3 co założyłeś na aluski. Oczywiście w odpowiednim do tego dziale i mijającym czasie Jestem ciekaw czy Ci podeszły. 1
Moderator Streat Opublikowano 18 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 wulkanizator nie wyzywał na dressing na oponach?
Moderator Domel Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 7 minut temu, Streat napisał: wulkanizator nie wyzywał na dressing na oponach? On jak mnie widzi to wita mnie sola i chlebem i winem: "Boże mój najlepszy klient, najczystsze opony na świecie, najczystsze felgi na świecie, auto odpicowane, taka praca to przyjemność. Czym Pan to robi ? może Pan polecić jakies pasty do woskowania ? "
Moderator Streat Opublikowano 18 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 @Domel hehehe Mój też zawsze podziwia czystość auta ale poprosił mnie o to abym niczym nie smalcował opon bo ktoś mu przyjechał z wysmalcowanymi oponami jakimś szajsem to cały był w tym uwalony Ja to akurat i tak na leżakowanie aplikuje wosk do opon od soft99 a jak wiadomo to tak nie brudzi rąk
keza Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 5 godzin temu, Domel napisał: najczystsze felgi na świecie @Domel mam taką samą sytuację jak jadę na wyważenie. Ogólnie na opony dresing nakładam po wyważeniu . Mnie też interesują te Hankooki , jak można to interesowałoby mnie zdjęcie rantu ochronnego w tej oponie, bo ponoć go posiada
Moderator Domel Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 5 minut temu, keza napisał: Mnie też interesują te Hankooki 8 godzin temu, Karbo napisał: zdania o Vp3 co założyłeś na aluski. Nie wiem czemu mam wrażenie, że guma jest mięciutka i będzie szybko się zdzierać - ale to czas pokaże. Generalnie zrobiłem ze 100km dopiero ale względnie cichutkie - bardzo delikatne chrobotanie dochodzi spod opony - ale jest to pewnie kwestia przyzwyczajenia - inne gumy inny dźwięk na styku z jezdnią. Tak wiem zaciski zrobię Jutro robię dokładniejsze zdjęcia tego rantu.
keza Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 @Domel dzięki , fajnie to wygląda i coraz bardzie się przekonuję do tych opon. Jeszcze trochę i mnie też będzie czekała wymiana opon. 1
Karbo Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 9 godzin temu, Domel napisał: że guma jest mięciutka Zawsze mam takie wrażenie Ale przy ostrych zakrętach, większych prędkościach po 15-20 tkm w e46 nie zeszło mi więcej jak 1.5mm
Kam_04 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Ford prezentuje się pięknie Zaciski trochę szpecą, ale jak ogarniesz będzie git... Na jaki kolor planujesz je pomalować?
Moderator Domel Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 14 minut temu, Kam_04 napisał: Ford prezentuje się pięknie Zaciski trochę szpecą, ale jak ogarniesz będzie git... Na jaki kolor planujesz je pomalować? thx Pewnie srebrne
Tomas-sg Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 @Domel co Ty gadasz jaki srebrny. Czerwony z palety ferrari a dotne Ci "Brembo" wlepe A tak na serio to widać wcześniejszy wpływ Deironow. Też się z tego wyleczyłem już
Moderator Domel Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 56 minut temu, Tomas-sg napisał: A tak na serio to widać wcześniejszy wpływ Deironow. Też się z tego wyleczyłem już Dokładnie Używam baaardzo rzadko.
Moderator Domel Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 W dniu 19.03.2020 o 07:59, Kam_04 napisał: Ford prezentuje się pięknie Zaciski trochę szpecą, ale jak ogarniesz będzie git... Na jaki kolor planujesz je pomalować? Zrobione 4
KrzysiekT5 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 No w końcu, ile można patrzeć na te rude zaciski 1
Moderator Domel Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Teraz, KrzysiekT5 napisał: No w końcu, ile można patrzeć na te rude zaciski Nowe tarcze jeszcze wpadną chyba wkrótce bo też ta rdzawa obwódka mnie drażni. 1
Sodol Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 @Domel jaki to dokładnie kolor z palety hammerita? Srebrny połysk czy ciemny srebrny połysk?
Moderator Domel Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 6 minut temu, Sodol napisał: @Domel jaki to dokładnie kolor z palety hammerita? Srebrny połysk czy ciemny srebrny połysk? Tak srebrny połysk. 1
Qlimaxss Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 @Sodol #3507 post @Domel w temacie mój Arsenał 3(połysk srebrny) 1 1
Rekomendowane odpowiedzi