Danielusinek Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Posiadam w swoim arsenale MICROFIBER MADNESS INCREDIPAD świetna sprawa, bardzo chłonny, delikatny dla lakieru. Idziecie w dobrym kierunku tak trzymać
kusiu Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Mniam! Czekam na ceny i testy i biorę To! Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 1 1
Fredi88 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Z tej partii chyba wszystko kupię
kusiu Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Hehe, masz rozmach! Myślę że jakościowo jest malina!🥂Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Tomas-sg Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Też biorę całość partii I całość wcześniejszej w sumie też ogólnie mam miesiąc SG, WS I Wolfganga
D@ViD Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 Czy Wash Mit od Wash Pad'a różni się tylko tym, że jedno to rękawica a drugie to pad i nie można włożyć ręki. Chyba bardziej mam zajawkę spróbować takiego PADA
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 @david2888 to to samo tylko jedno jest jak by gąbka mf a drugie rękawica mf
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 WASH PAD jest dokładnie z takiej same MF jak rękawica. W środku jest "gąbka". Sam WASH PAD jest grubszy od rękawicy ale sporo węższy niż gąbki klasyczne czy obszyte mikrofibrą. Fajna alternatywa dla rękawicy 3
kursien Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 I u mnie właśnie najpewniej wpadnie Wash Pad rękawic w domu kilka jest plus idzie wełna z Ali, a itak najczęściej podczas mycia rekawicami ręka jest na zewnątrz więc ta gąbka będzie idealna Superancko panowie!
Moderator Domel Opublikowano 8 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 @Good Stuff pewnie już padło sto razy to pytanie. Który ręcznik jest podobny do silka ? cieńki i zbiera wode jak szalony ?
kamykmm Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 @Domel z tego co pisał GS to będzie Monster Drying Towel 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 @Domel Monster 😉 1
CoolBreeze Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 No, pany! Kto już rozpakował i użył Pada? Dawać mi tutaj szybciutko znać jak się spisuje.
D@ViD Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 @CoolBreeze Ja mam rozpakowałem, ale jeszcze nie użyłem jest mega Jedynie do czego mogę porównać to do rękawicy ADBL CareMitt. W WS Wash Pad jest włosie bardziej gęste i dłuższe. 1 1
Arkeolowy Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 A jak uchwyt na rękę? W środku tez jest sznurek ?
Moderator Domel Opublikowano 12 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 7 minut temu, Arkeolowy napisał: A jak uchwyt na rękę? W środku tez jest sznurek ? wash pad to wash pad nie rekawica 1
CoolBreeze Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 48 minut temu, david2888 napisał: @CoolBreeze Ja mam rozpakowałem, ale jeszcze nie użyłem jest mega Jedynie do czego mogę porównać to do rękawicy ADBL CareMitt. W WS Wash Pad jest włosie bardziej gęste i dłuższe. Dzięki. Moczyłeś go już może? Chodzi mi o to, jak leży w dłoni w warunkach roboczych. Nie za mały, nie za duży? Nie "ucieka"?
D@ViD Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 @CoolBreeze postaram się dzisiaj "na sucho" pstryknąć kilka zdjęć
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 @Arkeolowy W rękawicy nie ma sznurka w środku. Nie ma takiej potrzeby, ściągacz jest dopasowany 1
paperson Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2018 Właśnie odebrałem świeżą przesyłkę: Monster jest naprawdę ciężki i bardzo zbliżony jakościowo do pewnego produktu na G. To tak na szybko, po mojej inspekcji. Czy są jakieś różnice w chłonności? Wykażą to pewnie testy Co do wash pada: fajnie leży w dłoni (tu akurat dłoń na nim ): Zero wystających szwów, zaś włókna są mega długie (mają 2,5 cm długości): Po raz kolejny gratulacje @Good Stuff 1 1 1
CoolBreeze Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2018 @paperson, o takie pokazanie Pad'a na dłoni mi chodziło. Dzięki Przyjdzie sezon, to sobie go kliknę do jakiegoś koszyka 7 minut temu, paperson napisał: Monster jest naprawdę ciężki i bardzo zbliżony jakościowo do pewnego produktu na G. To tak na szybko, po mojej inspekcji. Czy są jakieś różnice w chłonności? Wykażą to pewnie testy Czekam z niecierpliwością. 1
Tomas-sg Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2018 @paperson Szybka akcja Czekam czekam na porownania. Tyle czlowiek słyszał o tym gyeon że aż mnie ciekawi co tam chlopaki wymyślili 1
D@ViD Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2018 @paperson wyręczyłeś mnie miałem tak wczoraj to pokazać, ale brak czasu również mam podobne spostrzeżenia. Ja jutro może skoczę na bezdotyk +dwa wiadra i postaram się pstryknąć jakieś zdjecia? Może macie jakieś wymagania co do testu ? Jak go przeprowadzić i co pokazać?
Rekomendowane odpowiedzi