Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Listopada 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 Przedstawiamy Wam kolejny produkt, który pojawi się w naszej ofercie: Work Stuff - Wash Mitt 😎 Najwyższej jakości rękawica z mikrofibry do mycia auta. BARDZO gęste i delikatne włókna zapewniają przyjemność i bezpieczeństwo pod czas mycia auta. Rękawica we wnętrzu wyposażona jest w gąbkę w celu absorbowania większej ilości wody. Dopasowany ściągacz i trwałość czynią ją najlepszą propozycją w swoim przedziale cenowym!
Grzechu23 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 Wygląda na fajnie zrobioną rękawice z wąskim ściągaczem Zdradzicie w jakim przedziale cenowym możemy się spodziewać Wash Mitt? 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 @Grzechu23 Maksymalna cena jaką zakładamy to 44,9 a może będzie ciekawiej?
paperson Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 @Good Stuff zadam tradycyjne pytanie: Kiedy w sprzedaży?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 @paperson Podobnie jak reszta produktów okolice Grudnia-Stycznia
Neo Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 Zdublowana rękawica ADBL... Czy może czymś będzie różnić się niż kolorem ?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 @Neo Jest to zupełnie inna rękawica. Zaczynając od ściagacza, przez włokna mikrofibry kończąc na wykończeniu w środku
Fitte Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 @Neo widziałeś kiedykolwiek rękawice ADBLa? inne kolory, inny rodzaj wlosia
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 @AreK miałeś okazję ją "macać" jest chyba spoko?
Administrator AreK Opublikowano 13 Listopada 2017 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 Tak, rękawica jest ok. Poza trwałością której nie zweryfikowałem, wszystkie inne parametry ma na wysokim poziomie. Fajnie leży na dłoni, nie zsuwa się, włosie delikatne i gęste, ściągacz dość ciasny. Moim zdaniem będzie to fajny produkt.
Neo Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 @Good Stuff, @Fitte Na pierwszy rzut oka wygląda bardzo bliźniaczo, chętnie "pomacam" jak pojawi się w sprzedaży
Strus Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Już miałem brać kolejnego chińczyka ale....... Jak ściągacz porządny to się właśnie zainteresowałem
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 @AreK Dzięki za przybliżenie sprawy @Neo Na zdjęciu może tak wyglądać w rzeczywistości są to zupełnie inne produkty @Strus Ta rękawica mogłaby spokojnie konkurować z tymi z przedziału cenowego 80-100zł. Trzyma naprawdę wysoki poziom
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witajcie! Pomału nasze produkty nabierają finalnego kształtu i zaczyna to już wyglądać Poniżej zdjęcia naszej rękawicy
Grzechu23 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Wygląda naprawde fajnie Na new sezon chyba już wiem co wybiorę
zawisza Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 chyba w końcu będzie fajna rękawica z ciasnym ściągaczem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 @keza Początek 2018 @Grzechu23 Wiadomo ,że swój swoje chwali ale jest naprawdę na wypasie @zawisza Fajna jest , ściągacz jest dobrze dopasowanym. Na pewno nie jest ciasny, są pewnie rękawice z jeszcze bardziej dopasowanym jednak myślę ,że tutaj jest optymalnie
keza Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 fajnie bo muszę się zaopatrzyć w nową rękawicę na nowy sezon
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 @keza Będzie jak znalazł
T0MII Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 Czekam na tą rękawicę jak moje dzieci na choinkę Obecnie myję futrzakiem z wełny, ale jednak trochę denerwują kłaczki zostające pod ostrymi elementami emblematów, czy pod listwami.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 @T0MII Cieszy nas to ,że tak czekacie na te nasze zabawki
Tomas-sg Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ja poczekam aż się zjawi prawie wszystko wtedy zamówię raz a konkretnie
Qlimaxss Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 Akurat cofnie mi się szlaban . To już będzie wszytko na rynku i kupię raz a konkretnie i potem znowu szlaban. 1
Rekomendowane odpowiedzi