Jump to content

Clean Hands Tire Applicator

Good Stuff

Recommended Posts

• Dystrybutor

Kolejny produkt, który pojawi się w naszej ofercie.

Aplikator do dressingu do opon z wygodnym plastikowym uchwytem :)

Myślimy ,że to bardzo ciekawa opcja, tym bardziej ,że cena będzie w okolicach klasycznych aplikatorów gąbkowych :)

DSC_0009.JPG

DSC_0010.JPG

Wreeeeeszcie ktoś "skopiował" pomysł megsa w którym gąbka rozlatywała się po kilku oponach :) mam nadzieję że wasza będzie trwalsza. Czy przewidujecie również sprzedaż samych gąbek czy za każdym razem będzie trzeba kupić z "plastikiem"? Tak czy siak kolejny produkt który na pewno kupię :good:

Miałem kiedyś identyczne, ale mi one jakoś nie podpasowały :) O ile jako tako sprawdzały się przy dressingach mocno płynnych, to wszelkie żele i opony mocno upstrzone wzorkami były już mega frustrujące w nakładaniu. Gąbka w moim była zbyt miękka i przy mocniejszym dociśnięciu wciskała się w obudowę, miałem też poczucie zbyt małej kontroli nad aplikatorem :) Problemem zawsze było też dla mnie dokładne posmarowanie miejsca styku opony z podłożem bez konieczności przestawiania auta. Ja zawsze jakoś jednak wolałem założyć rękawiczkę i pracować zwykłym niż tego typu. 

Ale może tutaj niektóre z tych wad zostały poprawione i będą znacząco lepsze ;) 

Aplikator już podejrzałem na fb i to jest dokładnie to czego mi trzeba ale teraz nasuwa mi sie jedno pytanie: Czy będzie druga plastikowa część tego aplikatora? 
Tak aby można było go zamknąć i niczego nie brudził w torbie, szafce, na półce z kosmetykami ?

• Dystrybutor

Panowie, aplikator nie jest idealny. Gdyby była możliwość zabrania takiego z wymiennymi wkładami, z pokrywką to na pewno byśmy to zrobili. Mimo wszystko jesteśmy przekonani ,że jest to fajna alternatywa dla aplikatorów na rynku. Niewątpliwą zaletą naszego jest uchwyt i cena, która będzie 4x niższa niż podobnego produktu.

Konkurencją mają być podobne aplikatory gąbkowe , nad , którymi ten ma przewagę tego uchwytu. Czyli w tej cenie dostajecie bonus w postaci rączki :)

• Super 1

• 2 months later...
  • 4 weeks later...

I dlatego jestem pewien, że pierwsza partia rozejdzie się jak świeże bułeczki :D 
Sam zakupie przynajmniej jeden na próbę aby się delektować ;) 
A wiadomo człowiek się do wygody szybko przyzwyczaja