Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Listopada 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Kolejny produkt, który pojawi się w naszej ofercie. Aplikator do dressingu do opon z wygodnym plastikowym uchwytem Myślimy ,że to bardzo ciekawa opcja, tym bardziej ,że cena będzie w okolicach klasycznych aplikatorów gąbkowych
Fredi88 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Wreeeeeszcie ktoś "skopiował" pomysł megsa w którym gąbka rozlatywała się po kilku oponach mam nadzieję że wasza będzie trwalsza. Czy przewidujecie również sprzedaż samych gąbek czy za każdym razem będzie trzeba kupić z "plastikiem"? Tak czy siak kolejny produkt który na pewno kupię
Tomas-sg Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 @Fredi88 na FB wspominali że nie będzie wymiennych gąbek ale cena ma być atrakcyjna jak sama gąbka
audicoupe Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 To bajka bo z megsowym naprawdę fajnie się pracowało a dzięki uchwytowi nie brudzilo się reki.
ktm950 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Miałem kiedyś identyczne, ale mi one jakoś nie podpasowały O ile jako tako sprawdzały się przy dressingach mocno płynnych, to wszelkie żele i opony mocno upstrzone wzorkami były już mega frustrujące w nakładaniu. Gąbka w moim była zbyt miękka i przy mocniejszym dociśnięciu wciskała się w obudowę, miałem też poczucie zbyt małej kontroli nad aplikatorem Problemem zawsze było też dla mnie dokładne posmarowanie miejsca styku opony z podłożem bez konieczności przestawiania auta. Ja zawsze jakoś jednak wolałem założyć rękawiczkę i pracować zwykłym niż tego typu. Ale może tutaj niektóre z tych wad zostały poprawione i będą znacząco lepsze
czyzu6491 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Aplikator już podejrzałem na fb i to jest dokładnie to czego mi trzeba ale teraz nasuwa mi sie jedno pytanie: Czy będzie druga plastikowa część tego aplikatora? Tak aby można było go zamknąć i niczego nie brudził w torbie, szafce, na półce z kosmetykami ?
Arkeolowy Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Było mówione, ze nie ma pojemniczka tylko występuje w formie jak na zdjęciu
Moderator Domel Opublikowano 8 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 1 godzinę temu, czyzu6491 napisał: Czy będzie druga plastikowa część tego aplikatora? nie będzie
kempus Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Szkoda, że zabraknie pojemnika, niektórzy nie mają nawet garażu, żeby trzymać takie rzeczy, a z pojemnikiem mógłbym wrzucić go nawet do torby z kosmetykami.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Panowie, aplikator nie jest idealny. Gdyby była możliwość zabrania takiego z wymiennymi wkładami, z pokrywką to na pewno byśmy to zrobili. Mimo wszystko jesteśmy przekonani ,że jest to fajna alternatywa dla aplikatorów na rynku. Niewątpliwą zaletą naszego jest uchwyt i cena, która będzie 4x niższa niż podobnego produktu. Konkurencją mają być podobne aplikatory gąbkowe , nad , którymi ten ma przewagę tego uchwytu. Czyli w tej cenie dostajecie bonus w postaci rączki 1
Grzechu23 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 No i spoko jeśli cena będzie na poziomie 'zwykłych' aplikatorów/gąbek to jestem jak najbardziej ZA A ze nie będzie miał pokrywki i wymiennych gąbek to jakoś przeżyjemy
czyzu6491 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 tak czy inaczej na pewno pojawi się w moim arsenale
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 @Grzechu23 @czyzu6491
Moderator Domel Opublikowano 9 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 57 minut temu, czyzu6491 napisał: tak czy inaczej na pewno pojawi się w moim arsenale @Good Stuff bierzemy każdą ilość
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 @Domel Dla nikogo nie zabraknie
kursien Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2018 @Good Stuff wiemy coś więcej odnośnie pojawienia się w ofercie?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2018 @kursien W drodze, może już w lutym będzie u nas 1 1
Fredi88 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 Odkopię wiadomo już coś więcej? Cenowo jak wyjdzie?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 @Fredi88 Dostępny od przyszłego tygodnia 😎 Cena poniżej 10zl 1 1
kursien Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 33 minuty temu, Good Stuff napisał: Cena poniżej 10zl No to zobaczymy jak to będzie, bo cena no tak na styk jak na jednorazowe (niewymienialne) gąbki - 10pak ADBL tańszy
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 @kursien Inne produkty, patrząc czysto ekonomicznie Twoja propozycja jest tańsza. Nasz aplikator ma być rozpatrywany trochę w innych kwestiach jak np. wygoda
kursien Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2018 I dlatego jestem pewien, że pierwsza partia rozejdzie się jak świeże bułeczki Sam zakupie przynajmniej jeden na próbę aby się delektować A wiadomo człowiek się do wygody szybko przyzwyczaja
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 Aplikatory na miejscu 1
Grzechu23 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 O prosze to po weekendzie już w sprzedaży?
Rekomendowane odpowiedzi