piotr@sta Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Cytat Bez malowania, bez rozbierania, połamanych spinek, uszkodzonych plastików i trzeszczącego wnętrza w późniejszej eksploatacji. trzeszczące wnętrze powstaje gdy rozbierasz wnętrze na "pałę" i nie wymieniasz spinek prawidłowo wszystkie spinki są jednorazowe . Do MB spinki bez problemu są dostępne w ASO a część można znaleźć w internecie. Jak sprawuje się MB Plastic Care? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 10 minut temu, piotr@sta napisał: Jak sprawuje się MB Plastic Care Rewelacja. To mój ulubiony "kundel" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 W PL go zdobyłeś? Na przyszłość gwiazdę z maski łatwo zdjąć po podniesieniu maski przekręcić spręrzynę od spodu (Zobaczysz będziesz wiedział o co chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Tak, w Pl. Dzięki za radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jablon88 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Arek polerowałeś każdy element na gotowo czyli cut polish finish i dopiero przechodziłeś do następnego ? Czy po korekcie myjesz jeszcze raz auto przed zabezpieczeniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Robię dwa etapy każdego elementu a na końcu finisz całego auta. Przeważnie myję auto po korekcie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Podziwiam. To pokazuje jak daleko jestem w tyle. Ja bałbym się, że wyjdą mi jakieś water spoty czy coś. Albo nawet osuszać po korekcie przed lsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menov Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Piękna robota i piękny samochód, wet look po wolfgangu to coś niesamowitego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Piękna robota i piękny samochód, wet look po wolfgangu to coś niesamowitego Wet look po wolfgangu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menov Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 17 godzin temu, Birkhof napisał: Wet look po wolfgangu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wiadomo, że nie tylko po tym, nie wiem po co się na siłę czepiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Wiadomo, że nie tylko po tym, nie wiem po co się na siłę czepiać.Nie odbieraj tego jako czepianie.Wolfgang nie robi wetlooku, a daje fajnie szkiełko. O to mi chodziło.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi